toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Arda hic kaptan olmasaydı takım bugun bu hallere dusmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 nileppezdel said: Sadece genç deikanlı olsa yapmasın gerek yok zaten, Galatasaray kaptanıysa öyle davranacak. Yok davranamıyorsa "ben yapamıyorum hacı başkasına verin kaptanlığı" demeyi de bilecek. Adnan da buna izin verecek, aptallık etmeyecek.ya bu adam eğer izin gününde dışarı çıkıyorsa,ya da hocasından izin alıp birşeyler yapıyorsa yapar size ne? bu adam genç,popüler ve şuanda en yetenekli,gözönünde olan üstüne galatasaray kaptanı 23 yaşında bir genç.zaten o yüzden bizim yavuşak medya,bu adamın üstüne bu kadar geliyor. baros etiler de sokak ortasında işerken,çıtınız çıkmıyor ama arda olunca bıdı bıdı ediyorsunuz.o yaşta o para sizde olsa,neler yaparsınız belli değil. arda en azından volkan şen gibi görgüsüz değil günü birlik,karı için amerikaya gitmiyor yani.arda bunları yapıcak ve hakkıdır çok konuşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yok ben tribünde behlülle maç izlemesine uyuz oldum mesela. Galatasaray kaptanıysa takımıyla izleyecek. Böyle olmak zorunda kimse kusura bakmasın. Ayrıca rijkaard döneminde Arda o kadar leşti ki, az küfür etmedim yani. boş boş çalıma girmek, topu kaptırınca geri koşmamak flan. Dolanıyordu sahaya. Galatasaray kaptanıysa en çok mücadeleyi de o verecek sahada. Hagi'yi sever hadi onun gazıyla oynar artık da teknik direktör seçmemeli, kaptansa, çok kral cimbomluysa çıkıp çılgınlar gibi mücadelesini verecek. Kaptırıp sonra rakibin gol atmasını seyretmeyecek orta sahadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Bak abicim burada hepiniz avrupa futbolu hede hödö diyorsunuz.Avrupa da bunları tartışmıyorlar bile. Kaptanlık saha içinde ve florya'da geçerli olmalı.Adam Behlül'le maç izledi diye birşey diyemezsin ki izler bunlar ufak tefek şeyler ya. Saha içi mücadele de dersen haklı olabilirsin ama futbolcu hocasını sevmezse,oynamaz en kral galatasaray'lı bile oynamaz.Futbolcuya oynama şevki veren,o motivasyonu sağlayan hocadır. Eğer zaten hoca değil de,futbolcu bunları yapacaksa hocanın ne anlamı var. Misal Mourinho,Real'deki her adam hatta egoist,kendini beğenmiş,bencil C.Ronaldo bile Mourinho için sahada gerekirse ölürüm diyorsa demek ki topçu hocasını sevmezse,benimsemez ise bu mücadeleyi kapasitesinin %20 si kadar yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bi futbolcu rijkaard'ın nesini sevmez ben de onu anlamadım. transfer yaparken bile rijkaard icin geliyorum diyen adamlar doluydyu. arda kim ki rijkaard'ı begenmeyecek? bu yasta bu populerlik ve kaptan olmanın gazıyla kendini bisey zannetti. ama eline yuzune bulastırıyor. hatta adnan oyle bi sıctı ki arda'nın agzına, kendi bile farkında degil. gs avrupa'da kupa kaldırmadan transfer olmayacakmıs mesela. demek ki gerizekalılık var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Abi Rijkaard sevilecek bir adam değil ki,Xavi ile sorun yaşamış bir adam,Barcelona'nın içine sıçmış bir adam Rijkaard çok iyi bir hoca değil ki. Kariyerine bak,Barcelona hariç çalıştığı bütün takımların içine etmiş bir adam.Barcelona'ya Cruyff kontejyanından gidip,Cruyff'ın sisteminde başarılı olan bir hoca bence Rijkaard'ı çok büyütmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Yanlış, Guardiola Rijkaard'ın sistemini alıp başarılı olmuş bir hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Rijkaard adam değil de onun tartışması çok döndü bir yere varılmaz. Futbolcular hocalarını sevmezse performansları düşebilir eyvallah, ancak Galatasaray kaptanıysa adam ve "ben Galatasaray'lıyım" diyorsa, bu büyük camiaya da milyonlarca taraftara da borçlu sahada elinden geleni yapmayı. Avrupa'da tartışılmaması onların hatası, kaptan takımını yalnız bırakmamalı, takımda zaten birlik ve beraberliğin bozulduğu günlerde o beraberliği sağlamalı kenarda manken bozması aktörle çekirdek çitlemek yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hagiyi de sevmiyolar sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Bence takımın %80'i karaktersiz zavallılardan oluşuyor. Temizlik yapılmalı da zamanla olacak. A2'deki çocukları oynatsalar bari BAM yerine falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bam artık HBAMS olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 S dediğin Sabri'yse Sabri ölene kadar oynasın şu takımda derim Serdar'sa zaten mecbur kalmadıkça oynatmıyolar sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 servet servet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 He o da olur, ama Gökhan Zan'dan çok güven veriyo bence savunmada. Cam adam oynayacağına o oynasın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sezon sonunda neill gidince napçaklar acaba, adam lazım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hakan balta dm mi oynuyo ben mi yanlıs goruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mc oynuyo iste, dm cana Ah be anil bencillik etseydi keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 orta saha baltalara kaldıysa vay halimize. herkesin sikayet ettigi adamlar yonetim ve teknik ekibe gore takımın degisilmezleri olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 tazemeta tıklatacak kontradan az sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sol bek artık caglar sakatlanana kadar sıkıntısız duruma gelmistir herelde. bu adamı da keserse hagi bi zahmet gitsin mersin idman yurduna td olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 gol olursa ses edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 çok kötüyüz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 anıl attı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Oh be anil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Ya kaçan gole bak arkadaş aydın ayıp ama bu kadar olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar