Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

millet dedigin bir ben varim.
cosmaya gelince sen benim cosmus halimi forumda goremessin hasta arkadasim.

olayin iki hafta liderlikle alaksi yok
1 senedir oynanan futbolla alakasi var ve rakiplerinin darmadagan olmus hali ile.
gs nin hali zaten ortada 20 puan la bitirirse ilk yariyi sevinecek halde...
fb emresiz alexsiz top oynayamiyor.
bjk quearsmasiz gutisiz siradan anadol takimindan farksiz.
bursa eski bursa degil.
bir kayseri var oda sampiyon olackasa varsin olsun.
bu sene trabzonspor sampiyonlgun en buyuk adayidir aksini idda eden varsa gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

UniRoss said:

Yalnız Tharkas bazı şeyler ligdeki sıralamadan önce gelir. Trabzon'da yaşamak ile İstanbul'da yaşamak gibi. Trabzonspor'un yıllardır en büyük problemi Trabzon'da olmak.

selcuk zaten istabula gitmek isteseydi onceden gidebilirdi biz almaya calistigimizda fenerde ugrasiyordu ve en yakin arkadasi burak ikna etmek icin elinden geleni yapmisti selcuk gene trabzonu tercih etti ve dogru yapti. fenerde olsa oynayamayacakti ve boyle parlayamayacakti.

selcuk cok duzgun bir insan komplexsiz biraz icine kapanik ve isin guzel tarafi sozlesmesi sezon sonunda degil aralikta bitiyor. yil sonunda bitse birde selcuk karakterinde biri olmasa gs falan alabilir diyecemde yok imkansiz.

kendisi soyledi hazir olunca avrupaya gidecegim diye. insallah boyle gelismeye devam eder bizde saglam bir bonservis parasi aliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

hagi'ye cingene demeler. onur'u dunya klasmanına sokmalar. galatasaray'da onları alacak para yokmus da trabzon'da tutacak para mı varmıs? sadece avrupaya adam satacakmıssınız. en son kimi gonderdiniz avrupaya?

bence de boyle oynamaya devam ederse trabzonspor bu senenin sampiyonluktaki favorisi. ama daha fazlası degil. iki sene oncesine kadar uc buyuklerden beraberlik aldıgında sevinen takımın taraftarı olup da burda lig tarihinin kokunu belirlemis kuluplere karsı daha tutarlı konusmanız lazım. bu kotu gidisat sonsuza kadar surecek degil ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz zaten tutuyoruz bu adamlari...sozlemesmede imzaladi hepsi?

demekki neymis tutacak para varmis.

gs almak istiyorda alamiyor demekki neymis alacak para yokmus.

en pahali dis transfer listesinde ki iki turk oyuncu...1 gokdeniz karadeniz 2 fatih tekke.
demekki neymis trabzonda para kazaniyormus transferden.

hagi 10 sene tr de kalip hala turkce konusmaktan aciz
cep telefonunu ucakta dusurup ordaki GS li turk taraftarlara HIRSIZSINIZ SIZ HIRSIZSINIZ diye aglayan adam benim gozumde cingenedir.
saha icindeki tavirlarini tukurmelerini cirkefliklerini soylemiyorum bile...buyuk oyuncu olabilir hatta tartismasiz turkiyeye gelen en buyuk oyuncudur ama adam gibi adam degildir cingenedir.Teknik direktor hic degildir.

ayrica sonsuza dek surer surmez benim soyledilerimle alakasi yok ben her turk takiminin sorunsuz sekilde rekabet etmesini isterim futbol gorusum bu yondedir... her takimin yaptigi yanlis yabanci transferinde giden paraya acirim gsninde bjkninde fbninde avrupada basarili olmasini en az kendi takimim kadar isterim.

Ben bugunden konusuyorum ve suraya yaziyorum GS selcuguda onuruda alamaz. ALAMAZ.
alacak diyorsan gel iddaya girelim?

onurun 5 sene sorna dunya capinda bir kaleci olmayacagini dusunen turkiyede bir sen varsin herhalde? Bu korluk neden? Ben cok objektif bir insanimdir futbol konusunda hangi takimin oyuncusu olursa olsun iyi oyuncuyu taktir ederim ve Onur su an turkiyede avrupaya gitmesi en yuksek ihtimalli oyuncu.

milli takimin ilk kalecisi olmamasinin tek nedenide volkanin en iyi donemine denk gelmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

@Rewe
abi senin oraya yazdgn seyler 5-6 milyon ile kapatılcak seyler diil :D onur'a min 7-8 ister TS volkan icin 5 ten inmez bursa..
ersan'in 4m ile satin alma opsiyonu bizde.. misimovic sizin oyuncunz diilki kime satıosun :D.. adamin taksitlerini ödemeynce geri dönuo... ardayi suan 10dan fazlaya okutursa yönetim büyük basari olur :D cok toz pembe bakmssn gibi geldi olaya biraz..

Onur'u ekstra yazdım zaten. Arda'yı satıp Onur ve Volkan alınsın diye :)

Geri kalana hayli hayli yeter 5-6.

Misi'yi satarsın, bonservisi bizde, bizim adam. Keita'yı da taksitle ödüyorduk sattık adamı taksidi hala ödüyoruz ama 8.3 mü ne para getirdi adam nakit.

Ceyhun sözleşme imzaladı da Selçuk hala imzalamadı TS'de, imzalamasın da zaten, beleşe kapalım hemen.

Onur konusuna gelince dünya çapında kaleci olur mu olmaz mı hiç belli olmaz bu işler. Ne süper yetenekler gördük elde patlayan, ne hantal adamlar gördük bi anda parlayan. Ama Onur'un gayet potansyeli var. Zaten o yüzden gitmek ister. Kusra bakmayın da yani o kalitede adam TS'de durmaz, altyapıdan yetişme olsa belki gurur yapardı o da değil. Önce 3 büyüklerden birine ardından Avrupa'ya gitmek ister.
Sosyal ağlarda paylaş

adama 10 milyon getiren alır diye sozlesme koyarsan alamaz degil ALMAZ diyeceksin. selcuk'a 10 milyon, onur'a 12 milyon avrupadan (rusya'yı katmıyorum avrupaya) veren cıkarsa ben trabzonlu olurum.

sadece yeni stadda satılan kombine gelirlerini versek kulubu devredersiniz. hangi geliriniz galatasaray'ın gelirinden daha ustun ki sen bu kadar rahat konusuyosun? store satısı, stad geliri, reklam/sponsor geliri, uzar gider. trabzonspor'un galatasaray'dan fazla kazanacagına senden baska kimse inanmaz.

rusya'yı ornek vermissin aferin, futboldan ne kadar anladıgını doktun ortaya gercekten. gokdeniz ve fatih tekke bu ulkenin en onemli oyuncularıymıs meger. en pahalı transferler bunlarsa eger biz bosuna adam yetistirmeye calısıyoruz altyapıdan. onu da gectim selcuk'u siz 20'ye satarsınız seneye eger gokdeniz 10 ettiyse?

hagi konusundaki goruslerin hala terbiyesizce. ne dusunuyorsan dusun bari forumda acıkca yazma, edepli ol.

sen kok ye evet. en buyuk trabzon.
neyse burası galatasaray genel tartısma baslıgı. trabzonu trabzon genel tartısma baslıgında tartısalım. oh wai...
Sosyal ağlarda paylaş

daha değil ama muhtemelen olacak.

Volkan inanılmaz reflekslere sahip bi adam, bi tek arada bir kafası stop mu ediyo reboot mu ediyo napıyo o arada saçma sapan goller yiyor.

Onur genel olarak "henüz" Volkan kadar refleksli değil ama aptal goller yemiyor. Bir tek arada sırada yanlış hesap yapıp boşa çıkıyor öyle bir saçma gol yeme alışkanlığı var, o da zamanla düzelir. Biraz da refleksleri kuvvetlendirirse canavar olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

ne konusup konusmayacagimi sen mi belirleyeceksin? sanami soracam?

Trabzonlu olma sansini dogarken kaybettin olsan olsan trabzonsporlu olursun onada gerek yok.

takimin buyukligu maddi gelirle mi oluyor. ne demisim orda BIZE GORE EN BUYUK TRABZONSPOR
size gore en buyuk gs. basit futbol gercegi.

rusyaya on milyona adam satmak o kadar kolyasa her sene satalim 50 100 tane ekonomik girdi artsin ulkeye. sonra belki giden oyuncularlda super kupayi kaldirir.

ben buraya trabzonu tartismaya gelmedim onuru selcugu aliriz diyenler oldu bende alamazsiniz dedim iceriden biri olarak. bunuda ister buraya yazarim ister baska yere.

ayrica ben demedimki trabzonspor gsden fazla kazanir diye. nerenle okuyorsun anlamis degilim. tabiki 100 senelik istanbul kulubu 50 senelik trabzon kulubunden fazla kazanacak. buyukluk para ile oluyorsa zaten fener sizden buyuk kulup sizden cok kazaniyor. zaten bizim buyuklugumuz burada...dogdugumuz sehir kisitli imkanlarina ragmen birinci lige cikip ciktiginin sonraki senesi sampiyon oluyor. biz takimimiz cok zengin cok basarili diye sevmiyoruz takimimiz dogdugumuz sehrin takimi oldugu icin seviyoruz.

ayrica almaz la alamaz arasinda bir fark yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

volkan daha iyi su an ama iyiligi bence yasindan ve tecrubesinden kaynaklaniyor.
onur yan toplardaki eksikligini giderince ve topu daha iyi oyuna sokmaya baslayinca bir adim one gececektikir.

ardayi unutmusum evet ardadan sonra avrupaya en yakin isim olarak duzelteyim.
ama bir kaleci olarak daha buyuk takimlara gitme sansi ardadan daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

kalecinin yurtdışına transfer ihtimali genelde daha düşük oluyor iyi ingilizce bilmedikçe. Büyük takımlar ne kadar iyi olursa olsun ingilizce bilip defansla anlaşamayan kaleci almıyorlar. Ha, "nolacak abi 3 ayda o kadar ingilizce öğrenir zaten" diyebilirsin de öyle olmuyor pek. Al işte Akinfeev yıllardır kalesine duvar örüyor, ama rusça dışında dil bilmiyo diye transfer olamıyo dışarı.

Bu arada biraz daha sakin tartışalım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh bunun sakinliğimi kaldı ya adam Galatasaray topiğinde Galatasaray'a tarihinin en büyük başarılarını yaşatan adama rahat rahat çıkıp çingene diyor, yakışık almamış diyoruz gelip özür dilemesi gereken yerde hala kışkırtmaya devam ediyor, sonra da sakin olun.
Bu sene Trabzon'un şampiyonluk yarışında en büyük aday olduğu fikrine ben de katılıyorum ama şundan 1,5 yıl öncesiye kadar ligde esamesi okunmayan lesser takım taraftarının böyle havalara girmesini de pek komik buluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hep takip ederim burayi trabzonu ilgilendiren bisey olmadikca pek mesaj atmam orasi ayri.
milli takim topiclerinde falan gorebilirsin mesajlarimi.
1 senedir her trabzonsporun istanbul kulupleriyle oynadigi maclarin topicinde hepsini kazanmamis olmamiza ragmen gelipte nasil koyduk falan tarzi mesajim yoktur...hatta mac bittikten sonra mesajim dahi yoktur. o tarz bir taraftar degilim.
bazilarinin aksine tuttugum takimimla kendimi buyutmeye calismam yok biz bu kadar kazanioz siz ne kadar kazaniosunuz???? bizim stadimiz daha guzeeeeel. falan tarzi polemiklerde yer almam guler gecerim. gorende stadi babasi yapmis parayi kendisi kazaniyor ayrica bdie sahaya cikip oynuyor sanicak. alt tarafi bir taraftarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

selcukun sezon sonu degil aralikta bonservisi elinde.
ama ts de kalacak kendiside acikladi hic bir yere gitmiyorum diye... gs alamaz...zaten akli basinda kimse sampiyon olacak takimdan 12.siradaki takima gitmez. muhtemelen sozlesmesinde 10 milyon getiren alir tarzi bir madde olacak.

onuruda 12 milyon falan vermeden kimse alamaz daha 22 yasinda 5 sene sonra dunya capida bir kaleci olacagi kesin... o da hayal gs icin.

onurla selcuk tsnin en onemli adamlari liderleri.
gsde onlari alacak para yok.

size satsak satsak ceyhunu satariz burak yilmazi ve umut bulutuda alabilirsiniz cale alanzinho falanda olabilir.

digerleri sadece avrupaya gidebilir.

Ogün ve Abdullah için de böyle diyordunuz zamanında, çok büyük konuşuyorsunuz sonra bu adamlar gidince el sallıyorsunuz. Selçuk ve Ceyhun devre arasında, olmadı sezon sonunda Galatasaray'da.
Sosyal ağlarda paylaş

Pha said:

Eheh bunun sakinliğimi kaldı ya adam Galatasaray topiğinde Galatasaray'a tarihinin en büyük başarılarını yaşatan adama rahat rahat çıkıp çingene diyor, yakışık almamış diyoruz gelip özür dilemesi gereken yerde hala kışkırtmaya devam ediyor, sonra da sakin olun.
Bu sene Trabzon'un şampiyonluk yarışında en büyük aday olduğu fikrine ben de katılıyorum ama şundan 1,5 yıl öncesiye kadar ligde esamesi okunmayan lesser takım taraftarının böyle havalara girmesini de pek komik buluyorum.

evet diyorum ve bu konuda ne senin ne haginin nede herhangi birinin yapabilecegi hic bir sey yok.
trabzonspor taraftari oldugum icin ikinci sinif taraftar mi oluyorum? inan kasimpasa taraftari olsamda boyle konusurdum ve bu konudada yapabilecegin hic bir sey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

THARKAS said:

selcukun sezon sonu degil aralikta bonservisi elinde.
ama ts de kalacak kendiside acikladi hic bir yere gitmiyorum diye... gs alamaz...zaten akli basinda kimse sampiyon olacak takimdan 12.siradaki takima gitmez. muhtemelen sozlesmesinde 10 milyon getiren alir tarzi bir madde olacak.

onuruda 12 milyon falan vermeden kimse alamaz daha 22 yasinda 5 sene sonra dunya capida bir kaleci olacagi kesin... o da hayal gs icin.

onurla selcuk tsnin en onemli adamlari liderleri.
gsde onlari alacak para yok.

size satsak satsak ceyhunu satariz burak yilmazi ve umut bulutuda alabilirsiniz cale alanzinho falanda olabilir.

digerleri sadece avrupaya gidebilir.

Ogün ve Abdullah için de böyle diyordunuz zamanında, çok büyük konuşuyorsunuz sonra bu adamlar gidince el sallıyorsunuz. Selçuk ve Ceyhun devre arasında, olmadı sezon sonunda Galatasaray'da.

hadi girelim iddaya?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...