applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Llama said: toggie said: gecen gun bjk seyircisiz mac yaparken mesela tribüne forma seklinde pankart koymuslar, quaresma 7 yazıyo. cok gereksiz yani. taraftarda futbolcu sevgisi olur ama boyle abartılan baska yer de yok dunyada. bjk hiç seyricisiz maç yapmadı kasımpaşa maç oynarken kondu o forma.. hem imza töreninden kalma bişey o taraftarın değil yönetimin yaptığı bişey. ohaaa buna cok güldm ahaha :D demekki neymis arkadslar maclari ''gözümüzle'' izlemek gerekiyormus =) onu gectm gazete yada netten haber okusak bile bjk seyircisz oynadi diye koca koca baslıklar görebilrz dimi =) sonra bide böyle izlenilen maclardan sonra hakem cok reröröre qq fln yapılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 benim anlamadığım nokta , hagi'den rapor istenmiş , ona göre eylem yapılıcakmış. rijkard'dan neden istenmedi ki bu rapor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kasımpaşa ve beşikaş arasındaki farkı anlayamamışım demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 toggie said: kasımpaşa ve beşikaş arasındaki farkı anlayamamışım demek ki :) çevir kazi yanmasin usta ;) bide bilip bilmeden besiktas taraftarina poh atmakda güzelms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yanlıs gormusum onu ne bileyim. bu olmasa baska bisey var zaten. niye takıldın bu kadar? cıkıp da besiktas taraftarı futbolculara ozel ilgi gostermiyor mu diyeceksin, nedir yani derdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 tunch said: rijkard'dan neden istenmedi ki bu rapor acaba? beğenmeyip gönderdiğin bir teknik direktörün raporunu dikkate alıp hareket etmeyi kimseye açıklayamazlar da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 toggie said: yanlıs gormusum onu ne bileyim. bu olmasa baska bisey var zaten. niye takıldın bu kadar? cıkıp da besiktas taraftarı futbolculara ozel ilgi gostermiyor mu diyeceksin, nedir yani derdin? yoo aksine zaten cok sevdgmz ortada.. adam ısınmaya giderken bile quaresma diyerek inletiyorsak dolmabahceyi seviyoruzdur yani.. ama adamin hersyne o kadar laf söylenir oldki bi taraftarin q7 sevgisi kalmsti bundan nasibini almayan o da oldu.. adam baya aggro toplams yani... formalarin arkasina binlerce kisnin quaresma yazdrmasi da abartidir senin gözünde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Hagi istediği oyuncuları devre arasında bulabilecek mi? Genelde devre arası kıtlık dönemidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 paftan cıkarsın. transfer istemiyoruz, capulculardan kurtulmak istiyoruz. bu sene zaten bi halt yiyemeyecegimiz belli. gencler oynasın iste, ne guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 huun said: tunch said: rijkard'dan neden istenmedi ki bu rapor acaba? beğenmeyip gönderdiğin bir teknik direktörün raporunu dikkate alıp hareket etmeyi kimseye açıklayamazlar da ondan. işte onu diyorum. sorunun futbolcularda olduğu bu kadar barizken , teknik direktörü göndermek nedendir. hagi'nin vericeği rapora mı rijkard'ın vericeği rapora mı bakmak gerek. önemli olan o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Hala rijkaard diye qq moda dolaşanlar var ya :( sostizm'in yazısı da aman aman bir şey değil, 5 sene şampiyonluğa oynamaya devam edilerek de sistem oturtulur. Adamların oynayamayacağı sistemi sen 10 sene de o adamlara oynatmaya çalışsan o sistem zaten oturmaz. Herkes suçluydu, bir suçlu gitti kaldı 2. Futbolculardan da kurtulacağız gibi görünüyor, 1 kalacak. Kongrede de yönetim gider 3te 3 yapar temizlemiş oluruz takımı. Gerçi beterin beteri var işte liseli elitist tayfa gelirse yine halimiz duman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bence o kadarda sistemle alakası yok şu durumun. Hagi bile isyana geçti daha geleli ne kadar oldu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi barış da genç sayılır. paftan barış gibi adamlar gelirse napacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Futbolcularla alakası var da Rijkard'ın da çok yanlışı vardı. O da gitmeliydi futbolcular da gitmeli onu söylüyorum sadece :) inşallah temizlenir şu apaçiler de rahatlarız @MrLevie: Ağaç yaşken eğilir diyip umut edeceğiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Abi zaten şu saatten sonra Rijkard'ın kalması saçma olurdu. Ama bu duruma gelmesinde Rejkard dışında daha çok sebep vardı onu diyorum. Yoksa bu saatten sonra Rejkard'ınde GS ile işi kalmamıştı GS'ninde Rejkard'la. Evet haklısın oyuncu temizlenmeli ama şöyle bişey var Hagi gelecek sezonda bu takımın başında olacak mı. Çünkü yine boşa transfer yapılmış olunacak. Şayet Hagi gelecek sezonda kesin takımda kalmıyacaksa. Hatta ben olsam takımın başına sezon sonuna kadar Tugay'ı yada idareten başka birini koyardım. Sezon sonu Hagi'yi getirirdim. Yani Hagi'yide harcasa bu yönetim yazık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hagi'nin kalmasi icin adnanlarin gitmesi gerek.. TD yeme makinasi olarak görevlernin basinda olduklari sürece 2si hic bir TD 2 sene dayanmaz GS'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 İşte bu kimseyi beğenmeme anlayışı da beni öldürüyor. Zamanında sportif başarı gelirken takım ekonomik olarak çöktü, herkes mutlu görünüyordu ama 3 gün sonra ne halt yedikleri belli olunca yemediği küfür kalmadı Faruk Süren döneminin. Canaydın'a etmedik hakaret bırakmadık, rahmetli Seyrantepe'nin temellerini attı. Bugün oturduk Adnan Polat'ı eleştiriyoruz,ama Haldun Üstünel ile bizi tanıştıran da aynı Adnan Polat. Takım şuan ekonomik olarak çok iyiye gidiyor tabi sportif başarı buna eklense çok daha iyi olabilirdi ama olmadı işte. Arda-Baros sakatlanmasa şuan biz yine tepelere oynuyor olurduk bu kadar sıkıntımız da olmazdı. Rijkaard'ı göndermek bana göre de yanlıştı,ama kendi içinde doğru mantıklar da içeriyordu. Belli ki oyuncular yeteri kadar çalışmıyordu ve fizik olarak kapasitelerinin çok altındalardı. Ayrıca futbolcular ve teknik direktör arasında ciddi bi sıkıntı vardı ve bunu çözemiyordu Rijkaard. E bu şartlar altında 5-6 belki 10 tane oyuncuyu gönderip köklü bi değişiklik yapmak yerine TD değiştirme yolunu denedi yönetim. Rijkaard gereken güveni verseydi teknik direktör olarak ben eminim ki Adnan Polat takımın alayını kovup yeni takım da kurardı Rijkaard için. Galatasaray belirli bir ekonomik plan koymuş ortaya ve bunu takip ediyor hem ekonomiyi derli toplu tutup hem Rosicky,Ledesma tarzı oyuncular transfer edemezsiniz. Benim bugün Adnan Polat'tan beklediğim çıkıp dürüstçe bişeyler söylemesidir. "Mesela desin ki biz şu şu şu oyuncuları karakterleri yetersiz olduğu için takımdan gönderiyoruz. Şu şu şu oyuncuları kaliteleri Galatasaray'ın çok altında olduğu için gönderiyoruz, eksiklerimizi ekonomimizin el verdiği ölçüde genç ve gelecek vaat eden oyuncular transfer ederek kapatmaya çalışacağız. Dolduramadığımız mevkileri alt yapıdan tamamlayarak yolumuza devam edeceğiz, teknik direktörümüz de sözleşmesi tamamlanana kadar Hagi,sözleşme süresi dolduktan sonra Tugay Kerimoğlu ve oluşturacağı ekip olacaktır. İyi de gitse kötü de gitse Tugay ile 3 yıllık bir sözleşme imzalayıp sonuna kadar Tugay ile gitmek istiyoruz. Taraftardan isteğimiz bu süreçte takımı yalnız bırakmasınlar bize gerek ekonomik gerekse manevi olarak destek olsunlar." Şeklinde bir açıklama yapsa ve bu açıklamanın yönünde hareket etse Galatasaray 1 sezon "1-6" arasında bir yer alır,2. sezon ilk 3 te yer alır 3. sezon ve devamında hepimizin bildiği tek hedefi şampiyonluk ve avrupada başarı olan takım kimliğini tekrar kazanır. Tabi bunu yapıcak kadar cesur bir yönetici malesef türkiye sınırları içerisinde yok. Uzun olmuş kusura bakmayın,zahmet edip okuyana da teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Adnan Polat değil abi. Hagi şu şu şu oyuncu şöyle böyle gidecek vs diyecek. Adnan Polat sağlam adama benziyor. GS'liler kadar bilmem ama Adnan Polay iyi çevresi kötüde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ya bi kere transferde güçlü adam alınacak. çıtkırıldım olmayacak. 10 numara mı? baptista mesela? forvet? emenike olabilir. bu takım ne çekiyorsa sakatlıktan çekiyor. koyacan insan azmanlarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 lorik cana diye tezahürat yaparken adamın koşup ayı gibi penaltı ypatırması priceless gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ayı gibi penaltı yok, o oyuncuya pasın geçmesine izin veren yetersizler suçlu orada. Cana kayacak, çaresi yok o saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 nileppezdel said: Hala rijkaard diye qq moda dolaşanlar var ya :( sostizm'in yazısı da aman aman bir şey değil, 5 sene şampiyonluğa oynamaya devam edilerek de sistem oturtulur. Adamların oynayamayacağı sistemi sen 10 sene de o adamlara oynatmaya çalışsan o sistem zaten oturmaz. Herkes suçluydu, bir suçlu gitti kaldı 2. Futbolculardan da kurtulacağız gibi görünüyor, 1 kalacak. Kongrede de yönetim gider 3te 3 yapar temizlemiş oluruz takımı. Gerçi beterin beteri var işte liseli elitist tayfa gelirse yine halimiz duman Rijkaard Galatasaray'ın başına gelmiş en yetenekli isimlerden birisiydi, gitmesini sağlayan kötü sonuçların alınmasının sebebi onu yollamak isteyen futbolculardı. Bunu da kimse görmedi, yada görmek istemedi. Adam servet i kesti diye olay oldu, bugün herkes servet bu takımın topçusu değil, bravo hagi bunları keser diyor. Herşeyi eleştiren zihniyete hayranım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 O da bir görüş tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Buddha said: Hatta ben olsam takımın başına sezon sonuna kadar Tugay'ı yada idareten başka birini koyardım. Sezon sonu Hagi'yi getirirdim. Yani Hagi'yide harcasa bu yönetim yazık olacak. camia tugay'ı ileride teknik direktör olarak görmek istiyor. öyle ara çözümlerle adamı hazır olmadığı göreve getirip harcamadıkları iyi oldu. şimdi işler ters giderse hagi'nin kelle gider, tugay gelecek yeni adamın altında devam eder işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar