nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Ya bu maçlık oynuyordur heralde adam, sürekli oynamaz :D Hakan Balta oynar Neill sakatken stoperde, Hakan sağlam olursa tabi. Ali Turan'dan daha çok güvenirim Balta'ya da. Bir de Hakan'ın o laf çok iyiydi cidden :D Bu arada yorumlarım diğerleriyle çelişiyo gibi gözükmüş de çelişmiyo aslında. Orta shamız çok daha disiplinli ve bilinçli oynuyor, ilerdeki adamlar geriye yardım ediyor disiplin var o mutlu etti. Yoksa defansımız hala kötü. Adamlara tek tek bakınca çok da kötü değiller aslında ama işte bir sorun var, çözülür inşallah. Tabi kontrol edecek adam da lazım, 2 mental açıdan yetersiz defans varken hata da bol oluyor, onlara liderlik edecek adam lazım stopere. Neill biraz yapıyordu.. Ayrıca Elano Ayhan tam geri pas atacakken kanatta boş adamı işaret etti bağırdı da Ayhan attı. İşte bu yüzden Elano'yu fiziği yetiyorsa her maç oynatacaksın yani, kanada bakmayı akıl edemeyip topa bakıp geri pas atan orta saha oyuncuları defolup gitsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 diamond değil misimovic canaya yakın oynıcak pure 4-4-2 işte gelmiş geçmiş en iyi taktik olm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Musa'yi gectim de Batdal niye oynamiyor? Denemek icin en saglikli mac budur herhalde, hem Pino dinlenir hem Batdal'i baros'un yokludgunda kullanabilir miyiz diye gorurduk. 18'de var mi acaba batdal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 BulletRide said: Senin dedin yılların 4-4-2'si lam bu Hatta diamond bir 4-4-2 de, Cana tek başına kalır orta sahada kevgir oluruz Şu mantığa hastayım ya. Sanki zamanında tek ön liberoyla yıllarca oynarken kevgire döndük. Peh. Galatasaray'sın sen ya, tek ön liberolu oynayarak şu ligde derbi maçlar hariç hiç bir takımın kevgir edememesi lazım. Çift ön libero yaparsan hücum gücün azalıyor. Kaldı ki rakiplerin de genelde kapalı oynuyorlar yani çok anlamsız geliyor çift ön libero. Hakkaten aklım almıyor, sanki rakiplerin açık oynuyorlar 6 kişi atak yapıyorlar da 5 defansif oyuncu yetmiyor. Eğer senin 5 defansif oyuncun rakibinin maksimum 5 ofansif oyuncusuna yetemiyorsa şu ligde, büyük takımım demeyeceksin arkadaş. Büyük takımlar dışında senin defansif 5lin her anadolu takımının ofansif 5isinden iyi olmalıç Pff neyse gerildim de yani iyi bir defans hattı ve iyi bir ön liberoyla şu ligde 4-4-2 diamond toz attırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 oh be atti pino, 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yeah pino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hmms nevizade :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 helalçolakpino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 pino fena bozdu kocum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 pino'nun 2. gol cook guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 oh cok iyi cakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 pinoğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 solla çekti bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ali turan ziyan ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 2 golü de ters ayakla attı :D Bir de şu Batdal'ı acilen Almanya'ya yollamak lazım, orada target man kullanan çift forvet oynayan takım çok, orada gelişsin de iş yapsın ya çok yetenekli adam valla çok üzülüyorum tek forvet baskın ligimizde harcanıp gidecek yeteneği :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 mehmet battala o konuda bende kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 pino manyak bi gol attı ya. Arkadan koşarak o gole öyle vurması baya çılgın. Bi de sol ayağıyla attı ama solak mı sağlak mı bilmiyorum tam. Sağlaksa bi de yuh çüş dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Pino harikaydı ya hele 2. golünde ters ayakla o topa süper vurdu helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 adam oynadıkca acılıyo yahu. ilk geldiginde ne lan bu diyoduk. aferin ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yuh çüş(demem gerekiyodu :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Sağ kanada geçnce yine ne lan bu demeye başlamamızdan korkuyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Emre çolak çok iyi de o adama biraz fizik lazım.Hatta bayaa lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 emre çolak baya güçsüz ya.topa bile zar zor vuruyor ama yetenek var belli.biraz güç kazanırsa geleceği baya parlak birde kahraman olmak için illa gol atmanın gerekli olmadığını öğrenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hepsi bir arada olmuyo iste. fizikli olur baska yerinden eksilir. bu arada sabri amc falan mı oynadı ben ayıkamadım? ilerde ataga katılırken gormek falan hic hosuma gitmedi benim. takım yenik durumdayken son dakikalarda panikten kendini forvet ilan eden servet ayısı geliyo aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Ya Sabri zaten sağ açık başladı futbola, altyapıda amc oynamışlığı da var. Zekasız falan eyvallah da o kadar da korkmamak lazım. Her maç Mustafa Sarp hücuma katılıyor be. Hücumda Mustafa Sarp'tan on yüz bin milyon kat daha iyi Sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar