Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Ya bu maçlık oynuyordur heralde adam, sürekli oynamaz :D Hakan Balta oynar Neill sakatken stoperde, Hakan sağlam olursa tabi. Ali Turan'dan daha çok güvenirim Balta'ya da.

Bir de Hakan'ın o laf çok iyiydi cidden :D

Bu arada yorumlarım diğerleriyle çelişiyo gibi gözükmüş de çelişmiyo aslında. Orta shamız çok daha disiplinli ve bilinçli oynuyor, ilerdeki adamlar geriye yardım ediyor disiplin var o mutlu etti. Yoksa defansımız hala kötü. Adamlara tek tek bakınca çok da kötü değiller aslında ama işte bir sorun var, çözülür inşallah. Tabi kontrol edecek adam da lazım, 2 mental açıdan yetersiz defans varken hata da bol oluyor, onlara liderlik edecek adam lazım stopere. Neill biraz yapıyordu..

Ayrıca Elano Ayhan tam geri pas atacakken kanatta boş adamı işaret etti bağırdı da Ayhan attı. İşte bu yüzden Elano'yu fiziği yetiyorsa her maç oynatacaksın yani, kanada bakmayı akıl edemeyip topa bakıp geri pas atan orta saha oyuncuları defolup gitsin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Senin dedin yılların 4-4-2'si lam bu

Hatta diamond bir 4-4-2 de, Cana tek başına kalır orta sahada kevgir oluruz

Şu mantığa hastayım ya. Sanki zamanında tek ön liberoyla yıllarca oynarken kevgire döndük. Peh. Galatasaray'sın sen ya, tek ön liberolu oynayarak şu ligde derbi maçlar hariç hiç bir takımın kevgir edememesi lazım. Çift ön libero yaparsan hücum gücün azalıyor. Kaldı ki rakiplerin de genelde kapalı oynuyorlar yani çok anlamsız geliyor çift ön libero. Hakkaten aklım almıyor, sanki rakiplerin açık oynuyorlar 6 kişi atak yapıyorlar da 5 defansif oyuncu yetmiyor. Eğer senin 5 defansif oyuncun rakibinin maksimum 5 ofansif oyuncusuna yetemiyorsa şu ligde, büyük takımım demeyeceksin arkadaş. Büyük takımlar dışında senin defansif 5lin her anadolu takımının ofansif 5isinden iyi olmalıç

Pff neyse gerildim de yani iyi bir defans hattı ve iyi bir ön liberoyla şu ligde 4-4-2 diamond toz attırır
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi bir arada olmuyo iste. fizikli olur baska yerinden eksilir.
bu arada sabri amc falan mı oynadı ben ayıkamadım? ilerde ataga katılırken gormek falan hic hosuma gitmedi benim. takım yenik durumdayken son dakikalarda panikten kendini forvet ilan eden servet ayısı geliyo aklıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...