Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Bize poacher yeter. Üst düzey santrafor mu kaldı, santrafordan kastın hem fizikli hem hızlı hem hava topları etkili hem bitirici, hakan şükürün gençliği gibi bir şeyse eğer.. O tip forvetlerin soyu tükendi zaten. Yok başka bir şeyse bilemem de Baros'tan iyisi aynısının fiziklisi olur işte, belki biraz daha teknik de olur da öyle olsa Baros'u alamazdık zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

normalde yeter de bizim takımda mustafa sarp ve servet gibi geriden top çıkaramayacak kadar basiretsiz iki adam banko oynadığı için anca şişirme toplarla pozisyon yakalarsak yakalıyoruz. sistemde de tek forvet olduğu için ileride topu tutmak epey zor oluyor. onun için de böyle hava toplarını indirecek gerekirse kontrol edecek, topa basacak, vurdu mu kıracak omuz yedi mi karşısındakini yıkacak adam lazım. aynı zamanda hızlı ve teknik, driplingi iyi ve 100 kaplan gücünde olmalı. drogba iyi bir örnek olmaya aday, gelsin iki maç oynasın bakalım tutarsa onu transfer ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Baros tam santrfor değilse tüm takımlar forvetsiz çıkıyor ligde maçlara, bu arada iyi haberler getirdim:

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/26821/mustafa-sarpta-son-durum
ahahah başta baros diye sevindim ama haberi açınca daha bi sevinç oldum :P bildiğin sevindim lan adamın sakatlanmasına
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar bedduaya rağmen sakatlanmadığı için peygamber ilan edilmeliydi zaten herif. Her maç ana avrat küfürler, her maç bedualar bacağın kırılsın kafan kopsun da oynayama gibi laflar, adamın kafasına 1 metrden füze gibi top gelir kalkar devam eder falan.. Yani o kadar da olma ama di mi, bi zahmet aldığı bedduaların hakkını versin
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak sade bi maç oluyo ama galatasaray defansta çok pozisyon veriyor karşı takıma. Denizlinin forvetleri biraz becerikli olsa en az 1 gol yerdik yani. Onun dışında pino yine her zamanki gibi çılgın hareketler yapıyo ama golü atamıyo, direkten döndü bi topu. Elano da klas bi gol attı sakin sakin. Galatasarayın gol dışında 2 pozisyonu var sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Elano güzel gol attı, kontrollü oynuyoruz hiç rakibi hafife almadan, ciddiyet var hakkaten takımda. Bu çok hoşuma gitti. Pino da hakkaten şanssız yani, beceriksiz değildi pek bu vuruşta da..

Hakan Şükür stoperde Cana tercihini eleştiriyor ancak adamın kondisyonu hala tam değil ve kondisyon yüklemesi için oynatılması iyi olmuş, kaldı ki cam adam Gökhan ya da kazma Ali yerine Servet'in yanına kafası çalışan ve topu ileri aktarabilecek bir oyuncu koymak fena fikir değil. Rakibin de zayıf olduğunu düşünürsek iyi olmuş.

Aydın iyi işler yapıyor, Kewell rakibin sağ bekini bir türlü geçemedi. Fiziksel olarak hazır göründü ama mental olarak tam hazır değil gibi, 1-2 maça kendine gelmesini umuyorum.

Böyle işte izleyemeyenler için yorumlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...