Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

nilep oyuncunun oynayacağı sistemi diyosun da
kusura bakmasın kimse, kalas koysan 5 hafta sonra yapamadığı bi işte bile biraz biraz gelişme gösterir
bizimkiler o kadar odun ki, en ufak bi düzelme göstermediler.

Bunların en iyi oynayacağı sistem kale önüne dizilmek. Onu bile tam beceremezler zaten, kesin biri ayağını kaldırır poposunu çeker yine gol yeriz.

O kadar antreman yapıyosun, o kadar maça çıkıyosun, futbolcuyum diyosun. Haftalardır bi sisteme en ufak bir adaptasyn belirtisi göstermiyosun.

Anket yapalım maçtan önce, hee futbolcunun ruh haline göre pozisyon verelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam abi ne istiyosunuz? Bütün takımı kadro dışı bırakıp, devre arasında cüzi fiyata satıp sonra para olmadığından onlardan daha üstün olmayan zavallı oyuncuları alıp aynı şeyleri mi yaşayalım? Hatalar yapılmış artık. Bunları gazlayacak, daha kolay bir sistem kullanacak adam lazım. Sonra takımdan bu haysiyetsizleri göndermek lazım teker teker. Ama bir anda tüm takımı kovamazsın, yok öyle bir dünya. Kasanda 50-60 milyon euro nakit yoksa yapamazsın böyle bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

fatih terimin imajı kafalarda ismini anmayla nasıl şekilleniyor hepimiz aşinayız. bu adam da dünkü çocuk değil. böyle başarısız bir sezon geçiren takımın büyük hezimet yaşama ihtimali bulunan derbi öncesi başına niye geçsin.

derbi sonrası imzalar atılır.

şimdilik takımın başına müfit erkasap geçer diye tahmin ediyorum. gönüllerin seyyar pilavcısı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

böyle başarısız bir sezon geçiren takımın büyük hezimet yaşama ihtimali bulunan derbi öncesi başına niye geçsin.

derbi sonrası imzalar atılır.

Bu meajın ile ne kadar gereksiz olduğun belli oluyor ya. Kendi takımından cok bizim takıma mesaj atan birisi garip bu kadar ilgilenmen.

Arkadaşım, sen kendi takımına bakarmısın takımın 4 paun önde diye bir tarafınmı kalktı?

Takımın 4 puan önde diye başarılımı oluyor. Aynaya bak önce, 3 gün önce yuhaladığınız Ayküt şimdi cok iyi TD mi oldu. Biraz kendi takımındaki sorunlar ile ilgilen.
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe herkez korkuyor fb maçından önce gelmeye.fatih terim bile cesaret edemedi.yarın antremana kim çıkarsa o derbideki hocamız olur.maç sonucuna göre terim gelir.

birde başkanlık seçimleri ne zaman seneyemi yoksa bu senemi? çok merak ediyorum adnan polat yine yüzsüzlük yapıpta aday olucakmı.sonuna kadar arkasındayım dediği adamı kovdu
Sosyal ağlarda paylaş

freemaniacss said:

tekrar diyorum,bassınlar parayı lucescuyu getirsinler takımın başına

Lucescu görüşmez bile. Çok da pahalıya gelir bize, hem gelişi hem de 1 sene sonra kovarken vereceğimiz tazminatı ile. Hem bir de ilk gün Hıncal Başlar gitsin demeye.

-------------------

Az önce NTV Radyoda dinledim, A-takımın antremanına Tugay çıkacakmış.
Sosyal ağlarda paylaş

sen gel takımın başına süper kupayı kazan,şampiyonlar ligindi çeyrek final oynat,o sene takımı lig şampiyonu yap,sonra yönetim yol versin beşiktaşa gitsin,gittiği sene beşiktaşı şampiyon yapsın sonra ordanda gönderilsin.bunları yapan yönetimimiz olduktan sonra gelmez zaten de,hadi oldu bi ihtimal,basıcaksın parayı getiriceksin,terim merim yalan yani şu saatten sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Terim'in yaptığını Spartalı yapmaz ama yaa.

Dün : Başında hocası bulunan bir takımla görüşmem

4.5 mil tazminat ile alel acele F.R. gönerilir.

Bugün: Ailevi sebepler ile çalışmayı düşünmüyorum

Bu nedir hocam, sadece kıllık olsun diye mi yaptın bunu, sen ne yaptın?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...