SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Oha hem takımın sağlığı, hem de ders olması amacıyla çok ama çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nilep oyuncunun oynayacağı sistemi diyosun da kusura bakmasın kimse, kalas koysan 5 hafta sonra yapamadığı bi işte bile biraz biraz gelişme gösterir bizimkiler o kadar odun ki, en ufak bi düzelme göstermediler. Bunların en iyi oynayacağı sistem kale önüne dizilmek. Onu bile tam beceremezler zaten, kesin biri ayağını kaldırır poposunu çeker yine gol yeriz. O kadar antreman yapıyosun, o kadar maça çıkıyosun, futbolcuyum diyosun. Haftalardır bi sisteme en ufak bir adaptasyn belirtisi göstermiyosun. Anket yapalım maçtan önce, hee futbolcunun ruh haline göre pozisyon verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Tamam abi ne istiyosunuz? Bütün takımı kadro dışı bırakıp, devre arasında cüzi fiyata satıp sonra para olmadığından onlardan daha üstün olmayan zavallı oyuncuları alıp aynı şeyleri mi yaşayalım? Hatalar yapılmış artık. Bunları gazlayacak, daha kolay bir sistem kullanacak adam lazım. Sonra takımdan bu haysiyetsizleri göndermek lazım teker teker. Ama bir anda tüm takımı kovamazsın, yok öyle bir dünya. Kasanda 50-60 milyon euro nakit yoksa yapamazsın böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ahahah takımın ve yönetimin acizliğinin boyutları nerelerde belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yazılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Terim gelecekse sportif direktör olarak gelmeli,TD olarak gelmemesi iyi oldu.Hırslı,yabancı bir hoca lazım bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prizmatik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 fatih terimi 1 hafta sonra falan ikna ederler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hadi bakalı kim gelcek şimdi acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 OooooooOOOOoooOOOOooo cevat güleeer oleeeeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 fatih terimin imajı kafalarda ismini anmayla nasıl şekilleniyor hepimiz aşinayız. bu adam da dünkü çocuk değil. böyle başarısız bir sezon geçiren takımın büyük hezimet yaşama ihtimali bulunan derbi öncesi başına niye geçsin. derbi sonrası imzalar atılır. şimdilik takımın başına müfit erkasap geçer diye tahmin ediyorum. gönüllerin seyyar pilavcısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 tekrar diyorum,bassınlar parayı lucescuyu getirsinler takımın başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Arkasokak said: böyle başarısız bir sezon geçiren takımın büyük hezimet yaşama ihtimali bulunan derbi öncesi başına niye geçsin. derbi sonrası imzalar atılır. Bu meajın ile ne kadar gereksiz olduğun belli oluyor ya. Kendi takımından cok bizim takıma mesaj atan birisi garip bu kadar ilgilenmen. Arkadaşım, sen kendi takımına bakarmısın takımın 4 paun önde diye bir tarafınmı kalktı? Takımın 4 puan önde diye başarılımı oluyor. Aynaya bak önce, 3 gün önce yuhaladığınız Ayküt şimdi cok iyi TD mi oldu. Biraz kendi takımındaki sorunlar ile ilgilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 terim resmen tıpayı tıkamıs adnanın bi tarafına ahahahaha. bakalım simdi ne yapıcak hakkaten cok merak ediyorum. laaaan adnan sezgin gecmesin yine? aboo tırstım simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Abi yemin ederim yılmaz vural lazım bize yemin ederim ki ya tanışma toplantısında kafa göz girecek dakka bir gol bir her maç öncesi kulak memesi kıvamına getirecek iran milli takımı gibi olmamız lazım olm, başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 FB maçı öncesi birinin gelmesi çok zor zaten, manyak mı adam.. En fazla anlaşılır, maça çıkmadan takımı hazırlar, maçtan sonra imzayı atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ben gecerim ya FB maçında takımın başına :D alsınlar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Umarim Tugay'i harcamazlar bu sebepten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ehehe herkez korkuyor fb maçından önce gelmeye.fatih terim bile cesaret edemedi.yarın antremana kim çıkarsa o derbideki hocamız olur.maç sonucuna göre terim gelir. birde başkanlık seçimleri ne zaman seneyemi yoksa bu senemi? çok merak ediyorum adnan polat yine yüzsüzlük yapıpta aday olucakmı.sonuna kadar arkasındayım dediği adamı kovdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 freemaniacss said: tekrar diyorum,bassınlar parayı lucescuyu getirsinler takımın başına Lucescu görüşmez bile. Çok da pahalıya gelir bize, hem gelişi hem de 1 sene sonra kovarken vereceğimiz tazminatı ile. Hem bir de ilk gün Hıncal Başlar gitsin demeye. ------------------- Az önce NTV Radyoda dinledim, A-takımın antremanına Tugay çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bir gazete röpörtajında türkiyeden teklif gelirse hiç düşünmeden gelirim demişti lucescu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hosgeldin tugay lol. idare etsin sezon sonuna kadar, sezon sonu onu gonderir yerine birini bakarız. abv adnan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Esnaf said: bir gazete röpörtajında türkiyeden teklif gelirse hiç düşünmeden gelirim demişti lucescu yalandır bu yoksa sezon başında beşiktaş alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 şu takımda reykard bile tutunamadıysa biz adam olamayız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sen gel takımın başına süper kupayı kazan,şampiyonlar ligindi çeyrek final oynat,o sene takımı lig şampiyonu yap,sonra yönetim yol versin beşiktaşa gitsin,gittiği sene beşiktaşı şampiyon yapsın sonra ordanda gönderilsin.bunları yapan yönetimimiz olduktan sonra gelmez zaten de,hadi oldu bi ihtimal,basıcaksın parayı getiriceksin,terim merim yalan yani şu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Terim'in yaptığını Spartalı yapmaz ama yaa. Dün : Başında hocası bulunan bir takımla görüşmem 4.5 mil tazminat ile alel acele F.R. gönerilir. Bugün: Ailevi sebepler ile çalışmayı düşünmüyorum Bu nedir hocam, sadece kıllık olsun diye mi yaptın bunu, sen ne yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar