Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

olmusuz yönlerine bakıyorsunuz hep. hagi, hakan şükür vs. gelip de başarılı olurlarsa eğer, galatasaray camiasının sonradan görme kibirli günlerini tekrar yaşamaya başlarız. Fenerbahçe taraftarına yüklenen tüm sıfatların asıl sahipleri patır patır ortaya dökülmeye başlar daha sonra. o yüzden reykardla devam taraftarıyım, bu durum az bile o camiaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

olmusuz yönlerine bakıyorsunuz hep. hagi, hakan şükür vs. gelip de başarılı olurlarsa eğer, galatasaray camiasının sonradan görme kibirli günlerini tekrar yaşamaya başlarız. Fenerbahçe taraftarına yüklenen tüm sıfatların asıl sahipleri patır patır ortaya dökülmeye başlar daha sonra. o yüzden reykardla devam taraftarıyım, bu durum az bile o camiaya.

Sonradan görme kibirli falan? Terbiyeli konuş bence.

Ya da vazgeçtim, sen terbiyeli konuşamazsın muhtemelen. Olduğun gibi takıl ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Sende kına yakarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hakan Şükür: G.Saray'dan teklif aldım

19 Ekim 2010

Galatasaray'da çok sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımın efsane ismi Hakan Şükür, sportif direktörlük teklifi aldığını doğruladı.

Hakan Şükür, Galatasaray'dan Sportif Direktörlük için teklif aldığını söyledi. Şükür, İkinci Başkan Mehmet Helvacı ile bir araya geldiklerini ve sportif direktörlük için teklif aldığını doğruladı. Bu teklifin şu anlık ayrıntıları bilinmiyor.

Hakan Şükür'ün, bu konuyla ilgili net kararını henüz vermediği öğrenildi.

Kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

bu yönetim işin bokunu harbiden çıkardı artık. hakan şükür nedir yahu? düzgün cümle kurmaktan aciz adamın GS sportif direktörlüğünde işi nedir ?

adnan polat bu sezon başı rıdvanla güntekinin programda uzun vadede işi profesyonellere bırakıcaz gibi şeylerden bahsediyordu. bu mu lan GS nin geleceği. insanları kendi takımından nefret ettirme noktasına getirdiniz lan.

şu takımın durumundan suçu en az olan rijkaarddır. ilk baş yönetim sonra da bazı türk futbolcular.

o haysiyetsiz servet çıkmış bana güvenilen ortamda iyi oynarım diye açıklama yapmaktan utanmıyor 4 gol yenilen bir o kadar da karşı karşıya gol pozisyonu verilen maçta. ulan hanginiz baroşun neillin kewellın gösterdiği çabanın yarısını gösteriyorsunuz be adi herifler. bir de çıkmış üstü kapalı ben rijkaardın olduğu takımda oynamam diyor adi herif.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

hakan şükür galatasaray tarihinin en başaralı futbolcusudur.

Ona lafımız yok, yaptıkları yok sayılamaz, her zaman kral o

ama dönemi bitti onların geçti yani, sportif drektör felan gerke yok bunlara, Futbolcuya dayalı düzen bitsin yeter. Oynamayan adamın gözünün yaşına bakmayacaksn göndereceksin.

Adnan Polatın kendisi değilmiydi Hakan Şükür'ü galatasaraydan göndermek icin elinden geleni yapan. jubile teklif eden, şimdi neden geri getiriyor,

Adnan polat cok kaybetti bence bu yaptıkları yalnışlar ile,
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...