4Ever Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Şu Meriç tunca deli ediyor beni ya :), Arka Sokaklarda bunun yolunda ilerliyor Milli takım hakkında yazı yazmış, ama yazıda ince ayrıntılar var, o yazıda bile galatasaraya giydirmiş http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/16030637.asp?gid=373 mesela, ilk satırın galatasaray ile olması ve Bold başlaması, sağ tarafda Galatasaray futbolcusunun resmi olması :) Şaka gibi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bence fazla alınmışsın abi gayet her takıma laf ediyor da genel olarak çok boş konuşan bir adam, o konuda haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 adam çok boş konuşmuş doğru. gazetecilik oynamak böyle bir şey. ben çok güzel insan taklidi yapıyordum halbuse, hakkımı vereydiniz yine iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nileppezdel said: Bence fazla alınmışsın abi gayet her takıma laf ediyor da genel olarak çok boş konuşan bir adam, o konuda haklısın Ben etmiyor demedim ki? Sadece galatasaraya giydiriyorda demedim. Sence neden galatasaray kısmı bold ve kenarda gs futbolcusu var? neden gol yememize sebep olan emre yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Çünkü Emre takımın en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Yazıya başlanan kısım boldlu olur, üzerinde milli forma olan futbolcuyu göstermekte de artniyet aramamak lazım yani.. Hani yazıda "dur şunu da gs'ye giydireyim" diye ufak hesaplar peşinde koştuğunu düşünmedim, ondan dedim işte. aman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu tipten ne beklenir ki http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/meric_tunca_yeni.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Su elano`yu inat edip 4-5 mac ust uste 90 dakka oynatsak belki olur ya.Reykard da elano hakkinda pozitif konusmus heralde biraz da adami motive etmek icin.Su herif bir duzelse adam gibi oynasa yazik paralara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 elano gidicek.o adam gözden cıkarıldı bi kere.daha hayır gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yahu öyle bi yazıyosunuz ki memleket sanki yetenekli oyuncu kaynıyor da, biz keyfimizden mustafa sarplarla hakan baltalarla idare ediyoruz. Yok arkadaşım, ülkede adam gibi yetenekli oyuncu yok. En çok göze batanı parlayanı 2 sene evvel özerdi, gs almak istedi sakatlanınca vazgeçti, fb riske girip aldı işte. Başka adam yok. Bursa'da var bi işte Volkan Şen, onun kadar olmasa da Ozan İpek falan. Ama onları da bırakmazlar kolay kolay. Ligde tüm sezon boyunca toplam 4 gol atabilen forvet Sercan'a bile 10 milyon bonservis koyan bi takım Bursa. Beşiktaş keyfinden mi 15 tane yabancı alıp sonra aralarından eleme yapıyor, yaşlılardan geçen jenerasyondan Aureliodan Tekkeden medet umuyor? Fener keyfinden mi Selçukla Canerle İlhanla oynuyor? GS'de Sarptı Barıştı zevk olsun diye mi kadroda? Yerlerini alcak adam yok ülkede kolay kolay. Her FM oynayan bi fantazi belirlemiş "al A2'den gençleri sür sahaya". Oldu, kolaydı çünkü o da. Son 10 senede kaç tane altyapı elemanı çıkarmışsın da şimdi cesaretlenip koca takım süreceksin diye sorarlar adama. Altyapısı açık ara en iyi olan GS'den bile çıkanların hatta çıkarken büyük sükse yapanların çoğu 2. ligde ya da süper ligin alt takımlarında zor yer buluyor kendilerine. 17,18 yaşında tecrübesiz veletleri duman ederler bu ligde. Tecrübeyle, sertlikle öyle bir ezerler ki ne olduğunu şaşırırsın. Biz burada yılların tecrübesi milli oyuncusu Servet'e Sabri'ye maç boyunca 1-2 hata yaptılar diye yükleniyoruz, bu adamlar en az 7-8 hata yapsalar zaten her maçı 4 tane yiyerek tamamlarsın. Yapacak çok bir şey yok. Bu saatten sonra altyapıya radikal değişiklik yapsan ağırlık versen meyvesini zaten 5 sene sonra toplarsın, ülkede yetenekli adam yok. Çıkan az buçuklar da ya köreliyor ya da sapıtıyor büyük takımlarda. Hakan Balta mesela, Manisa'da bildiğin hücum bekti, ne zaman baksam ya gol atar ya asist yapardı GS'de 2 çıktı pozisyon verdi şimdi korkudan çakılı oynuyor. Keza Mehmet Topal habire ara pası atan ileriyi zorlayan adamdı, hangi maç hatırlamadım ama GS'de bi denediğinde topu kötü kaptırdı tribünden yuhalandı, o zamandan beri basit oynar. Ha, bugün insanlar 3-5 tane alternatif isim sayıyor küçük takımlardan, ama o adamlar da küçük takımlarda o kadar takip edilmedikleri için hataları görülmüyor sadece iyi yönleri gözüküyor. Kendi takımlarına alındığında aynı oyunu oynasa bile adamın hataları göze batacak yine aynı şey olacak. Mehmet Topuz mesela, Kayseri'de ne kadar abartılırdı, herkes milli takıma as adam olarak yazardı, Fener'de görüyoruz işte ilk 11'e girebilirse ne mutlu ona. Suç yönetimde falan değil. Eldeki olanaklar bu kadar. Bu ülkede futbolcu kısırlığı var, yetenekli ya da potansyelli adam çıkmıyor öyle kolay kolay. 90larda inanılmaz bir bol dönem yaşadık yetenekte, sonra yine eski tas eski hamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Reykard ayak mi yapiyor ozaman acaba ? 1-2 gun once elano sakat diye bizimle sezon oncesi duzgun calisamadi o yuzden pek yararlanamadik ama kendisini iyice hazirlayip takima katki saglar sekilde takimda gormek icin ugrasiyoruz falan demisti. Bir de bu adami gitcek diye oturtmak fiyatini iyice dusurmez mi,hazir arda marda sakatken salalim kossun etrafta gidecekse de kendini gostermeye falan calisir bari en kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 @Rew QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 rewendor haklısında çok karamsar yaklaşmşsın.şuanda süper ligdeki en kötü ortasaha bizde.ayhan ve sarp yani bu adamlar ztn hata yapıyor.ztn yeniliyoruz.onun yerine altyapıdan 2 tane fizikli mucadele edebilcek adam koysalar daha iyi olmaz mı.tutar yada tutmaz.ama en azından o ya tutarsa şıkkı bile bi umuttur.ayhandan sarptan bi cacık olmıcagını bile bile katlanılıyor 2 tane genç cocuga katlanılmış cok mu? 11 tane altyapıdan adam ztn olmaz.ama denemek lzm 2-3 tane adamı ztn kewell baros misimovic neill falan var takımda.ki baros neil kewell taşıyor takımı bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 15 yılda sadece bir adet arda çıkmış bulunan altyapıya hala inatla tapıyorsunuz. 2000 jenerasyonunu da komple galatasaray altyapısı yetiştirdi gibi bir yanılgı var bir çok galatasaraylıda... galatasarayın yapıp yapabileceği en iyi şey,kewell gibi baros gibi neil gibi oturaklı yabancılarla oynayıp kendine bir şeyler katabilecek vasat tsl oyuncularını toplamak olacaktır. mustafa sarp, ali turan, hakan balta malesef bu uyumu gösterememekteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Yetenekli oyuncu yok lafı biraz komik olmuş. Yetenekli oyuncu çok, yetenekli altyapı hocası yok. Hiçbir bilgi vermeden oynatıyorlar adamları. Futbol teorisi öğreteceksin, pozisyon bilgisi öğreteceksin, farklı taktikler öğreteceksin. Ha bir de sen koskoca kulüpsün, taraftar istediği kadar laf etsin, hata da yapsa o adamları oynatacaksın tecrübe kazandıkça hataları azalacak. Yada kiraya vereceksin. Ama kiraya da vermezsen maça da çıkartmazsan kenarda çürür. Ondan sonra da bazıları gelir "çıkan adamlar 2. lig topçusu oldu" der. Onlar yeteneksiz diye mi 2. lig topçusu oldu yoksa adamların yetenekleri harcandığı için ve saçmasapan fiziksel programlarla müzmin sakatlar ordusuna dönüştürüldükleri için mi 2. lig topçusu oldu acaba? Bu fiziksel yüklenme olayının emre'nin dediğiyle de alakası yok, daha önceden zaten bildiğim bir şeydi cafercanların, semihlerin falan u17 turnuvaları kazanma hevesiyle aşırı yüklenme kurbanı oldukları Ayrıca FM mi oynuyoruz diyorsun da Musa Çağıran, Mustafa Sarp'tan daha zararlı nasıl olabilir ki? Kendi kalesine hat-trick yapmadıkça daha zararlı olamaz. Sarp'ın varlığı zarar zaten. Bu kadar karamsar olmayın, yada suçu oyunculara atmakta acele etmeyin. Zaten kafası çalışmayanlar futbolcu oluyor genelde bu ülkede, yeteneği olsa da kafası çalışan adam "sakatlanırsam hayatım kayar, direk okurum sağlam işim olur daha iyi" diyip garanti oynuyor. Çoğu futbolcu zaten fakir ve cahil ailelerden geliyor, kötü sosyolojik yapılardan geliyorlar. Bu çocukları doğru yönlendirmezsen ne kendine bakar, ne haddini bilir çıkar aptal aptal hareketler yaparlar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 @arkasokak : direk gs altyapısından yetişen akılda kalan bulent tugay emre arda filan ama galatasaraya baya genç yaşta gelipte yetişen adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Abi şu ülkedeki seyirciler maçları pes oynarmış gibi izlemese, takımları fm oynarmış gibi desteklemese her şey biraz daha düzelicek de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Arkasokak said: 15 yılda sadece bir adet arda çıkmış bulunan altyapıya hala inatla tapıyorsunuz. 2000 jenerasyonunu da komple galatasaray altyapısı yetiştirdi gibi bir yanılgı var bir çok galatasaraylıda... Bana fenerbahçe altyapısında yetişmiş ve ligin çeşitli takımlarında oynayan oyuncuları saysana cok merak ettim. Bilmedigimden soruyorum. hani 15 yıldır gs kimseyi cıkartamıyor. diğer takımlar ne yapmış merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben hiç Fenerbahçe altyapısı şöyle, biz böyle adam yetiştiririz gibi bir iddiada bulundum mu? her dk Fenerbahçe altyapısı lafını andım mı? galatasaraylıların bu kendini bilmezliğini göstermeye çalıştım sen bana Fenerbahçe altyapısından çıkan bir adam söyle diyorsun çocukça... Müjdat Reyis'ten sonra kimse çıkmamıştır Fenerbahçe altyapısından. çıkmasına gerek de yoktur. Müjdat gibi sembol olacak, büyük isimler 20 yılda bir çıksa yeter bize. not: forum geneli itibariyle bilmeyen üyeler mevcut olabilir. bir zahmet en basit kaynak olan ekşiye "Müjdat Yetkiner" yazınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 gerçi kıçımı niye yırtıyom ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 @arkasokak ben sen öyle dedin böyle dedin demedim, iyi okursan sadece bilmiyorum ve merak ettim dedim ve fenerbahçeli olduğun icin sana sordum. yazdıkların birbirini tutmuyor, 15 yıldır kimse cıkmıyor diyorsun gs taraftarı hayal kuruyor, görüyor diyorsun. Senin takımın 20 yılda 1 isim çıkartısın bize yeter diyorsun. Garip çelişkiler galatasaray cok iyi adamlar çıkartmıştır. Yıllardır, oyuncu cıkmaması ayrı, oyuncuların değerlendirilmemesi ayrı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Arkasokak said: ben hiç Fenerbahçe altyapısı şöyle, biz böyle adam yetiştiririz gibi bir iddiada bulundum mu? her dk Fenerbahçe altyapısı lafını andım mı? galatasaraylıların bu kendini bilmezliğini göstermeye çalıştım sen bana Fenerbahçe altyapısından çıkan bir adam söyle diyorsun çocukça... Müjdat Reyis'ten sonra kimse çıkmamıştır Fenerbahçe altyapısından. çıkmasına gerek de yoktur. Müjdat gibi sembol olacak, büyük isimler 20 yılda bir çıksa yeter bize. not: forum geneli itibariyle bilmeyen üyeler mevcut olabilir. bir zahmet en basit kaynak olan ekşiye "Müjdat Yetkiner" yazınız. Bugün takımınızın bel kemiği Alex'le beraber en çok katkıyı yapan adam olan Emre GS altyapısından yetişme. Türkiye'nin gördüğü belki de en iyi türk defansı Bülent Korkmaz da öyle. Avrupa'da en uzun süre istikrarlı şekilde oynayan, dünyanın en yorucu liginde 38 yaşına kadar futbol oynamayı başaran Tugay da öyle. Arda'yı zaten kendin de saymışsın. Bunun dışında Ceyhun, Mehmet Yozgatlı vb gibi Süper ligde ara ara parlayan hatta sizin takımınıza aldığınız pek çok adam da. Tabii 2000'deki mucizenin mimarlarından Okan Buruk, Suat Kaya ve gençliğindeki inanılmaz performansıyla Fatih Akyel gibi adamları saymıyorum bile. Aklıma gelmeyen nice örnek var daha. İnsan biraz utanır GS'nin altyapısına laf ederken şunları düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 m.yozgatli nin gs altyapisi ile alakasi yok fatih akyelde ayni sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Akyel, who was born in Istanbul, began his professional career with local club Galatasaray. Yozgatli'nin alakasi yok tabii ki GS altyapisiyla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hala anlatamadım derdimi. o sayılan oyuncuların hemen hepsi 80'lerin sonunda 90'ların başında parlamaya başlayan gençler. bu zaman aralığında doğan siz galatasaraylı bireylerin çıkıp çıkıp galatasaray altyapısı şöyle böyle demesi 15 yılda sadece arda'nın yetiştiği gerçeğini hala değiştiremiyor. yineliyorum biz Fenerbahçeliler altyapıdan çıkacak oyuncu arayışında değiliz. Roma'nın tottisi varsa bizim de Müjdat'ımız vardı yakın zamana kadar. bize bunun gibi über sembolik isimler yeterli. bunu anlatmaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar