Sotto Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Yok yeniliyoruz yenilmesine de,ben bir 5-6 sıfır daha kaldıramam yani ondan dedim... Yoksa ben razıyım yenilmeye 3 farka ok verdim:)... Ama dediğin gibi Seyrantepe açılışı da çok sıkıntı bu durumda,neyse bakalım dibe vuruyoruz yavaş yavaş,bir yerden yükseliriz yine heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Llama said: ligin değeri düşermiş arda sezonu kapatırsa hey allagım mehmet demirkol ye beni ya sen lütfendüşer tabi abi.ardayı avrupada tanınan adam.futbol seven birisi acaba arda ne yapmıştır diye bakıyordur arada bir.sadece arda değil q7 nin niangın sakatlanmasıda ligin değerini düşürür.onun dışında futboldan anlamayan bir türk insanı bile seviyordur ardayı sırf onun için arada bir takip ediyordur maçları aha gs li sakatlandı ligin değeri düşer diyorlar diye bakmamak lazım olaya ki mehmet demirkol fanatik fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ya bu klupler bi anlaşma falan mı yaptı acaba lig çekişmeli geçsin puan farkı olmasın diye ne bilim geçen sene gs o kadroyla kopup gidemedi.fenerbahçe guiza ile falan şampiyon oluyordu nerdeyse. bu sene gs bu kadar kötü.fenerin kadrosu iyi.beşiktaş transfer yaptı o kadar.yine kopup giden yok bursayı sayma şl den yediği tokatlarla ztn kendine gelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sotto said: Yok yeniliyoruz yenilmesine de,ben bir 5-6 sıfır daha kaldıramam yani ondan dedim... Yoksa ben razıyım yenilmeye 3 farka ok verdim:)... Ama dediğin gibi Seyrantepe açılışı da çok sıkıntı bu durumda,neyse bakalım dibe vuruyoruz yavaş yavaş,bir yerden yükseliriz yine heralde... Yükselişimiz er ya da geç gerçekleşecek. Ekonomimiz düzeliyor. Ben inanıyorum. Gelecekte güzel şeyler olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Esnaf said: Llama said: ligin değeri düşermiş arda sezonu kapatırsa hey allagım mehmet demirkol ye beni ya sen lütfendüşer tabi abi.ardayı avrupada tanınan adam.futbol seven birisi acaba arda ne yapmıştır diye bakıyordur arada bir.sadece arda değil q7 nin niangın sakatlanmasıda ligin değerini düşürür.onun dışında futboldan anlamayan bir türk insanı bile seviyordur ardayı sırf onun için arada bir takip ediyordur maçları aha gs li sakatlandı ligin değeri düşer diyorlar diye bakmamak lazım olaya ki mehmet demirkol fanatik fenerli niang quaresma ne yapmış diye bakılır, doğrudur. ya da alex ne yapmış denir. tıpkı pvh ne gol atmış diye bakıldığı gibi. arda için de dediklerin 1-2 sene öncesi için tamamen doğruydu. gel gelelim artık arda bir arif erdem, bir ümit davala şeklinde canlanıyor kafalarda. o yüzden arda'nın yokluğu çok da ilgilendirmez yerli yabancı futbolseverleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 arif erdemin son göbekli senesine bişi diyemem ama arifle ümitin gençliği takımda olsa suan şampiyon olurduk arda arif kadar olamadı.öyle olsa küsüp küsüp durmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ligin değeri düşer derken illa yabancı ligler açısından değerlendirmemek lazım. Kendi içimizde değeri düşer demek istemiş olabilir adam. Örneğin, Arda sonuçta bu ligin David Beckham'ı olma yolunda hızla ilerliyor. Özel hayatı, kıyafetleri, yaptıkları futbol sahasında yaptıklarından daha çok tartışılır hale geldi. E haliye futbolu ve ligi spor sayfalarından dışarıya taşıyıp, magazin veya haber sayfalarına sokan adam şuanda bizim ligimizde sadece Arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 arif nasıl başardı bilmiyorum ama o müthiş golcülüğüne rağmen bu berbat imajıyla akıllarda edindiği tek yer saltoları, perandeleri... arda da farklı olmıcak. sinem koballa sinema merakı, Fenerbahçe derbilerindeki zayıf halka halleriyle hatırlanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Biz de Emre'yi çok güzel hatırlayacağız mesela :) Arda sakatlanırsa ligin hiçbişeyi düşmez abi, dışarı transfer olursa o adamı çıkaran lig diye hafif bi rep artışı olur, artık oradan iyi topçular çıkıyor diye. Yenisi yetişmeyince kalite o zaman düşer. Ama adam sakatlandı diye düşmez yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Arkasokak said: arif nasıl başardı bilmiyorum ama o müthiş golcülüğüne rağmen bu berbat imajıyla akıllarda edindiği tek yer saltoları, perandeleri... arda da farklı olmıcak. sinem koballa sinema merakı, Fenerbahçe derbilerindeki zayıf halka halleriyle hatırlanıcak. öyle hatırladığın ardaya senin başkanın 15milyon euro teklif etti. takımında 15milyon euroluk adam varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Güiza var ya, 1 milyon için kırmayalım adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ha pardon evet guizayı ispanya gol kralı olarak hatırlıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Arkasokak ın ortalığı germekten başka bir işi yok mu yahu? Adamın bütün mesajları galatasaraya laf sokma üzerine kurulu. Bari şu galatasaray topicinden uzaklaştırsınlar şu adamı da boşuna gerilmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ya bari arda yokken elanoyu oynatsın.aydından pinodan iyi olcağı kesin.hem kendini kanıtlamak için biraz daha çabalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 galatasaray içindeki yeniçerileri temizlemedikçe, futbolcuya dayalı düzeni yıkmadıkça hiçbişi olmaz. ne bu sene ne de seneye. kallinin gidiş şekli, skibbenin gidiş şekli, bülent korkmaz gelince sahada en çok koşanların arda ve sabri olması ve şimdi rijkaarda yapılanlar... aklı ve yüreği varsa yönetimin: aykut sabri servet gökhan zan hakan balta barış ayhan mustafa sarp aydın arda turan hepsini satar ya da yollar yerine adam gibi top oynayacak adamlar koyar. ufuk, serkan kurtuluş, ali turan, musa ve mehmet yeni olduğu için kulüpde bunlara bulaşmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 takımı baştan aşağı değiştirmek lazım ki artık takımdaki kafa değişsin mikroplar gitsin.arda turan ve kankileri abilerinin yolundan gidiyor.ilk 11 e çıkamayınca direk ayaklanıyorlar takımı karıştırıyorlar. bir oyuncu ben yabancı olsam maradona olurdum diyorsa artık kafasında galatasaray bitmiştir gitmek istiyordur.yada bir oyuncu 11 e alınmayınca hocasına kafa tutabiliyorsa bu adamın niyeti aslında başkadır.bu tip oyuncular ne yapıp edip gönderilmeli artık yarardan çok zarar veriyorlar. her ne kadar arda turanı çok beğensemde adam artık galatasarayı kafasında bitirmiş.tamam galatasarayı çok sevebilir en az bizim kadar takımın taraftarı olabilir ama adamın kafasında belli ki artık avrupa var satılmaz ise hem takıma hem kendine zararı dokunur yeni hasan şaş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ben ardaya o kadar yüklenmeyi doğru bulmuyorum, sadece kafasını karıştırıyorlar cünkü size ön ayak olmuş adamlar va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 arda'yla ilgili, galatasaray taraftarı üyelerle pararlel görüş bildiriyorum, sonra arkasokak ortamı geriyor oluyor... takımda o çapta bir değişim söz konusu olamaz. sorun mevcut çekirdek kadroda değil bence. ali turan gibi mustafa sarp gibi ligin mimlenmiş itici isimlerinin gelip başarısız olmasında yatıyor. gurbetçi futbolculardan zaten hazetmiyorum onlar da malesef rakibimizin omurgasında yerlerini almış durumda. derbiye kadar umarım bir şeyler düzelir galatasarayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Arkasokak said: arda'yla ilgili, galatasaray taraftarı üyelerle pararlel görüş bildiriyorum, sonra arkasokak ortamı geriyor oluyor... GS genel tartışma topicinde hemen hemen tüm gsli üyelerden fazla mesajın var. mesajların birinde ardaya yükleniyorsun diğerinde seneler önce futbolu bırakmış arife yükleniyorsun. tepki alınca da bana neden yükleniyorsunuz diye sitem ediyorsun. arifi ardayı geçtim sen burada ayhana barışa bile laf etsen tepki çekmesi gayet doğal. bir fenerli olarak şu son cümlende ki umarım gs umarım derbiye kadar düzelir demen bile buradaki gslileri ayar etmeye yetiyor. zaten buradaki gsli birçok insanın takımın durumundan dolayı ya moraller bozuk ya tepkili takıma karşı bir de senin tahrik edici mesajlarınla tuz biber ekliyorsun sonra tepki alınca da mazluma bürünüp ben ne yazdım diye sitem ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Şu Emre sakatlansa, futbol hayatı bitse üzülmem yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Arkasokak said: arif nasıl başardı bilmiyorum ama o müthiş golcülüğüne rağmen bu berbat imajıyla akıllarda edindiği tek yer saltoları, perandeleri... arda da farklı olmıcak. sinem koballa sinema merakı, Fenerbahçe derbilerindeki zayıf halka halleriyle hatırlanıcak. İnsanlar hala şu sinema olayına laf atıyorlar, sıkılmadılar. Ben sizi okumaktan sıkıldım cidden.Kapattıysa kapattı, parası var yapıyor,siz de kazanın siz de kapatın.Sanki derbiden önce sabah 5lere kadar seks partisinde kalmış adam.İyice abartıldı şu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Arkasokak said: arif nasıl başardı bilmiyorum ama o müthiş golcülüğüne rağmen bu berbat imajıyla akıllarda edindiği tek yer saltoları, perandeleri... arda da farklı olmıcak. sinem koballa sinema merakı, Fenerbahçe derbilerindeki zayıf halka halleriyle hatırlanıcak. senin gibi adamlar yuzunden oluyo o dedigin, hem basin hem taraftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Servet sakatlanmışmış, durumu ciddi olabilirmiş: http://www.ntvspor.net/haber/futbol-milli-takim/24743/aurelio-ve-servet-de-sakatlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Küfür geliyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ulan hem yeniliyoruz hem sakatlanıyoruz. bari yenin de sakatlanın hıyar herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar