Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

bi de şu 4 3 3 meselesi hakkında bişeyler diyim. bu 4 3 3 sisteminde amc olmaz deniyor. olur hem de o kadar çok güzel olur. hatta en iyi bu sistemde olur. amc dediğin adam yani 10 numara dediğin adam sahada gezen adamdır. türk medyasında milletin ön libero ön libero diye yırtındığı bi mevki var mesela. topalı çok iyi ön libero diye gösterdiler öyle bişey değil ön libero. ön libero top kesme görevini yapan değil defansla kanatlar ve amc arasında köprü olabilecek adamdır. bizde var mı bu adam yok maalesef. topal zaten hiç değildi.
şimdi bu misimovic tam bi 10 numara ve bu sistemde de çok iyi iş yapacak çünkü 4 3 3 ün amcye en büyük avantajı ona çok büyük boşluklar yaratmasıdır özellikle de ceza yayı gerisinde. bu sezonki maçları dikkatli izlediyseniz forvet hattındaki en büyük sıkıntı kanatlardan atak yaptığımızda dönen topları alacak ve kullanacak bi 10 numara olmamasıydı. misimovic tam bunu yapacak işte. aslında çok basit gibi görünüyo adam ceza yayında aldı topu şut çekti filan bu kadar mı lan. değil işte. forvet hattında topu tutamayınca top sürekli bizim defansa geldiği vakit olacaklar, defansla forvet hattındaki aranın çok açılması ki 4 3 3 de hiç olmaması gereken bişey, 2.si top sürekli ilerde kalacağı için bütün takım daha az efor sarfedicek, özellikle arda gibi kewell gibi kondisyonu 90 dakikayı çıkaramayan adamlar artık bütün maç boyunca rahat rahat oynayacak. yani en önemli kritik mevkiye yapıldı transfer. bundan daha iyisi olmazdı.

sözlerimi beckenbauerin bir vecizesiyle bitirmek istiyorum: top bizdeyken nasıl gol yiyebiliriz ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misimovic iyidir.

Skibbe döneminde Gs ne zaman Kewell, Arda, Lincoln, Baros 4'lüsü sahada olsa müthiş gol pozisyonu ratiosu yakalıyordu. Lincoln yokken sahada o rakam da düşüyordu. Eh zaten orta sahamızın odunluğundan tüm takımlarda Arda ve Kewell a kademeli savunma yapıyordu rahat rahat arkada tehdit olmadığı zaman. :)

Sosyal ağlarda paylaş

İşte bak bu çok doğru anlatmaya çalıştım ama pek başaramadım,2-3 haftaya görüceksiniz Arda'nın da Kewell'ın da performansı inanılmaz artıcak. Sabri'nin dönüşü sol bekte alternatif olması misimovic'in yaratıcağı katkı,eğer Elano'da olaya bişeyler katarsa sahadaki her oyuncu eskisinden daha iyi görünücek =))
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

Insua işte o Misimoviç ile gelen bonus transfer eğer o çıkarsa.

Ki gelmiş Insua da, şimdi gördüm görüntüleri =p

Bu akşam saat 23 gibi ntvsporda programa Özgür bilmem ne bağlanmıştı, Ercan Taner'e Misimoviç dışında süpriz bir transferin daha yarın açıklanacağını ama mevkisini ve ismini yöneticilerin söylemediğini belirtmişti. Dolayısıyla gelen Insua'dır bu bahsedilen. Yani 3. bir transfer gerçekleşmeyecek beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çünkü EL'yi çeyrek finallere kadar pek kimse takmıyor.

Allah aşkına, kim izleyecek Galatasaray'ın grup maçlarını yurtdışında? Anca işte son 8'de biraz izlenebilir oluyor UEFA.

CL ile EL apayrı dünyalar.

EL ile Avrupa'da puan kasıyorsun işte. En büyük üzüntüm bu seneki rezilliği 5 sene taşıyacağız 0 puan olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...