Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ardayı çok erken kaptan yaptılar. Abi dediği ayhana nasıl kaptanlık yapacak? Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben olsam a2 ile çıkarım sonraki maçlara. kulübede çürüsün hepsi. takıma pas yapmayı öğretmekle ilgilisi yok bunun. resmen sattılar maçı. rijkaardı göndersin yönetim bak nasıl oynarlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 İyide takım bence kadroya göre iyi bile futbol oynuyor. Aykut+Hakan Balta A.Ş olmasa biz bu turu elimizi kolumuzu sallayarak geçmiştik. Ayrıca adam Hakan Balta'yı oynatmak zorunda evet çünkü Serkan'da ne 90 dakika oynayacak güç var nede güven veren kapasite. Bir maç sonradan girip 2 hareket yaptı diye gözünde büyüttü insanlar geçen seneden biliyoruz yani onu da. Bütün iyi yerli oyuncuları rakip takımlara kaptırıyoruz yıllardır bu inanılmaz kötü bi durum aslında. Yani iyi çıkanlar da bi şekilde diğerlerinin beğenmediği şans eseri bizde patlama yapanlar(Ayhan,Servet vs) E yabancılara güvenelim desen onlar zaten apayrı bi hikayedeler, Neill,Baros,Kewell oynuyor kalanı sakatlıktan sahaya çıkamıyor. Son olarak, Galatasaray'ın parası yok yalanı 10 senedir yutturuluyor bize. Tamam o zamanlar inanıyorduk da bu sene gayet de transfer yapabilir takım, şirket birleşmesi sağlanmış,bedavaya yeni stadı bitirmişsin,Riva projesi sona yaklaşıyor. Çek bankadan krediyi 30M Euro, kur adam gibi bi takım seneye şampiyonlar ligine git 20'sini direk öde zaten,hatta ligden gelicek bonusla kalan 10'u da kaparsın direk olur biter. Banka kredi vermiyorsa çıkarsın cebinden versin klübe borç yönetim kurulu,o da olmuyorsa yönetim kuruluna alırsın 3-5 zengin onlar verir parayı. Sonra Rijkaard suçlu adam ne yapsın ya diyor işte istedim oyuncu almadılar olanlarla bişeyler yapmaya çalışıyor anca bu kadar oluyor o da. Taraftar da ne istediğini şaşırdı zaten defans yaptırsa isyan edicekler zaten e bu kadro kalitesiyle de önde bas,çok pas yap rakibi boğ olmuyor yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bence en az suçlu TD ve ekibi, Takımda özellikle Servet ve Hakan balta gönderilmesi lazım. Maçta servetin çalım yediği bir pozisyon var Neill olmasa gol olurdu. Yerine alt yapıdan oyuncu alsınlar ve türkiye liginde gelecek sezon için şimdiden yetiştirsinler. Birde samiyendeki ilk maça hiç bir taraftar gitmesin gideceğinide sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 niye ya, ben gidecem ilk maça yeni statta. ayhan'la hakan balta'yı o statta izlemek büyük keyif verecektir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 balta eyi oyuncu deil miydi yav neden herkes ona yardiriyor o dami stoper oynamaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abi zamanında coluk cocuga kaptanlık bantını verirsen iste boyle sımarır yazdım diye baya kızmıstınız, e haksızmıymıs soylediklerimiz. arda cok erken kaptan oldu, daha pismeden vs neyin kaptanlıgı bu? takımı toplayıp soz gecirecek sorunlarını dinleyecegine sinem koballa fifilerde gezilerde yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 arda evet çok erken kaptan oldu, hani kaptanlık vasıfları var mı o bile tartışma konusu da olsa bile hem yaş hem de kariyer olarak çok ağır sorumluluğun altına girdi kaldıramadı doğru. Da kaptan dediğin bekaret yemini mi etmek zorunda orasını anlamadım, sinemle ne alakası var bu durumun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Taçsız kral, Metin Oktay, tek aşkıydı Galatasaray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Rewendor said: arda evet çok erken kaptan oldu, hani kaptanlık vasıfları var mı o bile tartışma konusu da olsa bile hem yaş hem de kariyer olarak çok ağır sorumluluğun altına girdi kaldıramadı doğru. Da kaptan dediğin bekaret yemini mi etmek zorunda orasını anlamadım, sinemle ne alakası var bu durumun? sen bu cumlemi bekaret yemini olarak alıgılıyorsan dicek bisiyim yok rew :) bak FB de kotu bi kac macin ardindan futbolcular Alex onderliginde kendi kendilerini kampa almıslardı tesislerde, 3 4 gun boyunca herkes tesiste yatmıs ve kotu gidisati vs konusmuslardı. ayni sekilde BJK de de aynı durum olmustu kaptanları onderliginde. e sorarım sana Arda ne zaman yapmıs boyle birsey futbolcuları toplamısta konusmus? tesiste kalalım demiş? bi defa kendisi kalmıyor tesiste kız arkadası var herifin. burda ardanin MAGAZIN yasantısı kaptanlıgının onune geciyorsa varsın bekaret kemeri olsun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 e tamam da kız arkadaşı olan adam diyemiyo mu bunu? Alex bildiğim kadarıyla evli barklı adam o zaman onun hiç dememesi lazım? sinemle kız arkadaşıyla falan alakası yok durumun, kendisi daha kaptanlığa yetemedi diye. kzı arkadaşın olunca kötü lider oluyosun diye bişi yok yani, her lafın altınadn sinemi çıkarmak ayıp. çalıştığın şirkette "zegna manita yaptı performansı düştü" diye hakkında ileri geri konuşsalar sen ne düşünürsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 böyle düşünmelerine neden olacak ne yaptım diye düşünür heralde. doğrusu da budur. iyidir iyi, ardaya müstehak bunlar. yok öyle galatasarayda oynayıp Fenerbahçeli kızla çıkmak. kolay değil bu işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ahah abi anlamıyorum seni yani senden beklemiyorum acıkcası bu yalnıs anlasılmaları. DIYEMIYOR DEGIL demiyor adam. alex, i uzulmez vs EVLI olmasına ragmen 3 4 gun tesiste kalalım oturup konusalım diyebiliyorsa, arda neden diyemiyor? tercihler soz konusu işte, ondan bahsediyorum. bir takımın kaptanıda ya oturun konusalım demezse, baska futbolcuda boyle bir seye kalkısmaz heralde, salla bası al maası seklinde devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abi adam demiyor çünkü zaten toplasam 3-4 senedir profesyönel oynuyo bu adam, 1-2 senesi de anadolu kulüplerinde kiralık. kaç kaptan görmüş ki onlardan öğrensin bu işleri. ya da dese bile kim sallayacak bu adamı? Hani ben kewell baros olsam "lan sen kimsin yer cücesi" derim, ayhan servet falan zaten yaşına bakıp geçip gider. hani adamın da pek diyesi yok o ayrı. Ama bunlar dediğim gibi zamanla gelişecek şeyler. Yaşından dolayı tecrübesizliğinden dolayı böyle hovarda o da işte. Alex bugün 32 yaşında mı ne, hani geldiğinde 27'ydi. adam kaptanlık nedir biliyor, 10 senenin üstünde top oynamış bilinçli adam. İbrahim üzülmez 40a geliyo zaten yavaştan :D Bunlara da 22 23 yaşında ver kaptanlığı sonra bak bakalım Alex de Üzülmez de diyebiliyo mu böyle toplanalım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Zegna said: ahah abi anlamıyorum seni yani senden beklemiyorum acıkcası bu yalnıs anlasılmaları. DIYEMIYOR DEGIL demiyor adam. alex, i uzulmez vs EVLI olmasına ragmen 3 4 gun tesiste kalalım oturup konusalım diyebiliyorsa, arda neden diyemiyor? tercihler soz konusu işte, ondan bahsediyorum. bir takımın kaptanıda ya oturun konusalım demezse, baska futbolcuda boyle bir seye kalkısmaz heralde, salla bası al maası seklinde devam eder. Ya ne oturup konuşalım dicek Zegna, Adam havalimanından otobüsle değil, taksi ile sevgilisinin yanına koşuyor takımı bırakıp. Diyemiyorsanda takımın yanında ol be salak , Aslında sende aynısını sölüyorsun rew. alıntılasam daha doğru :) Haha Antremanada çıkmamış bugün beyimiz. Paşam istememiş demek ki, yönetici olsam 3-5 kaç zarar edeceksem eder futbol oynatmazdım bida bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bu ikinci degilmi antreman olayi? 1 hafta oncemi ne de aynı olaydı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Adam 5 günde 2 antremanı mı ekti bana mı öyle geliyor? Hayır olmuyorsa yapamıyorsa desin ben kaptan olamam alın benden diye, yönetim olmaz olacaksın diyorsa gerçek Galatasaraylıysa çıksın açıklasın basına yönetim takımımıza böyle zarar veriyor diye, yerse. Yok kaptan kalmak istiyorsa o zaman hakkını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kaptan olabilmek icin bence bazi kriterlerden en azindan birini gerceklestirmek lazim takimin en eski oyuncularindan biri olmak futbol gecmisi ile kuvvetli olmak takimin tartismasiz en iyisi(fizik mental yetenek toplam) olmak deli ibo ilk kontenjandan alex 3 maddenin hepsinden bir tat alarak takim kaptani olujyor arda son maddeden olabilrse olur ki takimin en iyisi durumunda deil sadece yetenek var mental ve fizik olarak cokmus durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Yok bence olması gereken Yarın Arda, Server, Hakan Balta kadro dışı kalmalı. Küme düşelim gerekirse ben razıyım 15 yaşında veletler çıksın oynasınlar razıyım. Ama takımı satan şerefsizler o formayı bir daha giymesin. Golü tekrar izleyin ve servetin nasıl 2 adım atsa keseceği topu o adımları atmadığı için gol yaptırdığını görün tekrar. Hakan Baltanın topu göğsü ile indirdikten sonra nasıl durduğunu boş boş izlediğini orta yapacak adamı bozmak için koşmadığını görün. bu adamlar 1 kere daha Galatasaray forması giymemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 oldun said: kaptan olabilmek icin bence bazi kriterlerden en azindan birini gerceklestirmek lazim takimin en eski oyuncularindan biri olmak futbol gecmisi ile kuvvetli olmak takimin tartismasiz en iyisi(fizik mental yetenek toplam) olmak deli ibo ilk kontenjandan alex 3 maddenin hepsinden bir tat alarak takim kaptani olujyor arda son maddeden olabilrse olur ki takimin en iyisi durumunda deil sadece yetenek var mental ve fizik olarak cokmus durumda Takımın en iyisi olmaya kesinlikle katılmıyorum. ilk 11 çıkacak adam olsun yeter. Hatta aksine genel olarak "yıldız oyuncudan kaptan olmaz" prensibindeyim ben. Alex ayrı bi adam, kaptan olmasının sebebi süper yetenekli olması değil hem karakter hem zeka olarak bayağı düzgün bi adam olamsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ardanın kaptan yapılmasının nedeni, galatasarayın uzun zamandır ürettiği tek vitrin isim olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 takimin en iyi oyuncusuysan ve takim kaptanligini istersen takim vermek zorunda kalabilir benimde cok destekledigim bise deil ama oyuncuyu kaybetme riskine girmeye gerek yok hele ki o sirada takim kaptanligi bostaysa -ardaya ithafen soylemedim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 arda'nın kaptanlık hırsı ayrı bir hikayeydi. ne var ki yani bu kaptanlıkta? olsan ne olur, olmasan ne olur? yapabilecek durumda olursan zaten sana verirler merak etme. eminim ki şimdi pişman kaptanlığı aldığına. kaptanlık tartışmaları sadece ortaokul ve lise takımlarında olmalı bence. sonrası komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 arda'nın sinemle olayı bir ara rezalete doğru yol alıyordu da herhalde yöneticiler falan el attı. ulan bacaksız bize ne senin sevgiline aldığın jipten, sinema kapatıp aklın sıra yaptığın jestten. kendini beckham falan sanmaya başlamıştı. bence arda'daki bu küskün tavırlarda bu konunun da etkisi var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Sakatlıklarla ilgili detaylı bilgilere yer verilmiş resmi sitede..Açıklayıcı,güzel olmuş eskiden sanki sadece sakatlandı,şu kadar zamanda dönmesi planlanıyor derdi,şimdi detaylı açıklamalar hoşuma gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar