Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 nileppezdel said: Avrupa'da başarısız oldu diye yollamak komik, zira daha tek başarısı yok Fenerbahçe'nin bir CL çeyrek finali dışında, başarı getirirse ekstra olurdu. Türkiye Kupası'nı 28 senedir alamıyor Fenerbahçe, yani bunun için yollamak da komik olurdu, sıradan bir şey kupa başarısızlığı. Lige gelince son maçta tek kale oynadınız ama gol atamadınız, 2 topunuz direktendöndü. Çıkıp kendisi mi atacaktı? Daum ne yapsın? İyi bir teknik adam değil ama istifa edecek kadar kötü bir sezon kesinlikle geçirmedi. şampiyonluğa oynayan takımda mutlak galibiyet gereken son maçta hala tek forvetle 4-4-1-1 oynuyorsan, vakit azalırken bile defanstan geriden adam çıkarıp bi ikinci üçüncü forvet sokmuyosan, Semih gibi bi adamı sırf tripten kenarda oturuyorsan, tam aha en azından bi forvet sokuyo derken onu da ilk forvetle değiştiriyorsan "golü de kendi mi atacaktı" savunması fazla komik kaçıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Ya o ayrı, ben de yetersiz buluyorum ama son maçta 2 topu direkten dönmüşken, bir top mu ne çizgiden çıkmışken, rakip kaleci harikalar yaratmışken çok çok başarısız da değildir. İstifa etmesi gerekmez, onursuzluk yada çirkeflik değildir bu. Hoş bence kimi alsa gol olmayacaktı, kader işte girmeyince girmiyor top :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 rakip kaleci harikalar yaratmadı, onun standart oyunu bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Ahah =) ona bişey olmasın ya, sevgilisi falan da olmasın sonra Fevzi gibi süper kariyer yapacakken rezil olmasın. Sakin skain işine odaklansın Rüştü gibi efsane kalecimiz olsun.. Ki daha iyi olur heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Daum ve Guiza takımdan kesinlikle gönderilmelidir. Daum'un oynattığı silik futbolu sezon başından beri sevemedim, sevemem de. Aziz Yıldırım; demeçlerinde hep vizyonu büyük, avrupada büyük başarılar kazanacak bir fenerbahçeden söz ediyor. Tamam, eyvallah, güzel idealler bunlar ama Daum ile olacak iş değil. Takımına silik futbol oynatan, 1-0 olduktan sonra 2'yi atmaktansa skoru korumak isteyen, maç berabere iken mutlaka kazanması gereken maçlarda oyuncu değişikliği için 80'li dakikaları bekleyen ve milyonlarca fenerbahçeliyi stadda ve tv ekranında çileden çıkaran, Türkiye'de şampiyonluğa oynayan bir ekibi her takıma karşı 4-4-1-1 oynatan bir adam. Dolayısıyla Daum ile ancak Türkiye'de birşeyler yapabilirsin, onunda adı "başarı" olmaz. Hoş, bir değişim olacaksa (ki bence olmalı) teknik direktörden önce yönetimden başlamalı bana göre. Fenerbahçe oldum olası diğer takımlara kaşı antipatik gelmiştir ama Ali Şen ve sonrasında başkan olan Aziz Yıldırım döneminde bu antipatiklik yerini nefrete bırakmıştır. Kendi adıma, son yaptığı basın toplantısında; kaybedilen şampiyonlukta yapılan hataları birbir anlatacak ve bu sorunları çözme adına bir bilgilendirme beklerken, önümüzdeki sezona ilişkin yapılacak işleri azda olsa sıcağı sıcağına taraftarla paylaşıp kaybedilen şampiyonluğun ve anons rezaletinin yarasını ufakta olsa kapama yoluna gideceğini düşünürken, kalkmış her tarafa çatıyor ve "tek büyük vardır, o da fenerbahçedir, diğer takımlarda bizi izlemelidir" tarzında (bana göre) aşağılayıcı bir cümle ile basın toplantısını bitiriyor. Bu tarz bir söylem ile var olan nefreti daha da fazla körüklersin. Bu söylemden vazgeçilmelidir. Ortada bir başarısızlık var ise sorun önce içimizde aranmalıdır. Sonuç olarak, GS ve BJK'nin bu kadar kötü olduğu bir sezonda Bursaspor ne kadar iyi olursa olsun şampiyon olmalıydık. Şampiyon olamadıysak bizde en az GS ve BJK kadar başarısız olmuşuz demektir. Türkiye kupasında ha çeyrek finalde elenmişsin, ha yarı finalde Vestel Manisaspor gibi bir takımı eleyerek finalde Tranbzonspor'a kaybetmişsin. Bana göre ikisi de aynı. Yönetim (aslında Aziz Yıldırım) umarım hatalarından gereken dersi çıkarır ve önümüzdeki sezona daha sağduyulu bir şekilde hazırlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 vivavale said: dünya kupası 23 kisilik kadrosuna alınmamıs guiza ahahahhah hatta zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 nileppezdel said: Avrupa'da başarısız oldu diye yollamak komik, zira daha tek başarısı yok Fenerbahçe'nin bir CL çeyrek finali dışında, başarı getirirse ekstra olurdu. Türkiye Kupası'nı 28 senedir alamıyor Fenerbahçe, yani bunun için yollamak da komik olurdu, sıradan bir şey kupa başarısızlığı. Lige gelince son maçta tek kale oynadınız ama gol atamadınız, 2 topunuz direktendöndü. Çıkıp kendisi mi atacaktı? Daum ne yapsın? İyi bir teknik adam değil ama istifa edecek kadar kötü bir sezon kesinlikle geçirmedi. bu trolluk direk fenerbahce hangi macinda(galatasaray derbileri ve son mac haric) kapasitesinin yarisinin ustune cikti?Hele ZTK finalinden bahsetmiyorum bile.Oynatmiyordu Daum takimi bu kadar basit yani Td sadece taktik yapmaz ya hani, motivasyon filanda yapar, futbolcularla ilgilenir filan. e daum hic birini yapmiyoduki bunlardan hala nasil savunuyosun daumu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Aldueren said: Daum ve Guiza takımdan kesinlikle gönderilmelidir. Daum'un oynattığı silik futbolu sezon başından beri sevemedim, sevemem de. Aziz Yıldırım; demeçlerinde hep vizyonu büyük, avrupada büyük başarılar kazanacak bir fenerbahçeden söz ediyor. Tamam, eyvallah, labalup adam basın açıklaması yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar