Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 günlük triale katılsak, hangi serverlarda oynayabiliyoruz?

Eno

Öne çıkan mesajlar

Yıllar önce 2 defa oynayıp, ikisinde de bırakmıştım :) Şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum arkadaşlar...

Sitesine baktım, 7 gün trial var.. Onu indirecem, bu sayede box gelmesini de beklememeyi düşünüyorum..

Ancak bu 7 günü amerika sunucularında mı yoksa avrupa sunucularında mı değerlendirebiliyoruz? Sitede göremedim, sizin bilginiz varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

EU'nun prime time ı Türkiye saatlerine göre güzel. US serverları öyle değil. Prime time ı bize göre 03:00-08:00 saatleri arasında. Bu çok can sıkıcı bir sorun. Ama US'teki büyük serverlarda (Guniveree, Lancelot, MLF, Merlin) genelde 20:00 den sonra minimum 900+ oyuncu oluyor. EU'ya patchler sonra geliyor. Ben şahsen EU'da oynayıp gelen patchleri UStekilerden dinleseydim kudururdum :) Ama şöylede birşey var sanıyorum EU'ya patchler geldiğinde hiçbir sorun vs. kalmamış oluyor. US'te büyük patchler geldiğinde ilk bir hafta kan kusuyoruz serverların sürekli down olmasından dolayı.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konular bu forumlar açıldığından beri belki binlerce kere tartışıldı, o nedenle daha fazla dillendirmemek gerektiği kanaatindeyim.. konuyu uzatmazsanız ve EU şöle US böle diye konuşmazsanız sevinirim... Hele de soran yokken hangisi iyi hangisi değil diye.....[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thalion, 02 Ağustos 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
Bu konular bu forumlar açıldığından beri belki binlerce kere tartışıldı, o nedenle daha fazla dillendirmemek gerektiği kanaatindeyim.. konuyu uzatmazsanız ve EU şöle US böle diye konuşmazsanız sevinirim... Hele de soran yokken hangisi iyi hangisi değil diye.....

Ben 2sininde "+" ve "-" lerini objektif bi bakış açısıyla söledim. İyi kötü diye bahsetmedim dikkatli okursan...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 02 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
amazon.co.uk deki eu versiyon değilmi? uk=united kingdom =? ingiltere = eu

?

eğer öyleyse eu versiyonu olduğundan emin olduğum tarafta niye pound üzerinden ve dolayısıyla pahalı?

Amazon.co.uk deki EU editiondır. Pound TL karşısında daha yüksek olduğu içinde karşına daha yüksek bir rakam çıkıyor TL'ye çevirdiğinde.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 02 Ağustos 2004 17:34 tarihinde demiş ki:
Ben 2sininde "+" ve "-" lerini objektif bi bakış açısıyla söledim. İyi kötü diye bahsetmedim dikkatli okursan...

Lafım sana değil zaten.... olayı ilk başlatan kişiye...[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Sosyal ağlarda paylaş

yaw haxorlar :) ben daoc a başlamak istiyorum bu sefer sürekli 700 800+ olan serverda (yani merlin bilemedin lanceloth)oyniciğim sonra üstüne yüklesek Sİ yi olur demi? Toa yıda yüklesek olur? birde ben nasıl Direk account alabilirim? US cd si varda bende :D :D yardım pls haxorlar :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

elinde oyunun düz accountu (si, toa olmayan) varsa sadece si+toa alabilirsin, yok ben sıfır account alacam diyosan daoc+si+toa satılıyor platinum adı altında

elinde cd olduğuna göre sadece key lazım sana
biz aynı durumdaydık, guildden amerikalı bir arkadaş sağolsun keyi bize yolladı, biz siparişi onun adresine verdik, kutu ona gitti ama elimizde zaten oyunun cdleri olduğu için boşuna kargoya para ödemedik

eğer bu şekilde bir işlemi yapabileceğin birini bulursan en ucuz metot bu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

black abi bak ne diyor

"This 7-day trial will require entry of a credit card and a CD key that will be provided to you by email during the installation of Dark Age of Camelot. Your credit card will not be charged during the 7-day trial period but will automatically be charged on the 8th day. "[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...