Eno Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Yıllar önce 2 defa oynayıp, ikisinde de bırakmıştım :) Şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum arkadaşlar... Sitesine baktım, 7 gün trial var.. Onu indirecem, bu sayede box gelmesini de beklememeyi düşünüyorum.. Ancak bu 7 günü amerika sunucularında mı yoksa avrupa sunucularında mı değerlendirebiliyoruz? Sitede göremedim, sizin bilginiz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Tabi bu trialde expansionları da görebiliyoruz değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Aramaya inandım ve trialin amerika sunucuları için geçerli olduğunu gördüm. Ancak trial sonrası o accountla devam edebilip edemediğimizi, etmek istediğimizde tüm expansionlarla birlikte ne kadar ödeyeceğimizi bulamadım bir türlü...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 68 melyon alabilirsin butun expansion+orijinal daoc u,amazon.co.uk satiyor..diger sitelerdede o civar olmasi lazim fiyatinin[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Oha okadar ucuzsa bekleyin beni geliyorum! :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Fla sen EU'ya gel :) www.gameloaded.com'dan al oyunu 36 GBP yaklasik 110 milyon.GBP= Great British Pound [Bu mesaj sirplaya- tarafından 02 Ağustos 2004 06:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 gelin,US serverleri cok guzel mesela,EU da hicbisey yok,rezalet vs,keske almasaydim diyorum EU,us cok guzel[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bana gore felaket ;)[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 EU'nun prime time ı Türkiye saatlerine göre güzel. US serverları öyle değil. Prime time ı bize göre 03:00-08:00 saatleri arasında. Bu çok can sıkıcı bir sorun. Ama US'teki büyük serverlarda (Guniveree, Lancelot, MLF, Merlin) genelde 20:00 den sonra minimum 900+ oyuncu oluyor. EU'ya patchler sonra geliyor. Ben şahsen EU'da oynayıp gelen patchleri UStekilerden dinleseydim kudururdum :) Ama şöylede birşey var sanıyorum EU'ya patchler geldiğinde hiçbir sorun vs. kalmamış oluyor. US'te büyük patchler geldiğinde ilk bir hafta kan kusuyoruz serverların sürekli down olmasından dolayı.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yonlendirmem gereksiz degil farkettiysen :)[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bu konular bu forumlar açıldığından beri belki binlerce kere tartışıldı, o nedenle daha fazla dillendirmemek gerektiği kanaatindeyim.. konuyu uzatmazsanız ve EU şöle US böle diye konuşmazsanız sevinirim... Hele de soran yokken hangisi iyi hangisi değil diye.....[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 amazon.co.uk deki eu versiyon değilmi? uk=united kingdom =? ingiltere = eu ? eğer öyleyse eu versiyonu olduğundan emin olduğum tarafta niye pound üzerinden ve dolayısıyla pahalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Thalion, 02 Ağustos 2004 16:41 tarihinde demiş ki: Bu konular bu forumlar açıldığından beri belki binlerce kere tartışıldı, o nedenle daha fazla dillendirmemek gerektiği kanaatindeyim.. konuyu uzatmazsanız ve EU şöle US böle diye konuşmazsanız sevinirim... Hele de soran yokken hangisi iyi hangisi değil diye..... Ben 2sininde "+" ve "-" lerini objektif bi bakış açısıyla söledim. İyi kötü diye bahsetmedim dikkatli okursan...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Eno, 02 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: amazon.co.uk deki eu versiyon değilmi? uk=united kingdom =? ingiltere = eu ? eğer öyleyse eu versiyonu olduğundan emin olduğum tarafta niye pound üzerinden ve dolayısıyla pahalı? Amazon.co.uk deki EU editiondır. Pound TL karşısında daha yüksek olduğu içinde karşına daha yüksek bir rakam çıkıyor TL'ye çevirdiğinde.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Afterdeep, 02 Ağustos 2004 17:34 tarihinde demiş ki: Ben 2sininde "+" ve "-" lerini objektif bi bakış açısıyla söledim. İyi kötü diye bahsetmedim dikkatli okursan... Lafım sana değil zaten.... olayı ilk başlatan kişiye...[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sadece amerikadaki istedigin sunucuya katilabiliyorsun.. SI giremedigin icin biraz sikiyor ama olsun orasida yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Oyunu indirdikten sonra,devamlı hale getirmek için ne yapcağız ayrıntılı anlatabilirmisiniz acaba?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yaw haxorlar :) ben daoc a başlamak istiyorum bu sefer sürekli 700 800+ olan serverda (yani merlin bilemedin lanceloth)oyniciğim sonra üstüne yüklesek Sİ yi olur demi? Toa yıda yüklesek olur? birde ben nasıl Direk account alabilirim? US cd si varda bende :D :D yardım pls haxorlar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 elinde oyunun düz accountu (si, toa olmayan) varsa sadece si+toa alabilirsin, yok ben sıfır account alacam diyosan daoc+si+toa satılıyor platinum adı altında elinde cd olduğuna göre sadece key lazım sana biz aynı durumdaydık, guildden amerikalı bir arkadaş sağolsun keyi bize yolladı, biz siparişi onun adresine verdik, kutu ona gitti ama elimizde zaten oyunun cdleri olduğu için boşuna kargoya para ödemedik eğer bu şekilde bir işlemi yapabileceğin birini bulursan en ucuz metot bu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yaw trial şeyi ben okadar şey yapmayacağım trail cd keyini vermiyormu illa dl bitincemi verio? :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 trial direk key veriyor olması lazım, fileplanettan indiriyosan[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 indiriyorum manyak gibi shu anda %3 te :) trial cd key i nerden alacağımı bulamadım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 DL bittikten sonra vermesi lazım keyi benim bikaç denememde öyle olmuştu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 of abi ya :( t1 i fln olan varmı? 2 sn dl etsin elinemi yapışıvercek? :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 black abi bak ne diyor "This 7-day trial will require entry of a credit card and a CD key that will be provided to you by email during the installation of Dark Age of Camelot. Your credit card will not be charged during the 7-day trial period but will automatically be charged on the 8th day. "[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar