Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 hiz limitini asmadigin surece problem yok yakisikli ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 off geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 e hiz limitini astin ama, oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 http://australian.food.com/recipe/kangaroo-burgers-170743 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Yalannn, elektrikli mangal parklarda bedavaydi lan heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Goering said: 1 avustralya doları nerdeyse 1 YTL'ye eşit çok ucuza geliyor, ve de dil kursuna giderken bile çalışabiliyorsun toggie said: abi ingilizce icin o kadar yol gitmek mantıklı mı sence? hehe şu an 2 lira :D iyi gene 5 senede sadece ikiye katlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Lopeth said: http://australian.food.com/recipe/kangaroo-burgers-170743 Bildiğin bizim köfteler. Linki açarken hayal ettiklerimin yanına bile yaklaşamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Yok muymus yahu yaşayan? Gelmeden bir iki teknik soru şeyecektim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Ohoooo, suruyle pati var burada, yaz sen sorularini bilen biri cevaplar. Saygilar, - Paticik Avustralya Klubu Supreme Leader: Leopar Vice Supreme Leader: Leopar CEO: Leopar HR: Leopar Cayci: ..Leopar Hodor: HODOR!...Leopar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Ahahahaha çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Isim dolayisiyla vodafone kullaniyorum, ayda 60tl'ye vodafon calisan tum ulkelerle binlerce dakika gorusme yapabiliyorum. Ozellikle ingiltereyle bol bol telefonlasip whatsapplesiyorum. Avustralya'da boyle uygun fiyata ozellikle Ingiltere'yle beni gorusturecek bir carrier var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 acaba burayamı taşınsam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Darqainu said: Isim dolayisiyla vodafone kullaniyorum, ayda 60tl'ye vodafon calisan tum ulkelerle binlerce dakika gorusme yapabiliyorum. Ozellikle ingiltereyle bol bol telefonlasip whatsapplesiyorum. Avustralya'da boyle uygun fiyata ozellikle Ingiltere'yle beni gorusturecek bir carrier var midir? bazi taahhutlu kontratlarda (genelde 24 ay olanlar) belli ulkeleri bedava arayabiliyorsun. vodafone burada da var zaten. mesela ayda $80'lik olan planda 10 ulkeyi bedava arama var. baktim iclerinde ingiltere de varmis: Vodafone. eger kontrat istemezsen amaysim var, $45'lik planda yine ayni 10 ulkeyi bedava arama+birsuru ulkeye her ay 300 dakikalik sure veriyor: Amaysim. genel olarak bilgi vermek gerekirse burada 3 buyuk telekom sirketi var: vodafone, optus ve telstra. amaysim gibi ufak carrierlar da bu uclunun altyapisini kullaniyor. vodafone ve optus fena degil ama telstradan (buranin turk telekom/turkcell'i) kesinlikle uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 25lik paket bile baya is gorurmus. 45 dolarlik paketle de ayda 300dk Turkiye'yle falan gorusuluyor, gayet iyi. Benim icin en kritik olay buydu internet saglayici olayiyla beraber, tesekkur ederim bilgi icin. Perth'te falan yasiyorsan bi dürüm ismarlamak isterim bu yardimin karsiliginda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Yok yahu, bisey yapmadim zaten. Perth'de degilim Sydney'deyim, bu tarafa gelirsen haberim olsun :) Internet icin TPG'den sasma bu arada, biraz yavas ama ayda $60'a sinirsiz ADSL2+ internet+modem+telefon hatti veriyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 beni de oraya alsaniza. nasil gittiniz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Leopar, nasıl gittin sen anlatsana hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Ben Amerika'da işletme okudum, şuan yaptığım işi dünyanın her yerinden yapmam mümkün telefon ve internet olduğu sürece. Perth'den metroyla ulaşabileceğim Fremantle denen yerde Notre Dame üniversitesinde master yaparak kapak atıyorum Avustralya'ya. Eşim de benim bahanemle geliyor. Kendisi daha önce orda dil eğitimi almış 6 ay, hukukçu ama orda o işi kovalamayacak. Tafe Colleges denen yerlerden bir zanaat eğitimi alıp takılacak. Giderken 6 ay kadar rahatça geçinebileceğimiz bir parayla gideceğiz adaptasyon sigortası niyetine. Durum bu şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Güzel ülke. 2004 - 2006 arası Sydney'de yaşadım. Hem okudum hem çalıştım. Uçakla daha kabullenilebilir bir yol olsa düşünmeden taşınırdım ama tercihim Yeni Zelanda olurdu Avustralya yerine. Şu an direkt uçuş ve daha kabul edilebilir süresi nedeniyle Kanada daha iyi bir seçim gibi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 neden nz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ben aralık başında taşınıyorum melborna. yavaş yavaş hazırlık yapmaya başlamam lazım. bende hatunla taşınıyorum o direk work&holiday vizesiyle geliyo. beni de firma yolluyo oraya ofisi ben açıyorum falan filan. kuzenim var melbornda bi müddet ev bulana kadar onun yanında takılacağız sonra düzgün biyer bulursak oraya geçeriz diye düşündük. ben şimdi maaşta düzenleme isterken ne kadar istemem lazım diye merak ediyorum. nasıl yaşam? günlük hayat bilmemne fikir veren olursa çok mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Sen hayirdir hatun melbourne is falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bu yedi ayım çok fazla verimli geçti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Nasil bi verim olm bu? Uzay zamani bukmussun helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar