Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yumurta kırabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 paticik olarak yemekteyiz'e katılmaya karar verdiniz sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bırak yemek yapmayı,yapılmış yemeği dolaptan çıkartıp ısıtmam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Cons said: yaptığım yemeği yiyebilen ilk insanla evleneceğim. cinsiyet farketmez. benimde şartım bu, yaptığım yemeyi yiyebilen(kıvamına göre içebilen) benle evlenebilecek, beni seven bütünüyle sevsin plz. evek yumurta kırma dahil hiçbibok beceremiyorum, seneye aileden uzak 5.yılımı yaşıyacam bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 son 3 ayda efsaneler yaratıyorum resmen mecbur kaldıgımdan. biraz önce bir börek yaptım. kapa kapa yediler. resmen mükemmel yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ehh iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 iyi yemek yaparım. yapmayı da severim. bi de üşenmesem. kardeşim güzel bi et yapmış geçen gün. marine sos tarifini almalıyıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Llama said: anasını bile ağlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bizim evde iş bölümü var.Kardeşim yapar ben yerim.Herkez mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 benim yaptigim yemeklerde ben ne bulursam karistirmayi seviyorum, diyelim omlet yapicam, dolapta ne varsa icine accik atarim kesif yapmayi seviyorum. oyuzden cevremdekiler genelde yenir mi lan o gozuyle bakiyo ama baya basarili oluyo bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 genelde bulasik kismiyla ilgilendim uni hayati boyunca ama pizza gorunumlu omlet yapiyorum bildigin kabartiyorum mmm benissimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 hiç bişi yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Laorx said: Patlıcanları soyun ve tuzlu soğuk suda 25-20 dakika kadar bekletin. Güzelce sularını sıkıp bir temiz bez üzerine yada kağıt peçete üzerine 1 parmak genişliğinde doğrayın. Patlıcanları kızgın yağda arkalı önlü kızartın. İçini hazılamak için önce tavaya 1 yada 2 çorba kaşığı kadar kızartma yağından koyun. Kıymayı içinde güzelce suyunu salıp çekene kadar kavur. Daha sonra doğranmış sivri biber ve soğanını ilave et. 10 dakika da bu şekilde kısık ateşte kavur. Domatesin bir tanesini rendele ve salçayla beraber kıymalı karışıma ilave et. Kabukları temizlenmiş sarımsakları küçük küçük doğra ve onuda tavaya ilave et. Tuzunu ve baharatlarınıda ilave ettikten sonra 5-10 dakika kadar daha kavur ve ateşin altını kapat. Yaklaşık 22-24 çapalarında bir tepsi yada tavanın tabanına kızartığınız patlıcanları dizin. Üzerine kıymalı harcı yayın. Tekrar harcın üzerine kalan patlıcanları dizin. Üzerine 1 domatesi dilimleyin ve üzerine aralıklı olarak dizin. Eğer fırında yapmak istiyorsanız üzerine 1-2 adet biberde dizebilirsiniz. Ben ocakta pişirdiğim zaman sadece domates koyuyorum. Sıcak suya 1 çay kaşığı kadar tuz ve kırmızı biber ilave edip, bu suyu tepsiye/tavaya ileve edin. Ocakta kısık ateşte 20 dakika kadar pişirdikten sonra sıcak olarak servis yapabilirsiniz. Eğer fırında pişirecekseniz önceden ısıtılmış 175 derece fırında 20-25 dakika kadar fırınlayın.Afiyet olsun… abi ben bu aralarda yemek piserken fln counter oynamaya fln daliyom heder oluyo yemek, sole yemek dedigin bi kere basladinmi cat diye bitecek, bole teferruata girince canim sıkılıyo benim yapasim gelmiyo// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 iyi yemek yerim =) yapamıyorum hiçbir şey, evde yalnız kalsam açlıktan ölürüm o derece de üşengecim.. yaşasın yemeksepeti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 total 30-40dk da yenilecek hale gelmiyorsa uğraşmayın.. verimsizdir.. allahın hayvanı bile yakalayacağı avda bu hesabı yapıyor olm!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Her türlü yemeği yapıyorum lan.Dalyan köfteden içli köfteye,su böreğinden çin böreğine,cheesecakeden tiramisuya herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 evde cheesecake yapmak özen ister necrocan bravo o zemininin kıvamını ne derece tutturuyosan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 2. seçeneği seçtima ma şunuda sölemeden geçemicem, allah belanızı versin, acıktım görünce baktım bizim semte açık dükkan yok yemeksepetinde. Hııkkh tpüfüüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abi yemek yapmak cok zor bişey geliyo bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 O değil de biri bu başlığı açıp oylamış ama ben değilim açıp oylayan. Nasıl olmuş acaba ya? Kafama takıldı.. Şifremi bilen 2 hayırsız var gerçi de ne uğraşcaklar anket oylamaya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Dışarıdan söyleyemicek durumda olduğum zamanlar lezzetli ama kendimi doyurcak kadar yaparım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bende seviyorum valla, böyle uğraşıyosun şekilden şekile girip sonunda mutlu oluyorsun :) deneysel çalışmalar güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 çok güzel köfte yaparım! Yaptığım köfteyi tüm dünya ya yedireceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ahuahua.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 valla burda ustume guzel yemek yapabilecek biri cikmaz. zaten benden daha iyi yemek yapan biri gormedim henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar