mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 uçak pilotu olcam derdim[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 şöylece düşündüm ve bu soruya hiç cevap vermediğimi fark ettim... alla alla cevap vermeyinse innalar ne düşünüyordu acab[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
edi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 once sarkici olcam derdim, sonralari veteriner, daha sonralari doktor, en son da muhendis. birinci secenek uzerine gitseymisim keske diye dusunmekteyim simdilerde ise :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bilgisayar programcısı olcam derdim amstrad cpc6128im vardı bilgisayar olaraktan, çook tatlı bişiydi, kalıncana bir basic kitabı gelmişti yanında, haşat etmiştim baya =0)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben bişi demiodum o yüzden hala benden bi mok olmadı uniye gidicem ne olmak istediimi bilmiom çocuum olsun bişi demesi için baskı yapcam artık :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bana soranlara sihirbaz dermişim. şimdilik kıyısına bile yaklaşmadım bu olayı. =P[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 dextra pişti olduk :) demekki sabahlayanlar direk bu topike dalıo sıkıntıdan :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Annemin çalıştığı bankanın müdürü olcam derdim müdür annemi sinir ederdide.. Neyseki sonradan terfi etti annem müdürlükten kurtuldm. =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bende Cumhurbaşkanı derdim şimdi fazgeçtim paso hatırlatıolar. Bide anneme sana gözlü araba alcam demişim onuda hatırlatıo uyuz oluom :( :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 çok klasik bir cevap verirmişim: veteriner..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Dextra, 07 Ağustos 2004 05:08 tarihinde demiş ki: bana soranlara sihirbaz dermişim. şimdilik kıyısına bile yaklaşmadım bu olayı. =P niye monk fln mı oynuosun artık_wizard açmıyo galba :) bende transforme ve benzici olcam dermişim,bide pilat,benzicilik ve transformerleıkdan boşverdim ama pilot olmayı isterdim "pilot malı" diye bir deyim vardır.ohhh misss,kafa oldu 3500[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 önce bilgisayar mühendisi sonra''adam'' olucam,tiyatrocu olucam. şimdi konservatuar gitar bölümüne gidicem heeh:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 "Ne bilüm ben." derdim, halen öyle diyorum :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 kardeşim sünnet olcam diyodu. kararlı adammış harbide oldu:)[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var...
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bende hep bilgisayar müh. olcam diodum nitekim sanırım oluyorumda bölümüm bilgisayar[donanım]daha lise 2 ama bakalım allahın izniyle olcam[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 askeri doktor hatta belge bilem var rahmetli cenk koray programında sormuş ben böle demişim şaşırmıştım baya soradan izlediğimde hehe[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 O zamanda Arkeolog olacam diyordum, hala Arkeolog olacam diyorum.[signature][hline]wi$hmaster (7:29 PM) : Guce dengeyi getirecem ben. S e p t i m u S (7:30 PM) : Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam. wi$hmaster (7:30 PM) : Bizim evin bahcesine de yaptirsana.
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Portakalci: (surekli disarda dolasiyolar cok fazla portakal yiyolar diye) Galerici: (Bissuru arabalari var cok zenginlerdir diye) Copcu: (Gece disari cikabiliyolar disarda geziyolar diye) Cok basit dusunuyomusum tabi bunlar ilkokula baslamadanki cevaplarim. Soralari hep elektronik veya bilgisayar muh.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bakkal : HEr an her türlü abur cubur gofret işte herşey elinin altında diye :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Dynun, 07 Ağustos 2004 13:57 tarihinde demiş ki: Bakkal : HEr an her türlü abur cubur gofret işte herşey elinin altında diye :) bi ara bende öyle düşünmüştüm :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 öğretmen olacam derdim.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: dom, 07 Ağustos 2004 12:22 tarihinde demiş ki: konu disi alan yetkilisi. lol[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Öne çıkan mesajlar