Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçükken 'büyüğünce ne olucan' denince ne derdiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şöylece düşündüm ve bu soruya hiç cevap vermediğimi fark ettim...
alla alla cevap vermeyinse innalar ne düşünüyordu acab[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
once sarkici olcam derdim, sonralari veteriner, daha sonralari doktor, en son da muhendis. birinci secenek uzerine gitseymisim keske diye dusunmekteyim simdilerde ise :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
bilgisayar programcısı olcam derdim

amstrad cpc6128im vardı bilgisayar olaraktan, çook tatlı bişiydi, kalıncana bir basic kitabı gelmişti yanında, haşat etmiştim baya =0)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
ben bişi demiodum o yüzden hala benden bi mok olmadı uniye gidicem ne olmak istediimi bilmiom çocuum olsun bişi demesi için baskı yapcam artık :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
dextra pişti olduk :) demekki sabahlayanlar direk bu topike dalıo sıkıntıdan :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
said:
Dextra, 07 Ağustos 2004 05:08 tarihinde demiş ki:
bana soranlara sihirbaz dermişim. şimdilik kıyısına bile yaklaşmadım bu olayı. =P

niye monk fln mı oynuosun artık_wizard açmıyo galba :)

bende transforme ve benzici olcam dermişim,bide pilat,benzicilik ve transformerleıkdan boşverdim ama pilot olmayı isterdim

"pilot malı" diye bir deyim vardır.ohhh misss,kafa oldu 3500[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
bende hep bilgisayar müh. olcam diodum nitekim sanırım oluyorumda bölümüm bilgisayar[donanım]daha lise 2 ama bakalım allahın izniyle olcam[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
askeri doktor
hatta belge bilem var rahmetli cenk koray programında sormuş ben böle demişim
şaşırmıştım baya soradan izlediğimde hehe[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
O zamanda Arkeolog olacam diyordum, hala Arkeolog olacam diyorum.[signature][hline]wi$hmaster (7:29 PM) :
Guce dengeyi getirecem ben.
S e p t i m u S (7:30 PM) :
Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam.
wi$hmaster (7:30 PM) :
Bizim evin bahcesine de yaptirsana.
Mesaj tarihi:
Portakalci: (surekli disarda dolasiyolar cok fazla portakal yiyolar diye)
Galerici: (Bissuru arabalari var cok zenginlerdir diye)
Copcu: (Gece disari cikabiliyolar disarda geziyolar diye)
Cok basit dusunuyomusum tabi bunlar ilkokula baslamadanki cevaplarim. Soralari hep elektronik veya bilgisayar muh.
Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 07 Ağustos 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
Bakkal : HEr an her türlü abur cubur gofret işte herşey elinin altında diye :)

bi ara bende öyle düşünmüştüm :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
said:
dom, 07 Ağustos 2004 12:22 tarihinde demiş ki:
konu disi alan yetkilisi.

lol[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...