Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Arkadaşlar Lexmark S405 bi cihaz aldım.Şimdi telefon hattı çıkıyor cihaza,ordanda Laxon marka bi telefon aldım,telefona başka bir kabloyla bağlı.Ancak şunu merak ediyorum; fax geldiği zaman telefon çalmasın,faxı alsın. çünkü ben telefonu açıyorum ama oysa o faxmış oluyo olmuyo tabi. böle bişi düzeltmek mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 war otomatik secenegi olcak 4 defa calar sonra direk faxa baglanir seside kapayabilirsin menusunden bakcaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abi aynen yaptım onu. 3 sefer çaldıktan sora otomatik cevaplıyo.seside kapattım. ama telefon çalıyo işte fax çalmıyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yani mesela sen fax gönderiyosun bana,fax cevaplamıyo direk 4. sesi bekliyo ama onun fax olduğunu da telefon algılamıyo çalıyo dolayısıyla. ben istiyorum ki eğer gelen faxsa yani normal arama değilse telefon çalmasın. böle bişi mümkün mü ? normal fişsiz uyduruk bi telefon taksak böyle mi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Cevaplamadan gelen çağrının fax mı yoksa telefon mu olduğunu bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 öyle olmaz fax hattını ayrı alıcaksın başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 peki misal gelen faxmış,ben telefonu açtım sesi duydum kapattım hemen. fax meşgul mü çalmış oluyo ? yoksa devam ediyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 açınca faxsa start'a basman gerekiyo yeşil tuştur genelde, sonra kapatabilirsin alır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 faks varken telefon olmaz öyle, anca santral alıcaksın falan, ya da dandik telefonun içindeki hoparlör bağlantısını keseceksin, faks değil de telefonsa, faks çalınca telefonu açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar