HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Bu ne demektir yahu biri bana aciklasin... Yani adam dalga mi gecio samimi mi anlayamadim :P [not: klakson olacak tabii o :P][hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) [Bu mesaj HellHound tarafından 08 May 2003 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Tabi ki tren hatalı zira böyle deneyimli bir kamyoncunun hata yapma olasılığı yok.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hmmz! nası yani ehuehe :D[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Bizde böyle bir işle uğraşıyoruz. Bigün bizim araç giderkene önde giden tranvaya çarptı adam " korna basıyorum gitmiyor abi" dedi ya :) Nerden bilsin tranvayın durakta durduğunu ?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bende hürriyette okumuştum geçen gün oha demiştim adam trenle paralel gidiyormuş dönmesi lazımmış klakson çalmış sonra makinist duymuştur diye trenin önüne kırmış lol alttaki yorumlar süper... 30 yşaında ancak 15 yıldır şöför bakseeenn..[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 2. yorum süper hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 eheheh :D nası bi trafik canavarı bu yaw???[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 burası türkiye.......[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 amcam işi yemiş bitirmiş...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Trenin yol vermesi lazım aslında. yawaş gidiyoya kolay durur icabında[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: LevieMaxilack, 08 May 2003 18:48 tarihinde demiş ki: burası türkiye.......[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack bitiyom bu lafa... herşey bizim ülkede garip ne kadar şanslı hissediyom kendimi.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Ondan sonra niye Avrupa Birliğine girmemizde zorluk çıkarıyolar, niye bizi sevmiyolar diyoruz. İşte cevabı bu, korkuyolar hoca korkuyolar. Bunun gibi adamlar sonra Avrupa yollarında klakson basıp hızlı Trenden yol isteyecek diye korkuyolar. Olay budur. Arlooax The Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 uçaklara taş atarlar diyede korkuyolarmış.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bende gazetede okuyunca bunu kopmuştum "15 yıllık kamyon şoforüyüm. Tren ile aynı yönde ilerliyorduk. Yol ilerde kesişiyormuş. Ben de ‘tren gelmeden önünden geçerim' diye düşündüm. Geçerken de korna çalarak treni uyardım. Ancak duymamış olacaklar ki kaza oldu’’ dedi. " "Samsun- Tügraş seferi yapan trenin makinisti Tacettin Erdem ise, tankerin 300 metre metre kadar trenle yarıştığını anlatırken, ‘‘Birden önümüze çıkınca duramadık’’ dedi" zuhauah 300metre trenle kapışmış ahua sanki arkadaşlar arasında "lan bugün doğanla golf ün eline verdim" muhabbetini trenle yapmaya çalışmış[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 nası eski olm ? yazdın yine yeni oldu bu : )[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Çok var böyle ya. Gerçi burda durum biraz farklı adam ölmüş.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar