Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sayın üstadlar Lütfen yardım edin?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben oyun ile yine bir kaç şey sormak istiyorum da PVE olarak oyuna başlamayı düşünüyorumda ama aynı zamanda pvp yapmayı da seviyorum.Şu an oyunda PVE olarak başladığımda pvp yapılıyormu?yapılıyorsa belli başlı saatler mi var veya lvl olarak sınırlandırma varmı?kalabalık oluyormu pvp birde bana hangi serveri önerirsiniz ama türk çoğunlukta aolamsı lazım.tşk.ederim hepinize iyi oyunlar diliyorum
Mesaj tarihi:
Senin gibi kibar birinin diğer konulara bir göz atmadan konu açmamasını dilerdik ama sorularına bu başlık altında cevap vermeye çalışayım.

Oyundaki PVE Serverlarında da PVP Serverlarında da hem PVE hem PVP yapabilirsin. Age of Conan mantığı hangi serverda oynarsan oyna ikisinide yapabilmene imkan sağlıyor.
PVP Serverında her alan, her harita PVP ye açık.
PVE Serverlarında ise Border Kingdom alanları PVP ye açık.
Her lvlda pvp yapabilirsin ama Border Kingdom alanlarında genelde 80lvl oyuncular olduğundan 80lvl olmadan o bölgelere gitmeni tavsiye etmem PVP yapabileceğin kendi levelinda kimseyi bulamazsın.
Türklerin çoğunlukta olduğu Crom PVE serverında 80lvl'dan eğer Border Kingdom da heran her dk pvp bulabilirsin.
Hangi lvl olursan olda PVP için 4 Mini Game'e girebilirsin.
Ve hangi serverda olursan ol girdiğin guildin şehri full t3 ise başka bir guilde savaş açabilir ve Siege dediğimiz Mega Battlelar yapabilirsin.
Benim sana önerebileceğim server bizimde oynadığımız Crom PVE serverıdır.
Mesaj tarihi:
verdiğin bilgiler için çok tşk ederim.bu konuyu açmamın sebebi şu an güncel durumu öğrenmek istedim kusura bakmayın lütfen araştırdım fakat okuduğum yazıların geçmiş senelere ait olunca mecbur kaldım.Kolay gelsin
Mesaj tarihi:
ben oyunu alacamda hani diyorumki avantajlı olarak 1-2 bir şey veriliyor o nesnelerden de alayım yani yüzük binek gibi ama türkiyede satış dvd lerde onlar yok sanırım bildiğin site varmı sayın üstadım birde ben sizin klana gelmek için müracaat nerden etmeliyim.gelki benim gibi acamiye ihtiyacınınz yokta ben sizin oyun bilgilerinizde yararlanmak istiyorm.Tabii alırsanız
Mesaj tarihi:
Turko24 said:

ben sizin klana gelmek için müracaat nerden etmeliyim.gelki benim gibi acamiye ihtiyacınınz yokta ben sizin oyun bilgilerinizde yararlanmak istiyorm.Tabii alırsanız

Benim Crom PVE serverında, oyundaki ismim Partyzan. Oyuna girince bana /tell Partyzan mesaj olarak mesaj at oyunda olmasamda gelince ben seni bulurum, guildede alırım.
Bilip bilmemende hiç önemli değil öğrenirsin.
Mesaj tarihi:
arama butonunu kullanırsan sorularına daha çabuk cevap alabilirsin.

yaptığımız hesaba göre günde 2 3 saat oynayacaksan 4gb kota yeter ama 26gb dosya indirieceksen o ay kotayıda doldurabilirsin oyunu kurarken :)

oyunda 29 euro

www.ageofconan.com
Mesaj tarihi:
sayın üstadlar oyunun kamerası nasıl yani knıyt gibimi kınayt ta mause ile görüş açımızı yukarı aşağı yapamıyoruzya bunda da böylemi yoksa mause ile yukarı aşağı hareket ediliyormu?
  • Yeni Oluştur...