Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse konusunda yardım gerekiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2003'den beri kullandığım Microsoft Intelli Explorer 3.0 mouse'um sonunda bozuldu. Optimum Media Markt'a gittim geçenlerde. Ama elime oturan ve konfor hissi veren bir mouse bulamadım. Zaten ciddiye alınabilecek çok fazla çeşit yoktu. Şimdi bir kaç soru sormak istiyorum cevaplarını bilen varsa çok makbule geçer:

1. Microsoft Intelli Explorer 3.0 alabileceğim bir yer bilen var mı? Ben netten araştırdım ama bulamadım. Piyasada yok gibi.

2. Ona alternatif olabilecek (Özellikle ergonomide, küçük mouse sevmiyorum ben elimin içinde kayboluyor...Mouse dediğin kamyon tekeri gibi olacak) hangi modelleri önerebilirsiniz.

3. Logitech g5 büyük bir mouse. Ele oturuşu da 3.0 kadar olmasa da fena değil. Bu mouse konusunda yorum yapabilen olursa sevinirim.

Fiyat çok önemli değil. 100 doların üzerine de çıkabilirim. Yeter ki beni bir 10 sene daha götürecek bir mouse olsun.

Şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
g5 klasiklesmis bi mosue artık, temiz basarılı.

ben g9 kullnıyorum, elime bu kadar oturan baska mouse olmamıstı, basta garip gelmisti ama simdi mükemmel. g9 kullanmasaydım carpal tunnelım cok daha kötülerdi herhalde.

g9 düsünmeni tavsiye ederim kesinlikle.
Mesaj tarihi:
a4tech x7. 40tl falan. 1.5 senedir falan kullanıorm daha hiçbi sorun cıkarmadı. 10 sene boyunca gitmez muhtemelen ama 1 tane daha alırsın yine daha ucuza gelir 10 sene gidicek diyebilceğin bi mousetan.
Mesaj tarihi:
http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/DisplayCategoryProductListPage/categoryID.35208800

her türlü fare var, inteli 3.0 a benzeyen sanırım lachesis var tip olarak.
Mesaj tarihi:
Pekazizin verdiği linkteki mousedan aldim ben de sırf sc2 için, keşke ondan alsaydın :( Oldukça başarılı. Mouse pad olarak da gene razerin goliathus serisi soft matleri var.
Mesaj tarihi:
g500 here

2 ay önce mezun olunca kendime yaptığım küçük süprizlerden birisiydi xD

Mousetaki tuşlara 8 9 0 atadım, unit kontrollerde baya rahatlık oluyor.

Laser olması, kablosunun dandik plastik olmaması ve baya uzun olması da artı tabii.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Razer tavsiyesi için huun ve pekaziz'e teşekkürler. Ben Razer'ın Mamba modelini çok beğendim, Kadıköy'de bulunabildiğini söylediler, Avrupa tarafında bulabilirsem hemen almayı düşünüyorum.

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169418100/categoryId.35208800
  • Yeni Oluştur...