Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Çok detaylı aramasam da cevabı bulamadım. Oyunun ilk dönemlerinde female karakterlerde attack speed bug'ı vardı, sanırım grafikten kaynaklanan. Düzeltildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bir şehir efsanesine göre... Female karakterler çok daha hızlı hareket ediyor ama Male karakterlere nazaran daha güçsüzler. Male karakterler ise yavaş hareket ediyor ama güçlü oluyorlar. Benim Assasin Female karakter ve uçuyor. DT ise Male karakter bir yerden bir yere gidene kadar akşam oluyor. Ama altını çiziyorum şehir efsanesi ve Funcom'un böyle bir bilgiyi paylaştığına hiç rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abi denesenize bi male bi female char yan yanada durun dumduz kosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Attack Speed olayı yüz sayfalarca konuşuldu oyunun ilk çıktığı ve farkedildiği dönemde, ama işte çözüldü mü yoksa intended mı, onu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 benim DT yi koşarken bi görsen koparsin gülmekten tam tosuncuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Gangren said: Attack Speed olayı yüz sayfalarca konuşuldu oyunun ilk çıktığı ve farkedildiği dönemde, ama işte çözüldü mü yoksa intended mı, onu bulamadım. senin dedigin olay animasyonlardan kaynaklanıyodu dengeleyememişlerdi (female&male) çözüleni cok oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 O problem halledileli çok oldu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar