Athawulf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Basliktanda anlayacaginiz gibi bu 3 oyunun arasinda kaldim. Allien vs Predator, Team Fortress 2 ve Call of Duty: Modern Warfare 2. Bunlardan birini satin alicam ama hangisini alsam karar veremiyorum. 3 u de cok cekici geliyor ama o kadar para yok tabi =) Bilgisi olan arkadaslar goruslerini paylasir ve secim yapmamda yardimci olursa sevinirim. Beni baymadan uzuncana bir sure multiplayer oynayabilcegim bir oyun almak istiyorum. WoW, UO, CS, Dota, HoN, Left4 dead 2 ve diger bir cok oyun artik zevk vermiyor. Yeni cikan bir cok fps oyunuda bitirdim. Araba yarislari cabasi. Oyun dayanmiyor. En son bu 3 oyunda karar kildim. Bunlardan da 2 sini elemem lazim. En kisa surede bir sonuca ulasabilirsek cok guzel olur. Bu arada bundan daha eglenceli oldugunu dusundugunuz oyunlar varsa lutfen onlarida yazin.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 http://forum.paticik.com/list.php?40,favorites burda hepsiyle ilgili istemediğin kadar yorum bulabilirsin.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Modern Warfare ve AvP'de dedicated server desteği yok. BF Bad Company 2 veya TF 2 bence.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bence de, ama o yüzden değil bence. AvP zaten bana çok uzak, biraz saçma ve çok ara bir oyun olarak geldiği için, mw2 en son girdiğimde 3 kişiden 7'si hile yapıyordu.
Athawulf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Oncelikle basligi yanlis yere actigim icin pardon =) Ikinci olarakta yorumlariniz ve oylariniz icin sagolun. TF2 alicam bu hafta gidip =) Yillarin rogue u olarak herhalde sirf spy oynicam =)
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 yalnız o nasıl bir boş vakittir oyle. wow,uo,dota,hon oynayıp da hepsinden sıkılmak::o imrendim valla
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 competitive olarak tf2 fazlasıyla tatmin edici. pub için ise adamına göre degişir. ben şahsen 1.5 senedir hiç puba girmedim.girersem maç yapmak için giriyorum bir tek. 7/24 pub yapanda var. dedim gibi adamına göre degişiyor. pub yada comp uzun süre götürür seni
Athawulf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Dark_Soul said: yalnız o nasıl bir boş vakittir oyle. wow,uo,dota,hon oynayıp da hepsinden sıkılmak::o imrendim valla Ehh sene icinde sabah okul aksam bilgisayar, hafta sonu toplanip icmek olarak dusunursek final haftasina kadar. =) yeterde artar sklmak icin. WoW dan once UO vardi. WoW geldi sosyal hayat bitti zaten. WoW baydi tamamen dota sardirdi. Dota devri kapandi HoN basladi. Eh o da baydi yeter. Simdi eskisi gibi CS oynuorum yine. Bad Company 2 yi biraz inceledim. Herkes snip, bir kosede pusuyor. Sen daha kim nerde anlamadan kafana skiolar 2 tane. Bana atiklik lazim =) Team Fortress o yuzden baya guzel geldi. Bad Company bir de 64 bit OS de arza veriyormus. Oyunda daha bazi seyler oturmamis. O yuzden team fortress siparisini verdim. Orange Box 1 hafta icinde geliyor elime. Oylariniz ve yorumlariniz icin tesekkur ediyorum. Karar vermeme buyuk katkida bulundu. Oyunda gorusmek uzere.
Athawulf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Orange box elime gecmis bulunmakta =) TF2 de gorusmek uzere.
Öne çıkan mesajlar