Athawulf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Basliktanda anlayacaginiz gibi bu 3 oyunun arasinda kaldim. Allien vs Predator, Team Fortress 2 ve Call of Duty: Modern Warfare 2. Bunlardan birini satin alicam ama hangisini alsam karar veremiyorum. 3 u de cok cekici geliyor ama o kadar para yok tabi =) Bilgisi olan arkadaslar goruslerini paylasir ve secim yapmamda yardimci olursa sevinirim. Beni baymadan uzuncana bir sure multiplayer oynayabilcegim bir oyun almak istiyorum. WoW, UO, CS, Dota, HoN, Left4 dead 2 ve diger bir cok oyun artik zevk vermiyor. Yeni cikan bir cok fps oyunuda bitirdim. Araba yarislari cabasi. Oyun dayanmiyor. En son bu 3 oyunda karar kildim. Bunlardan da 2 sini elemem lazim. En kisa surede bir sonuca ulasabilirsek cok guzel olur. Bu arada bundan daha eglenceli oldugunu dusundugunuz oyunlar varsa lutfen onlarida yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 tf 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 lol kimse AVP dememiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 http://forum.paticik.com/list.php?40,favorites burda hepsiyle ilgili istemediğin kadar yorum bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Athawulf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Modern Warfare ve AvP'de dedicated server desteği yok. BF Bad Company 2 veya TF 2 bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bence de, ama o yüzden değil bence. AvP zaten bana çok uzak, biraz saçma ve çok ara bir oyun olarak geldiği için, mw2 en son girdiğimde 3 kişiden 7'si hile yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 tf2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Athawulf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Oncelikle basligi yanlis yere actigim icin pardon =) Ikinci olarakta yorumlariniz ve oylariniz icin sagolun. TF2 alicam bu hafta gidip =) Yillarin rogue u olarak herhalde sirf spy oynicam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 yalnız o nasıl bir boş vakittir oyle. wow,uo,dota,hon oynayıp da hepsinden sıkılmak::o imrendim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 competitive olarak tf2 fazlasıyla tatmin edici. pub için ise adamına göre degişir. ben şahsen 1.5 senedir hiç puba girmedim.girersem maç yapmak için giriyorum bir tek. 7/24 pub yapanda var. dedim gibi adamına göre degişiyor. pub yada comp uzun süre götürür seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Athawulf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Dark_Soul said: yalnız o nasıl bir boş vakittir oyle. wow,uo,dota,hon oynayıp da hepsinden sıkılmak::o imrendim valla Ehh sene icinde sabah okul aksam bilgisayar, hafta sonu toplanip icmek olarak dusunursek final haftasina kadar. =) yeterde artar sklmak icin. WoW dan once UO vardi. WoW geldi sosyal hayat bitti zaten. WoW baydi tamamen dota sardirdi. Dota devri kapandi HoN basladi. Eh o da baydi yeter. Simdi eskisi gibi CS oynuorum yine. Bad Company 2 yi biraz inceledim. Herkes snip, bir kosede pusuyor. Sen daha kim nerde anlamadan kafana skiolar 2 tane. Bana atiklik lazim =) Team Fortress o yuzden baya guzel geldi. Bad Company bir de 64 bit OS de arza veriyormus. Oyunda daha bazi seyler oturmamis. O yuzden team fortress siparisini verdim. Orange Box 1 hafta icinde geliyor elime. Oylariniz ve yorumlariniz icin tesekkur ediyorum. Karar vermeme buyuk katkida bulundu. Oyunda gorusmek uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Athawulf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Orange box elime gecmis bulunmakta =) TF2 de gorusmek uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar