trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 iki televizyona da kablolu tv bağlantısı nasıl yapılır? telekom dan adamları çağırmam gerekir mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 gerekir.. + bi ücreti olması lazım[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 onun için bir ara alet falan yok mu? yok mudur?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ben kendim bağlamıştım da unuttum şimdi nasıl oluyodu diye.. Bi bağlantı hedesi var bi ucnu ona tkaıysun 2 uç birden çıkıyordu onlarıda dağıtıyosun tv lere.. bi elektirikçiye falan gidip bak satarlar orda.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 gıdıyorsun bavuruyorsun sonraasına karısmıyrosun herseyı onlar yapıyor televızyona bıle kaployu takıyorlar bırakıyorlar gıdıyorlar sanada seyretmek duuyor[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Evin kablo girişine ayırıcı yerleştiriyorsun. Daha sonra ordan hangi odadaki kablo prizini istiyorsan ayrıcıdan çıkışlarını bağlıyorsun. Eğer yayının kuvvetli ise başka birşeye gerek kalmadan izleyebilirsin. Ama yayının zayıf ise bir güçlendirici takman lazım oraya.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 gidip başvurursan fln ek ücret alırlar. bi elektrikçi bul onlar yapar[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 çok çok basit bir olay,ne elektrikçiye ne kablolu tvcilere gerek var :) anlattıkları gibi kablolunun ilk olarak eve girdiği yere ayırıcı bağlıyorsun zaten 2 kabloya ayırıyor daha sonra onları istediğin gibi dağıt..[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ama kablo net kullanacaksan ayırıcıları ayarlatman lazım yani internet için çok temiz ve yeterli gucte yayın olması lazım ama sadece TV içinse bir ayırıcı halleder derdini.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yok sadece televizyon için[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 televizyon için hiçbirşey yapmana gerek yok ayırıcı yeterli[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 kablonetin fiyatı düştü ya şimdi acaba bu da ucuzladı mı? Gerçi çok para değil ama :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben televizyonumum anten girişine bir T taktım. bir ucuna kabloyu taktım diğer ucuna 2. televizyona gidecek anten kablosunu. gayet şaane oldu.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar