escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 dio kim lan dünden beri herkes yazıyo bişiler valla tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sizikiniyorum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 r.i.p yazanların hepsi onun çocuğu. zamanında analarını sikmiş rio denen adam bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://lmgtfy.com/?q=dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bone: internette birsürü abuk subuk şey yazıyor birader anlamadım onun için burda benim dilimden konuşabilecek birileri vardır diye konu açtım. bizde biliyoruz onu yapmayı dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 easduh ne güzel siteymiş o oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Asıl ismi Ronnie James Padavona olan Ronnie James Dio, 10 Temmuz 1942'de ABD'nin New Hampshire eyaletinin Portsmouth kentinde doğdu. Vokalistliğini yaptığı gruplar arasında Black Sabbath, Rainbow gibi klasik isimler ile kendi grubu olan Dio bulunmaktaydı. Ronnie James Dio, ayrıca, artık metal müziğin sembolü haline gelmiş olan ‘devil horns’ (şeytan boynuzları) işaretinin bulucusu olarak kabul edilmektedir. Ronnie James Padavona, Dio takma adını Johnny Dioguardi adlı mafya babasından almıştır. Dio'nun bu takma adını ilk kullanışı, 1960lı yılların başına denk gelir. Ronnie James Dio (kısaca Dio), aktif müzik hayatına 1957 yılında The Vegas Kings adlı grupla başladı. 1958 yılında Ronnie & The Rumblers (bu grubun adı 1961 yılında Ronnie Dio and the Prophets olarak değiştirilecektir) adlı grubu kurdu. 1967 yılında bu gruptan ayrılıp The Elves (bu grubun adı 1970'in ortalarında Elf olarak değiştirilecektir) adlı grupla yoluna devam etti.Bu grubu Ritchie Blackmore'un dikkatini çekmiş ve pek çok turnede Deep Purple grubuna alt grup olarak eşlik etti. Dio, 1974 yılında Ritchie Blackmore'un kurduğu Rainbow'a geçti, 1979 yılına kadar bu grupla adını tüm dünyaya duyurdu. Hard rock ve heavy metal müziğinin en ünlü vokallerinden birisi oldu.1979 yılında bu gruptan ayrılıp Black Sabbath'a geçti. 1983 yılında Black Sabbath'tan ayrılıp kendi grubu Dio'yu kurdu, 1991'de tekrar Black Sabbath'a döndü. 1993'te tekrardan Black Sabbath'tan ayrılıp kendi grubu Dio'ya geçti. Dio, en son Heaven & Hell’de bulunuyordu. (Kaynak: Vikipedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hey sen! ben bunlardan anlamıyorum dostum! daha düzgün bi kücük bi paragrafla açıkla bana adamım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 black sabbathin efsane vokali mi denir neyi denir ondan. solo kariyer olarak da efsane. bi de m/ akımını başlatan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 escape said: hey sen! ben bunlardan anlamıyorum dostum! daha düzgün bi kücük bi paragrafla açıkla bana adamım! rock müziğin en ünlü vede önemli 2-3 kişisinden biri belki de en ünlüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 adam özet geçin diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hmm tamam rip falan görünce rapçi falan sandım dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Myshkin said: escape said: hey sen! ben bunlardan anlamıyorum dostum! daha düzgün bi kücük bi paragrafla açıkla bana adamım! rock müziğin en ünlü vede önemli 2-3 kişisinden biri belki de en ünlüsü. http://www.sevdaseli.net/frm/gifler/thanks23.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 sevgili anne ve babalar; lütfen çocuklarınızı atom bombası için inşa edilmiş sığınaklarda çok uzun süre tutmayınız.. saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 BabacumMostors said: Myshkin said: escape said: hey sen! ben bunlardan anlamıyorum dostum! daha düzgün bi kücük bi paragrafla açıkla bana adamım! rock müziğin en ünlü vede önemli 2-3 kişisinden biri belki de en ünlüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hooli dayva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 escape said: hmm tamam rip falan görünce rapçi falan sandım dfds rest in peace ile rapin ne alakasi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Serdar Ortaç kadar olmasa da yine de bizleri eğlendiren bir adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Manve_13 said: escape said: hmm tamam rip falan görünce rapçi falan sandım dfds rest in peace ile rapin ne alakasi var? ingilizce bilmiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 rest in pit değil miydi o.. f1, nascar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 BİLMEK ZORUNDA MIYIM LAN ADAMLARA BAK müzik zevkime ters arkadaşım orda burda gündemi meşgul eden dio kim merak ettim sadece. ayrıca şarkıları (td) çok dandikmiş kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 zorundasın tabi köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 escape said: BİLMEK ZORUNDA MIYIM LAN ADAMLARA BAK müzik zevkime ters arkadaşım orda burda gündemi meşgul eden dio kim merak ettim sadece. ayrıca şarkıları (td) çok dandikmiş kusura bakmayın ne kusura bakıcam sadece /slap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 barnacle said: zorundasın tabi köylü konuşma lan at hırsızı dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bir izzet altınmeşe değil tabii ki.. ama onun ölümsüz olduğu gerçeğini kabul etmemiz lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 escape said: BİLMEK ZORUNDA MIYIM LAN ADAMLARA BAK müzik zevkime ters arkadaşım orda burda gündemi meşgul eden dio kim merak ettim sadece. ayrıca şarkıları (td) çok dandikmiş kusura bakmayın Çok pis küfredesim var ama aptal birisi için banlanmak istemiyorum. Uza git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar