Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 "İngiliz kralı VIII. Edward İstanbul'a Atatürk'ü ziyarete geldiği zaman, Atatürk kendisine bir akşam ziyafeti vermişti. Ziyafetten önce, -"Bana İngiltere sarayında verilen ziyafetler ne şekilde olur, onu bilen birisini, yahut bir aşçı bulunuz !...dedi. Ve nihayet bu sofra merasimini bilen bir zattan öğrenerek sofrayı o şekilde düzene koydular... Akşam kral sofraya oturunca kendisini kral sarayında zannederek memnun oldu. Atatürk'e dönerek: - "Sizi tebrik eder ve teşekkür ederim. Kendimi İngiltere'de zannettim" diyerek memnuniyetini bildirdi. Sofraya hep Türk garsonlar hizmet etmekte idi. Bunlardan bir tanesi heyecanlanarak, elindeki büyük bir tabakla birdenbire yere yuvarlandı. Yemekler de halılara dağıldı. Misafirler utançlarından kıpkırmızı kesildiler. Fakat Atatürk Kral'a eğilerek : - "Bu millete her şeyi öğrettim, fakat uşaklığı öğretemedim!" dedi. Bütün sofradakiler Atatürk'ün bu sözlerine hayran oldular. Atatürk garsona da "vazifene devam et" emrini verdi. Kaynak:Bunu avaturk forumlarından c/p yaptım,çok hoşuma gitti,bilmeyenlerinde okumasını istedim.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Bunu çok önceden beri biliyorum gerçekten çok güzel bir söz her okuyuşumda ve aklıma geldiğinde tüylerim diken diken olur.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ...bi atatürk daha gelse bu ülke nerelere gelir...Ama ne yazıkki bugün uşaklığı gayret iyi öğrenmiş durumdayız.. [Bu mesaj Malruthion tarafından 05 Ağustos 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 edward enteresan bir kisiliktir. cok romantize edilir, cunku dul ve siradan bir kadinla evlenmek icin kralliktan vazgecmistir. fakat bir de isin baska bir yuzu var. donem islerin karistigi bir donemdi. edward sorumluluktan kacmis da olabilir. dahasi savas sirasinda fantazinin doruklarinda gezen bazi demecler vermistir ki bu demeclerde ingilterenin almanyayla baris yapmasi ve avrupada suranin buranin almanlara birakilmasi gibi fantazyalar vardir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bir mit mdir yoksa bir gweçekmidir bu oay merak ederim.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 gerçek olmasa bile ders alınmadığı kesin...[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar