Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alarm programı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya telefonum bozuldu
evde de alarmlı saat bulamadım :D

bilgisayara program yükleyeyim de sabah o kaldırsın beni

var mı öyle bişi kullandığınız? X(
Mesaj tarihi:
@dinan
off ben bu siteyi bookmarklamıştım ama sonra format atınca tekrar bulamamıştım her türlü aklımda kaldığı kadarıyla aratmıştım ama bulamamıştım allah razı olsun kukuma tekrar kavuştum :D
Mesaj tarihi:
Task Schedular'ı ayarla çalıştıracağı program için de bi mp3 seç.. Hem bilgisayarı sleepten kaldırabiliyo hem de daha bi sürü ayarı var.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

ya o değilde
http://www.hepsiburada.com/ProductDetails.aspx?categoryid=311730&productid=sacsgq508dr
ben bunu aldım
o kadar güzel bi saat ki.
olayı ne ki? düz çalarsaat işte
Mesaj tarihi:
o sadece bi tuşa basınca ışık veriyor di mi?

benim 8-9 sene önce aldığım bi radyolu çalar saatim vardı.. o dijital saat kısmı ışıkları PARLAK SARI olduğundan ve çocuklar korkmasın diye yakılan lambalar gibi odayı aydınlattığından dolayı uyutmuyordu mal alet beni.. kaldırdım tabii. duruyor öle şimdi kenarda..

"üzerine projektör taksaydınız ayılar" derken caponlar dediklerimi duymuş olsa gerek..
Mesaj tarihi:

clocky var saat almak isteyen varsa :D
hem fonksiyonel hem de çok sevimli, yakalayana kadar susmuyo ehuh.

bi de böyle denyo bişey var, pervanesini yerine takıncaya kadar bağırmaya devam ediyo.

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

o sadece bi tuşa basınca ışık veriyor di mi?

benim 8-9 sene önce aldığım bi radyolu çalar saatim vardı.. o dijital saat kısmı ışıkları PARLAK SARI olduğundan ve çocuklar korkmasın diye yakılan lambalar gibi odayı aydınlattığından dolayı uyutmuyordu mal alet beni.. kaldırdım tabii. duruyor öle şimdi kenarda..

"üzerine projektör taksaydınız ayılar" derken caponlar dediklerimi duymuş olsa gerek..

on off düğmesi var işte projektörün, açısını da ayarlıyabiliyin.
  • Yeni Oluştur...