spompas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sabah sakatlanmış 2 haftalık yavru kediyi veterinere götürdüm sol arka ayagının alınması gerektiğini söylediler, yarın tedavisi başlıyacak ameliyata gircek. ben bütün masraflarını karşılıyorum ama bakabilecek durumum yok aranızda hayvansever pati varsa bu şirin kediye ev yaratabilirmi? ankara. resimleri upluorm bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sol arka ayağı kesilecek mi yani? birkaç veterinerin daha fikrini alsan ameliyattan önce? belki ayak kesilmeden de tedavi edilebilir? hemen karar vermesen? geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 keşke daha basit bir yolu olsaydı kötü durumda şu an ayakla beline tek baglantı derisi. sol arka paramparca olmus :( resimlerde sorun yaşadım yarın okuldan foto makinamı alıp cekicem inş bir yere gider. ben bakabilsem keşke imkanım yok şu minicik hayvan bana 400 450 liraya mâl olcak bakıcak kimse bulamıyorum ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 öldü ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 of çok üzüldüm. ameliyat sırasında mı öldü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 spompas said: öldü ak abi böyle diyince bi ürperttin yav, alıştıra alıştıra söylesen iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kahkata attım resmen abi fatality yaptın resmen o mesaj ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kahkaha mı attın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 spompas said: öldü ak nası mesaj bu, bildiğin tokat olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sokaktan buldum ver 200 ü demek yerine sadece tedavi masrafı istiyorum, satmıyorum lolz demenin yeni yolu bunlar. tedavi masrafı istense bile tedavi ederkenki malzemenin parası istenir, verilen emekte senden olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi adamın behlül olmasına mı güleyim. öldü ak mesajına mı güleyim. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 o değilde mesajı yanlış konuya atmışım ona gülebilirsin eheheh köpekli bir konu vardı oraya atacaktım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Behlul said: tedavi masrafı istense bile tedavi ederkenki malzemenin parası istenir, verilen emekte senden olur olm senin tedavin değil kedinin kedinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bunun tedavisi yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Behlül lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Behlul said: o değilde mesajı yanlış konuya atmışım ona gülebilirsin eheheh köpekli bir konu vardı oraya atacaktım pff şu açıklamayı yapmış, hala dalga geçmeye çalışıyorsunuz. OKUMA YAZMANIZ YOK MU , HI? :X ehe, korkuttum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 dostum burda balonluları ezmeye çalışmak gibi egomuz var öğrenemedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 spompas said: öldü ak AUAHAHAUAHAHAHA puskurtmediysem kavanoza donuseyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bu konu hayatta kalmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi gülüncek bişi değil tabikide ama yani adamın şu tepkisi sürekli aklıma geliyo ona gülüyorum ben ya HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ulan bi sene sonra bulup bizi de güldürdün ya ne diyem sana kurbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Nerden gördüm yine bu konuyu... O post tam bir cehennem bileti... Offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 İlk başta aklıma hayvanı kurtarmak için bir telaş uğraş geldi sonra öldü ak yazısını görünce gülmemek elde değil. Hortlatan arkadaşa teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar