Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

stad yakmak, zarar vermek konusunda galatasaraylılar veya beşiktaşlılar kadar iyi değiliz. üzgünüm.

biz geliceği görüp vaktiyle size söndürün diye su atmıştık.
Mesaj tarihi:
fizban said:

stad yakmak, zarar vermek konusunda galatasaraylılar veya beşiktaşlılar kadar iyi değiliz. üzgünüm.

Ali Sami Yen taraftarlar tarafından asla o kadar yakılmadı. Direk yangın çıkardı sizinkiler. Bariz daha iyisiniz. En iyi sizsiniz ya hani, bu konuda öyleymişsiniz mesela.

Zegna karaktersiz demiş. Öncelikle yakışmadı, sonra da saçma. Fenerbahçe'den nefret edildiği için bu kadar seviniyor insanlar, Fenerbahçe fazla iyi olduğu için değil. Bursaspor fazla iyi mesela, şampiyon oldular. Fenerbahçe en kötü gününde de en nefret edilen takım Aziz Yıldırım yüzünden. Taraftarları da çok antipatik zaten dün caddede binlerce fenerli maçlar daha başlamamışken şampiyonluk kutluyorlardı. Ders de almamışlar Denizli maçından. Hak ettiklerini buldular, güzel oldu.

Ayrıca futbolu az çok bilen ve aklı başında her insan anadoludan şampiyon çıkmasını ister çünkü Türk futbolunun gelişmesi için bu şarttır. Kendini büyük sanan 3 takımın hegemonyasıyla Türk futbolu bir adım ileri gidemezdi. Son hafta Fenerbahçe yenilip Beşiktaş şampiyon olsaydı da çok sevinir ve gülerdim ama Bursaspor'un olması çok özel bir olay oldu. Cidden kendi takımım şampiyon olmuş gibi sevindim, çünkü artık zamanı gelmişti.

Ayrıca o adamı neden göz altına almışlar anlayamadım, yanlış anons yapmak hapis cezası mı gerektiriyor? Cezaevine konulacak denmiş haberde. Yoksa Fenerli melisleri ağlatmak müebbet hapisle mi cezalandırılıyor?

QQ
Mesaj tarihi:
Ne derse desin fenerbahçeliler; ne olursa olsun; son dakikalarda staddan 2-2 anonsunun yapılması, onun üstüne takım 10 kişiyle hucüm ederken zaman geçirmek için serbest vuruşun falan kaleciye gönderilmesi, maç bitince sahaya koşan taraftarlar, vedersonun omuzlarda taşınması ... .. .. ..

http://forum.paticik.com/thumbnails/902/a45/e9f/3a2/3cc/f24/dea/55f/4bb/28b/39_450xNULL.jpg
Mesaj tarihi:
gs nin durumu yuzunden bayadır spor sayfası okumuodum

ama bir pazartesi günü kahvaltıdan sonra haberturk spor okumak çok güzel oldu :)
Mesaj tarihi:
aceto güzel yazmış.

Sezon içindeki puan kayıpları, lehine aleyhine hakem hatalarıyla açıklanamaz bu kaçan şampiyonluk. Kupa gelmeden, son düdük çalmadan iz bırakan, çok konuşulan sevinçlerde aramak lazım belki...

2006'da hindi, 2008'de Deivid'in yengeç dansı ve 2010'da Cristian'ın ağlama jesti ve ardından rakibi geren açıklamaları... Geçen hafta 3 puan alınmışken skora artı bir katkı yapan Cristian'ın gol sevinci; belki de dün gece direkten dönen topu, gol olsa ve ardından yaşansa - o zaman bir anlamı olurdu...
Mesaj tarihi:
burada bursaya sevinenlere alenen hakaret edenlere sesleniyorum, gayet de anadolu takımı kazansın isteyenler, fener kaybetti diye sevinenlerden çok daha fazladır.

AGLA AGLA AÇILIRSIN

BEBELERE BALON

QQ

AĞLAMA MELİS

ps: fener de anadolu takımı ama ona niye sevinmedik!11!! demekki yalancıyım!
Mesaj tarihi:
of geldim sonunda şuraya yazabiliyorum efsane bir geceydi ya antalyadan dönerken maçlar başlamıştı taksideyiz maç açık radyoda fener 1-0 önde bursa berabere gidiyoruz bursa golünü attı taksici sevinçten kaza yapıyordu 1-1 oldu fener tekrar kaza yapıyortduk neyse en sonunda havaalanına geldik...

Uçağa bindik kalkıştayız teller kapalı tabi bütün uçak merak içinde ve pilotumuz anonsu yapar " Herkesin merakla beklediği haberi vermek isterim. Bir fenerli olarak üzülerek söylüyorum BURSASPOR ŞAMPİYON olmuştur" dedi bütün uçak koptu kadıının biri kalktı ve arka tarafa tezahürat yapmaya başladı falan çok iyidi ya
  • Yeni Oluştur...