Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 7 days trial indiriyorum indirdikten sonra satın alıcam ama nasıl yapacağımı bilmiyorum :) Şuan %80 complete. Yardımcı olurmusunuz acaba expansionları falanda mı dl etmek lazım? Bu arada başlangıç için ne açayım char?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 önce bi realmını düşün ondan sonra classı belirlersin.[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin Ivan Valiant ex UO player j1mmY the superb CS player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Bir önerin varmı?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 05 Ağustos 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ahada buldum Hibernia'yı seçtim :) Magic...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 3 realmde de var magic..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 2L6 - ML3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 alb a gitmeni tavsiye ediyorum,classlari cok guzel[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Fla US'de mi oynucan ? e msn'de EU'Ya gelicem diyorsun tovbee[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Sirplaya - şuan 7 days trial oynuyorum,Kay'dayim. Level 5'im daha şuan sadece deniyorum :) Yaw arkadaşlar benim bir sorunum var. Bu 7days trialı internet üzerinden nasıl sürekliye çeviricez??İmdak! Ayrıca 7days trialda shrouded isles falan yok?? Yoksa kutu almadan olmuyo mu bu işler?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 oynamak istioyasan bence direk kutulu al yada bi shroud isles cdsi cektir kendine birisnden toa zaten ilk baslarda pek lazim degil shroud isles cdsi daoc klasik olmadanda yetiyor oynaman icin [Bu mesaj GEd tarafından 05 Ağustos 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Az önce 85$'a kıydım ve Daoc Platinium edition söyledim :) DHL express ile geliyor, 3 güne kadar elimde olacak hadi bakalım... Ee kim guildine alacak beni :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Baya yiğitmişsin ;).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 US Merlin'de oynarsan büyük ihtimalle kucak açar sana da :)[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin Ivan Valiant ex UO player j1mmY the superb CS player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Albion mu olmam lazım Turkish Knights için? Albionda druid varmı ya :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Albion olman lazım evet. Druid Hibernia'da var. Ama albion'da da cok güzel classlar var.[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin Ivan Valiant ex UO player j1mmY the superb CS player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 biraz ingilizcen olduktan sonra her türlü guild bulursun bunu dert etme git beğendiğin sevdiğin yerde oyna bunu yaparkende ırklara - doğa koşullarına - toprak yapısına - classlara bakarak karar verebilirsin bu arada hibernia caster ağırlıklıdır yani casterları iyidir midgard ise melee (tank) ağırlıklıdır albion ise dengelidir hepsi. illaki türklerin olduğu yerlerde oynamak istiyorum dersen lancelot hibernia (2-3 türk var) - alb kay (bayağı fazla türk var 20-25) - merlin mid (4-5) - merlin alb (bir internet kafe dolusu :D ) tavsiye ederim[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Yaw ingilizcem çok iyi fakat Türklerle oynamak istiyorum ben ve naturalist,druid falan oynamak istiyorum büyü-doğa ağırlıklı fakat bizim Türkler hep albion :) Demekki 2 char açıcaz :D Bu arada bilgiler için sağol[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Vay fla efendi satisa getirdin bizi :) EU'ya gel dedik sana.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ismarladığım eu version galiba satarmıyım yaw :)[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Arkadaşlar bundan sonra Albionlulara karşıyım! Bu ne ulan ikidebi alttan yazı geçiyo albion şurayı ele geçirdi,albion burayı elegeçirdi yeter be :) Kaç kişi bunlar yahu! Yaşasın Hibernia![signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Sensible, 06 Ağustos 2004 08:41 tarihinde demiş ki: Ismarladığım eu version galiba satarmıyım yaw :) hayır US versiyon almışsın sen :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Vay Fla efendi vay :) ayip sana ne diyim.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 albion sayı bakımından diğer realmlerden çoğunlukla fazladır eski frontier zoneda bu ssayı fazlalığını albionlar değerlendiremiyordu savaşa tek giriş ve çıkış yeri olduğundan dolayı ancak new frontier ile birlikte albionlar artık her yerde...[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Haydaa Antolian Knights Kim Ulayn! Bizim outposta dalmışlar,dalmakla kalmayıp bide almışlar utanmadan :) Shadow of truth diye bi guilde girdim,guild full Amerikalı. Bi ben Türküm bana acayip ilgi gösteriyolar :) Bitanede kız varmış guildde kızda bana yavşamaya başladı yuh ya[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 oralarda gordugun her uyesine /rude yapmadan gecme, ozellikle silvard'a. ;)[signature][hline]Padon, Maa$ neyesi? [Bu mesaj thanatos tarafından 07 Ağustos 2004 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: sirplaya-, 06 Ağustos 2004 15:02 tarihinde demiş ki: Vay Fla efendi vay :) ayip sana ne diyim. Eu version ısmarladım,us version gelmiyo sorun çıkmış şansa bak :) Geliyorum yakında[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar