Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben geliyorum

Sensible

Öne çıkan mesajlar

7 days trial indiriyorum indirdikten sonra satın alıcam ama nasıl yapacağımı bilmiyorum :) Şuan %80 complete. Yardımcı olurmusunuz acaba expansionları falanda mı dl etmek lazım? Bu arada başlangıç için ne açayım char?[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
City of Heroes Justice Server
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Sirplaya - şuan 7 days trial oynuyorum,Kay'dayim. Level 5'im daha şuan sadece deniyorum :)

Yaw arkadaşlar benim bir sorunum var. Bu 7days trialı internet üzerinden nasıl sürekliye çeviricez??İmdak! Ayrıca 7days trialda shrouded isles falan yok?? Yoksa kutu almadan olmuyo mu bu işler?[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
Sosyal ağlarda paylaş

oynamak istioyasan bence direk kutulu al yada
bi shroud isles cdsi cektir kendine birisnden
toa zaten ilk baslarda pek lazim degil
shroud isles cdsi daoc klasik olmadanda yetiyor oynaman icin

[Bu mesaj GEd tarafından 05 Ağustos 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biraz ingilizcen olduktan sonra her türlü guild bulursun bunu dert etme git beğendiğin sevdiğin yerde oyna bunu yaparkende ırklara - doğa koşullarına - toprak yapısına - classlara bakarak karar verebilirsin bu arada hibernia caster ağırlıklıdır yani casterları iyidir midgard ise melee (tank) ağırlıklıdır albion ise dengelidir hepsi. illaki türklerin olduğu yerlerde oynamak istiyorum dersen lancelot hibernia (2-3 türk var) - alb kay (bayağı fazla türk var 20-25) - merlin mid (4-5) - merlin alb (bir internet kafe dolusu :D ) tavsiye ederim[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw ingilizcem çok iyi fakat Türklerle oynamak istiyorum ben ve naturalist,druid falan oynamak istiyorum büyü-doğa ağırlıklı fakat bizim Türkler hep albion :) Demekki 2 char açıcaz :D
Bu arada bilgiler için sağol[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 06 Ağustos 2004 08:41 tarihinde demiş ki:
Ismarladığım eu version galiba satarmıyım yaw :)

hayır US versiyon almışsın sen :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

albion sayı bakımından diğer realmlerden çoğunlukla fazladır eski frontier zoneda bu ssayı fazlalığını albionlar değerlendiremiyordu savaşa tek giriş ve çıkış yeri olduğundan dolayı ancak new frontier ile birlikte albionlar artık her yerde...[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaa Antolian Knights Kim Ulayn! Bizim outposta dalmışlar,dalmakla kalmayıp bide almışlar utanmadan :) Shadow of truth diye bi guilde girdim,guild full Amerikalı. Bi ben Türküm bana acayip ilgi gösteriyolar :) Bitanede kız varmış guildde kızda bana yavşamaya başladı yuh ya[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da---
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...