Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çizik kalemi


barnacle

Öne çıkan mesajlar

renk tutmaz asla, cok ince is yapman lazim. yoksa boyanin icine edilebilir. ben denemistim bir arabamda kotu olmustu, neyse ki cok buyuk bi cizige denememistim. yani rengi ve boya kalinligini tutturman cok cok zor. onun yerine ufak cizikler varsa sana mazotla silmeni oneririm bir kumas parcasina dizel mazot dokucem baya bi ovala, cizigi dagitiyor baya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

donanım haberde birden fazla kişi tarafından farklı kaynaklarca, alınmış ve denenmiş.. çizik kalemlerinin işe yaramadığı söylenmiş.

küçük olanları, yüzeysel olanları pasta ile kapatıyorlar.. arabanı yıkatmaya götürdüğünde istersen bedavaya yapıyorlar bu ufak çiziklere..

bende bolca küfretttiğim bir hayvanevladının yaptığı bir çizik var.. herif bildiğin kapıyı ve çamurluğu çizmiş derince.. ona pasta falan olmadı mesela.. bi fırsat bulunca autoking'e yaptırtmayı düşünüyorum.

ha bi de tırnağa takılmayacak çizikler için pasta da olmasın diyorsanız ve böle eğimli yerlerse içinde boyası da olan rötuş kalemlerini kullanmak daha makul geliyor bana.. tabii aracın rengi tutar mı sorusu da var onda ama..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya tampondakileri filan bende önemsemiyorum ama hayvanın biri kapıya yarım ay çizmiş. kapıdakiler çok dikkat çekiyo beni rahatsız ediyo :/ en temizi tamirciye yaptırcam sanırım. sürücü tarafında kapıda hafif göçük var kapıyı vurmuş biri, onu da düzeltirler hem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...