BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bu akşam 21:00'da ML1, yarın akşam 21:00'da da ML2 varmış mesela, ihtiyacı olan varsa duysun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ya harbi Kay'ı savunurdum hep. Lancelotta oynuyorum birkaç gündür. Kay gerçekten gerzek bi servermış bunu anladım..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 afterdeep +1 :) lancelot yonetir zaten benim izlenimime göre hibernia da oyniyanlar daha olgun insanlar alb sux mış haberimiz yok :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 [[ben niye böyle aptalca şeyler yapıyorum?!]]:)]Gratz![signature][hline]-Hepsini Yanına Aldınmı? Sorulurmu? Eminmisin Sen Bana Güvenmiyomusun? Ben Çoraplarıma Bile Güvenmem Kardeşiiiiem! Hö?! Ay Çok Pardon Yanlış Oldu yok canıım... Bak O Zaman Göstertimmi... Güle güle golf...:( YETER AMA LAN ŞAŞIRTTIĞIN O DİĞER REKLAMDA LAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Proxa, 31 Temmuz 2004 16:20 tarihinde demiş ki: afterdeep +1 :) lancelot yonetir zaten benim izlenimime göre hibernia da oyniyanlar daha olgun insanlar alb sux mış haberimiz yok :) Yok ordada bazı gerzekler var ama güzel yanı şu. Her grupta pbt var, healer class gani zaten, end song var, power song-crack var. Herşey bol. Hergün ML ler yapılıyo. Artifact runlar, scroll farm. Kay'da tanıdıklar olmasa bunları zor yapardık valla. Geri kalan herkes kendine müslüman. Başta Boltar gerzeği olmak üzere...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sen lancelotta kalıyomusun ? guild varmı ? girebilirmiyim :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Kalıyorum. Ama 1 haftaya maximum yurtdışına çıkıyorum. O nedenle orda bilgisayar alana kadar 4-5 ay giremeyeceğim oyuna. Seni aldırırım guildime insanlar yardımcı olur. Oyunda mesaj yollarsan bana hallederim. Çoğu gece 3-4 gibi online oluyor.. Genelde 35+ kişi online o saatlerden sonra.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 O senin bahsettigin Kay in gerzekligi değil, alb classlarinin gerzekce design i. Scout, inf, necro yaratıp ondan sonra heal, pbt, end song yokluğundan yakınmak da başka konu tabii. Ayrıca Lance de rvr nasil incelediniz mi? Albler her tarafi zerglediginde de zevk alabilecek misiniz?[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 albion çok iyi classlara sahip (sorc,infil,scout,minstrel,theurgist...) savaşta kaybediyorsa sebebi ya en iğrenç healer a sahip olması yada alb lerin kazmalığı :) bence[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bide boltar ne oluyor ? rr9 bd miydi ? thanatos anlatıyodu sololadım felan diye[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Proxa, 01 Ağustos 2004 23:01 tarihinde demiş ki: bide boltar ne oluyor ? rr9 bd miydi ? thanatos anlatıyodu sololadım felan diye RR9 BD olan Darkabe. Boltar Albion'da Forsaken'ın officerı.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar