Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 database e veri kaydedicem fakat ekle butonuna bastığım zaman şu hatayı veriyor; http://img339.imageshack.us/img339/7189/hata5.jpg barkod int olarak tanımlı ve primary key'i var.ne olarak tanımlamam gerekiyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 int'in max lengthini gecmis long int falan gibi bisey kullanman lazim databasede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 tamam buldum. bigint miş. inanmazsınız belki ama sıf bu problem yüzünden bitirme projemi son haftaya bıraktım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 http://www.resimupload.com/ds702501717_hata10.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 yeni sorunum bu buna bakabilir misiniz? barkodu okutup getir butonuna bastıgım zaman hata veriyor. yanlış formatta diyor son 2 satıra.o son 2 satır int tanımlı textboxlara getirebilmem için hangi kodu yazmam lazım? diger satırlar geliyo int tanımlı olanlar gelmiyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 cmd.parameters.add yerine cmd.Parameters.AddWithValue yi kullanmanı tavsiye ederim. Onun dışında ConvertTo int32 nin içinde textboxdaki yazının nümerik olup olmadığı kontrolünü gerçekleştir. (textbox.text.trim() kullanmayı da unutma.) edit: ben dikkat etmemişim fazla hata neden kaynaklanıyo diye de. alanları boş bırakmışsın ve int e çevirme yapmaya çalışıyosun yapmaz doğal olarak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Oce4n said: cmd.parameters.add yerine cmd.Parameters.AddWithValue yi kullanmanı tavsiye ederim. Onun dışında ConvertTo int32 nin içinde textboxdaki yazının nümerik olup olmadığı kontrolünü gerçekleştir. (textbox.text.trim() kullanmayı da unutma.) edit: ben dikkat etmemişim fazla hata neden kaynaklanıyo diye de. alanları boş bırakmışsın ve int e çevirme yapmaya çalışıyosun yapmaz doğal olarak :/ addwithvalue u int tanımlı olanlara yazdım digerlerinde hata verdi. trimde birşey farkettirmedi gibi. dediklerini yapıp tekrar denedim gene aynı hatayı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 amacım databasedeki veriyi textboxlara getirtmek ama int tanımlı alanları getiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Orası da int için fazla uzun bi sayı. Tamamen string üzerinden çalışmayı dene. Ya da convert to int32 diil de int64 falan yapmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hayır 2 basamaklı bi sayı var orda. http://www.resimupload.com/ds160525813_hata53.html altı çizili olan 2 satırda yanlışlık var ama ne?? textBox4.Text = cmd.Parameters[@ToplamAdet].Value.ToString(); textBox5.Text = cmd.Parameters[@RaftakiAdet].Value.ToString(); aha burası tamamı buda o kısmın try { con.Open(); cmd.ExecuteNonQuery(); textBox2.Text = cmd.Parameters[@FilmAd].Value.ToString(); comboBox1.Text = cmd.Parameters[@FilmTur].Value.ToString(); textBox3.Text = cmd.Parameters[@IMDB].Value.ToString(); textBox4.Text = cmd.Parameters[@ToplamAdet].Value.ToString(); textBox5.Text= cmd.Parameters[@RaftakiAdet].Value.ToString(); } catch (SqlException hata) { MessageBox.Show(hata.Message.ToString()); } finally { con.Close(); } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 databaseden veri cekmek icin nonquery yerine reader kullanman gerekmiyo mu? edit: suraya bi goz at istersen http://www.devhood.com/tutorials/tutorial_details.aspx?tutorial_id=454 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar