senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Cons said: hava sıcakken içmek pek zekice bir hamle değil. 40derece güneşin altında 4 bardak ard arda shot yapıp uyuyacan. sonra uyanırsan bil ki immortalsındır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Animal marka meme basma şeysi öyle mi? Multi vitamin takviyesidir o ürün. Markası da animal değil. Sen harbiden densiz biriymişsin. Yaptığına da demogoji denir, başka da bişey değil. Boş muhabbetin kralını yaparsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Cons said: hava sıcakken içmek pek zekice bir hamle değil. :( sonra sabaha kadar çıplak sokakta koşmak istyorsun. true story! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Kemarlos said: Animal marka meme basma şeysi öyle mi? Multi vitamin takviyesidir o ürün. Markası da animal değil. Sen harbiden densiz biriymişsin. Yaptığına da demogoji denir, başka da bişey değil. Boş muhabbetin kralını yaparsın sen. Doğru diyorsun, gerçekten de Multi Vitamin takviyesiymiş. Ama o zaman neden steroid bağımlısı gibi agresif tavırlar sergiliyorsun onu anlamadım? Demek ki başka şeyler de kullanıyorsun sen meme basmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Alexi_Septimus said: Bu iğrenç şeyi seviyorsanız, Becherovka'yı da deneyebilirsiniz. 40 tane baharatla yapılıyor yine. Tonikle karıştırınca BETON dedikleri kokteyl ortaya çıkıyor. Ayrıca dijestif içkilerin ayı gibi içilmesi çok enteresan bir şey. Yemeklerden sonra bir shot bardağı olarak içilmesi gerekir tabi ama işte redbull'la karıştıranlar da var.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Beni çok sinirlendiren kendini beğenmiş bir üslupla konuştuğun için saldırgan ve agresif bi haldeyim. Ve hala sürekli laf sokuşturuyosun yok "steroid bağımlısı gibi agresif" benzetmeye bak. Kaç steroid bağımlısı tanıdın da bu kadar emin konuşabiliyosun sen? Ya arkadaşım hadi anladık forumda konuşuyosun diye rahatsın ama, ayıp birşey ya, karşındaki insanları tanımadan etmeden bu şekilde konuşmak ne kadar pervasız bir davranıştır ya anlamadım hiç mi saygın yok karşındakilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Amerikaya giden bir arkadaşım orada görmüş , herkes bunu içiyor abi süper falan diyordu. Buldu bir yerden , bana da verdi biraz deneyeyim diye. İlk yudumu alır almaz hayata küstüm, "bence" cidden baya kötü bir tadı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 içilesi bişey olsa biz beyaz türkler içerdik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Yani işte o yüzden herkesin zevki kendine. Kimisi kokulu peynirleri falan sevmez mesela ben bayılırım. Bu gibi durumlarda kalkıp tanımadığın etmediğin birine, şu iğrenç şeyleri yiyen insanlar şunu da yer bunu da yapar vs şeklinde konuşmak çok yanlış, çocukça. Üstüne bir de hakaretamiz iğnelemelere devam ederek olayı büyütmek ise ayrı bir densizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Tamam şampiyon sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ahahahahahaha kim adamı kızdırdı haklıya benziyor diye önceki sayfalara girdim, tanıdık çıktı. Daha bir güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Abi adam resmen üstü kapalı bir şekilde "steroid bağımlısı" dedi nasıl sakin ol ya, terbiyesiz ahlaksız herif ya. Hayır bir de legal birşey değil, kanunlara aykırı ve benim kafamda çok yanlış ve ters bir olay. Sigara bile içmiyorum ben. Biri kalksa size yager - kaça kadar soğutulabilir diye sorduğunuz bir başlıkta başka bir başlıkta sen amerikadan şunu sipariş etmişsin sen müptelasın şöyle böylesin deseler ne yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Desin abi noolcak asdads şurada edilen laflar bu kadar takılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Buzdolabina koy ama buzluga atmanin nasil bir fayda getirecegini bilmiyorum. ayrica sunu dene bi baya iyi. Rus arkadaslarimla soguk havalarda az icmedim. http://www.peter-kampe.de/gast/Partner/Killepitsch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 gelsin dövelim abi. ne uğraşıyoruz. makatına kompresorle jagermeister basarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Hahah boşaltım sistemine de iyi geliyomuş duyduğuma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Bir de orda bir Alanca rage yaşanmış galiba. Onu biri açıklayabilir mi zira Almanca bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 dylanN said: en iyisi rus işi absinth (tu) Absinth rus içkisi değildir. Önce Fransız, ardından Çek içkisidir. Sert içki severim özenmelerine girmeden önce bir araştırınız, sonra HAHAHAHA CAHİLE BAK denmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ya absinthe aslında içinde bir ot ile bekletilen bir içki ki otun da uyuşturucu etkileri var. Prag'da falan dibinde 3 parmak kadar ot tortusunun olduğu absinthe ler falan satılıyor ama denemedim hiç deneyen var mı? Barda falan absinthe istediğiniz zaman normal absinthe getiriyorlar. Gerçi o da çok sağlam %80 alkol falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Pelin otu o, zor bulunur artuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Anca memleketinden alıcaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 sesu said: Bir de orda bir Alanca rage yaşanmış galiba. Onu biri açıklayabilir mi zira Almanca bilmiyorum ben. jager = avcı meister = usta bu muydu dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 imdaaaat alkol topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 geçen gün arkadaşla 70lik bi içki bitirdik %120 alkol oranı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar