Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 rotring rapid, faber castell tk-fine gibi kalemleri temin ettim internetten ama son aradığım pentel smash'ı bulamadım bir türlü. bahsettiğim kalem çizim için kullanıyorum bunları, nerede bulabilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 teknik resim icin ise kursun kalem olmadi rapido en olmadi cakma rapido kullan kalite icin he usenirim dersen anlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 şu salladıkça uç çıkaran kalem miydi bu? değilse onun adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 pilot shaker senin sordugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 baş aşağı yazılan tükenmezin adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ters çevirince soyunan kalem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 alma boşuna kesin kaybolur. hep öle oluyo. ısrarla senelerdir aynı kalemi alırım ısrarla kaybolur gene alırım gene kaybolur. artık hiç kalem tasımıcam o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar