salvatore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Daoc un coad adında bı test serverı oldugunu duydum free mıs daocu hıc oynamadıgım ıcın en azıda n orda gorup yetınmek ıstıyorum ama oraya gırebılmem ıcın ne yapmalıyım? Cafeden baglandıgım ıcın orgınla servera gıremıyorum...yanı free olsun dıye dusundum cevap verırısenız sevınırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 2.UO=DAOC devri başlıyor. Yurdumuza milletimize hayırlı olsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 coad'da göreceğin şey daoc değil.. onun kötü bir yansıması o kdar..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ı ıh olmaz 2. uo yapamazlar daocu. eskiden tartışılmıştı bi server için kaç makina gerektiği falan. free shardları yapacağı iş diil o[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Valla birileri yapabilir. Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Paticiğin DAOC konusunda yarattığı potansiyeli düşünsene. *!Bir anda titreme gelir* Iyyyyyy!... [Bu mesaj ghaldszar tarafından 04 May 2003 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Coada girip sadece dünyayı dolşabilirsin onun dışında hiçbirşey yok savaş npcler vs vs.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 o zaman verin bir o adresi de gorelim... Nasil birsey o coadserver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 gormeyin paraya kiyip alin derim gorcekleriniz kotu seyler bombos bi dunya daoc apayri dier insalarla birlikte oynamalisin lvl atlamali cevre edinmeli belirli bi rep edinmelisiniz oyun bu sekilde zevkli[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 1. si Kapışmıosun sadece /fastspeed,/castspell,/morph oluyor!! 2. si Orda Sana 4 tane Sey verıo Mytic altında coad server yazıo onları al update.dat a yapıştır 3. sü Accountun olması lazım 4. sü Orada Fazla kişi olmuyor[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Sonucta heppınız haklısınız daocu orgınalı olarak oynamak apayrı fakat ben su an bolu da okumakta oldugum ıcın cafeden gırıyorum herhalde bunun ıcınde orgınal cd alamam. benım coad a gırmek ıstememın tek nedenı daoc nasıl bır sey onu gormek hıc boyle bır sansım olmadıgı ıcın cok merak edıyorum sadece fotolarlada olmuyor bıldıgınız uzere onun ıcın danısmak ıstemıstım fakat yınede hersey ıcın saolun ınsallah bende oynrım yada en azında nasıl bır sey oldugunu gormekle yetınırım. Burda kendımı acındırdıgımı sanmayın hak verınızkı cafeden oynamak ıcın orgınal cd alamam. Herkese İyi oyunlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Neden kafeden oynamak icin orjinal CD almıyosun ki? Bunu yapan bir çok kişi var. Sadece kafeden UO, AO ve DAOC oynayanlar var. Sen de oynayabilirsin. Free bir serverda bir oyunu gormek gercekten oyunu gormek degildir. Ne gercekten grafikleri gormus olursun ne de baska bir seyi. Esas onemli olan o atmosferi yasaman gerek. Daoc' un atmosferini gormedikten sonra bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Bak sana coad a girmen icin bi iyilik yapim eğer cafe sahibini cok iyi tanıosan izin iste bu siteden indirsin ilk başta connectoru sonra yüklesin sadece 283mb Connector Bunu indirdikten sonra acceto diyecen sürekli italyanca :)) ama oyuna girince ingilizce oluyor sadece menuler italyanca bizde kaptık tabi bişeler sonra Masa ustunde 2 tane Albion simgesi olacak Kupa olacak yani sonracıma ona tıkla accetto de yüklicek oké? sonra buradan Girip orda mythic dat ile başlayan bişe war onu alıcaksın update.dat ın icine koyacan acc alacan tadaaaa test etmiş olursun[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar