eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 neresine gidilir, ne görülür? istanbul tarih dersi araştırma projem... yardım edin lütfen... hadi pati insanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 tarih ne arar la çapada fındıkzadeye git ilgimç bir yokuşu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 çapa girdi bi kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bi kişi bile mi bilmiir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 yani özellikle gezilecek bir tarafı yok çapa'nın camileri var, türbe var bir iki tane çapa'da oturan 1-2 arkadaşım var, çok da güzel bir semt değil. çapa'nın olayı tıp fakültesine sahip olması. fakültenin varlığı çapa'yı işlek bir semt kılan tek sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 @5 anadolu yakasında mı oturyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 3-4 yıl kadar çapada takılmıştım. tarihi yerlerle alakalı çok bilgim yok ama sahil kısmına doğru inersen birşeyler bulabilirsin yada çapadan topkapıya doğru yürü surlar filan var. oralarda da birşeyler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oruç baba türbesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 burdan bakıcaksın, bizanstan sonrası için bilgim yok repler gelsin büyük http://www.biblestudy.org/maps/large-map-of-byzantine-constantinople-in-turkey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 okulu bıraktım ben... artık gerek kalmadı... trolleyen yada trollemeyen herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar