Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşine İhanet Eden Mağdur Olarak Görülebilir mi?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

QueenofSpades said:

Tamam doğru da, demek istediğim seviosa zaten neden yapsın? Sevmiyordur ya da sevdiğini sanıyordur, o yuzden de yeterli iradeyi gösteremiyordur.

@buyse

işte burada hayvani içgüdüler giriyor olaya. seviyorlar ama sırf seks yapmak için yapıyorlar.

bunu yapan kadınla tanısmak istiyorum.
bunu erkek yapıyor, kadınlar için çok zor hayvani içgüdüleri ile hareket etmesi. ne bileyim tamam nmyphomaniac lar vardır elbet hormonlarda bi tuhaflık vardır duramıyordur, ama bu kişinin de duygusal ilişkiye girmemesi lazım o zaman.
şu dediğini erkekler yapıyor bence genelde o yuzden
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Buyse said:

QueenofSpades said:

Tamam doğru da, demek istediğim seviosa zaten neden yapsın? Sevmiyordur ya da sevdiğini sanıyordur, o yuzden de yeterli iradeyi gösteremiyordur.

@buyse

işte burada hayvani içgüdüler giriyor olaya. seviyorlar ama sırf seks yapmak için yapıyorlar.

bunu yapan kadınla tanısmak istiyorum.
bunu erkek yapıyor, kadınlar için çok zor hayvani içgüdüleri ile hareket etmesi. ne bileyim tamam nmyphomaniac lar vardır elbet hormonlarda bi tuhaflık vardır duramıyordur, ama bu kişinin de duygusal ilişkiye girmemesi lazım o zaman.
şu dediğini erkekler yapıyor bence genelde o yuzden

yanlış
gayet seks için aldatıyor kadınlar. aldatmayan da içgüdülerini bastıranlar zaten. insan doğası gereği tekeşli değil yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

haha madurluk ne be?
aldatmayi madurluk olarak gören insanin ''ben yapmadim pipim yapti'' gibi cok cükübik bir argümani savunuyor olmasi gerekir o halde.
lütfen kendimizi kandirmayalim.
nesi madurluk ? yaptiysam delikanli gibi yaptim evet de bitsin.
monogamy senin hayat felsefene uymuyorsa da, iliski yasamazsin.

yok ben yapmadim vajinam yapti diyenlerde var.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Doğası gereği tek eşli olamayan duygusal ilişkiye girmeyecek hayvanlar gibi sadece sex ilişkileri yaşayacak o zaman. Kendi iradeniz yetersiz diye insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok

HAKKIN YOOOOOOOOOOOOK
http://img1.loadtr.com/b-267410-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk_emrah.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

şimdi şöyle bir gerçek var.iki taraf içinde geçerli olan fakat erkeğin yapmasının problem olmadıgı haha :)

evlendikten sora bi taraf cinselliği reddediyorsa o pipi veya kuku kendine başka bir arkadaş bulabilir.bu aşk sevgi meselesi değil.

ama erkekler bu konuda daha duygusal.cunku kadınların gerçekten hoslanmadıgı veya ilgi duymadıgı biriyle yatma ihtimali düşük.

ama erkek hiç bu işlere girmeden biriyle yatabilir.şimdi erkek yapabilir kadın yapamaza geliyor bu biraz ama ne bilim biz böyle yetişen bir nesiliz :)

bir kadının sen yerine başkasının koynuna girmesi bir erkeği bitirir.ama erkeğinki daha affedilebilir gibi geliyor :)

no way
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel'in dediklerine katılıyorum. ha bir de bana göre aldatan mağdur değildir hiçbir şekilde, ama kendini mağdur olarak görenleri var. arkadaşımın kendisini aldatan partnırı, olay ortaya çıkıp ta fırça yediğinde, ''bu süreç boyunca ben neler çektim, her gün sinir hapı içtim senin haberin var mı?'' diye atarlanıp, üste çıkmaya çalışmıştı utanmadan. arkadaşım da ''ah kıyamams, neler çekmişsin canıms'' deyip, bir güzel postalamıştı herifi hehe..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...