Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 BabacumMostors said: abi haberi nasıl sallamaualım :( adamın gözü doymuş resmen :( oyle diyorsun da onun da gecenlerde bakanlarindan biriyle iliskisi ortaya cikti, bruni bile kesmeyebiliyor yerine gore yani demek ki absonun ve benim duyduklarimiz dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maYonez Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kan davası güdüp birini öldürmek nekadar mağdur gösteririse insanı buda o derecede mağdur gösterir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 said: "ya hiç sevişemeyenler ne yapsın" konuya kilit gelsin şundan sonra. içim acıdı yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sg-1 başarılı. tebrik ettim. uzun zamandır başlık açmıyordu konu dışında çok pis yerden başlık açtı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Buyse said: QueenofSpades said: Tamam doğru da, demek istediğim seviosa zaten neden yapsın? Sevmiyordur ya da sevdiğini sanıyordur, o yuzden de yeterli iradeyi gösteremiyordur. @buyse işte burada hayvani içgüdüler giriyor olaya. seviyorlar ama sırf seks yapmak için yapıyorlar. bunu yapan kadınla tanısmak istiyorum. bunu erkek yapıyor, kadınlar için çok zor hayvani içgüdüleri ile hareket etmesi. ne bileyim tamam nmyphomaniac lar vardır elbet hormonlarda bi tuhaflık vardır duramıyordur, ama bu kişinin de duygusal ilişkiye girmemesi lazım o zaman. şu dediğini erkekler yapıyor bence genelde o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 hormonlarda sorun oluyor genelde evet. pms döneminde falan duvar tırmalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 FİSTAN KOŞ DUYGUSAL YORUMLAR YAPIYORUM TROLLE BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kadınlar melek zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kadınlar seksten zevk almıyormuş sırf erkekleri mutlu etmek için yapıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Absolut said: Aldatma ne yazık ki sevgile ile alakasız daha çok ortam ile alakalı bişi. Bana öyle dediler bildiğimden degil :P kulağıma öyle çalınmış benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Cons said: kadınlar seksten zevk almıyormuş sırf erkekleri mutlu etmek için yapıyorlarmış. hiç sanmıyorum. bi kere biyolojik yapısı elvermez buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 QueenofSpades said: Buyse said: QueenofSpades said: Tamam doğru da, demek istediğim seviosa zaten neden yapsın? Sevmiyordur ya da sevdiğini sanıyordur, o yuzden de yeterli iradeyi gösteremiyordur. @buyse işte burada hayvani içgüdüler giriyor olaya. seviyorlar ama sırf seks yapmak için yapıyorlar. bunu yapan kadınla tanısmak istiyorum. bunu erkek yapıyor, kadınlar için çok zor hayvani içgüdüleri ile hareket etmesi. ne bileyim tamam nmyphomaniac lar vardır elbet hormonlarda bi tuhaflık vardır duramıyordur, ama bu kişinin de duygusal ilişkiye girmemesi lazım o zaman. şu dediğini erkekler yapıyor bence genelde o yuzden yanlış gayet seks için aldatıyor kadınlar. aldatmayan da içgüdülerini bastıranlar zaten. insan doğası gereği tekeşli değil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 içgüdü argümanına ezelden hayranım. her kim ki; tuvaleti geldiğinde sokağa bırakmıyor kabahati, o içgüdülerini bastıran biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abi insan da bi hayvan siz de bu gerçeği kabullenemiyosunuz insanın bütün düşünme mekanizması zaten vücut sıvıları tarafından kontrol ediliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 topicte bayan var dediler geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 vaniLLe said: haha madurluk ne be? aldatmayi madurluk olarak gören insanin ''ben yapmadim pipim yapti'' gibi cok cükübik bir argümani savunuyor olmasi gerekir o halde. lütfen kendimizi kandirmayalim. nesi madurluk ? yaptiysam delikanli gibi yaptim evet de bitsin. monogamy senin hayat felsefene uymuyorsa da, iliski yasamazsin. yok ben yapmadim vajinam yapti diyenlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Doğası gereği tek eşli olamayan duygusal ilişkiye girmeyecek hayvanlar gibi sadece sex ilişkileri yaşayacak o zaman. Kendi iradeniz yetersiz diye insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Tek eşli olamam diyorsan o da senin tercihin ama, o zaman ilk 'eşinden' ayrılır öyle yaparsın, bu kadar basit? Ya da ben ayrılamıyorum bırakamıyorum kendi irademle diyorsan, onun senden soguyup bırakmasını sağlarsın, sonra ne istiyorsan yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 huun said: içgüdü argümanına ezelden hayranım. her kim ki; tuvaleti geldiğinde sokağa bırakmıyor kabahati, o içgüdülerini bastıran biridir. ahah super ozet olmus bu konuyla ilgili yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 nileppezdel said: Doğası gereği tek eşli olamayan duygusal ilişkiye girmeyecek hayvanlar gibi sadece sex ilişkileri yaşayacak o zaman. Kendi iradeniz yetersiz diye insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok HAKKIN YOOOOOOOOOOOOK http://img1.loadtr.com/b-267410-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk_emrah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Red said: şimdi şöyle bir gerçek var.iki taraf içinde geçerli olan fakat erkeğin yapmasının problem olmadıgı haha :) evlendikten sora bi taraf cinselliği reddediyorsa o pipi veya kuku kendine başka bir arkadaş bulabilir.bu aşk sevgi meselesi değil. ama erkekler bu konuda daha duygusal.cunku kadınların gerçekten hoslanmadıgı veya ilgi duymadıgı biriyle yatma ihtimali düşük. ama erkek hiç bu işlere girmeden biriyle yatabilir.şimdi erkek yapabilir kadın yapamaza geliyor bu biraz ama ne bilim biz böyle yetişen bir nesiliz :) bir kadının sen yerine başkasının koynuna girmesi bir erkeği bitirir.ama erkeğinki daha affedilebilir gibi geliyor :) no way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 lililili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 nileppezdel'in dediklerine katılıyorum. ha bir de bana göre aldatan mağdur değildir hiçbir şekilde, ama kendini mağdur olarak görenleri var. arkadaşımın kendisini aldatan partnırı, olay ortaya çıkıp ta fırça yediğinde, ''bu süreç boyunca ben neler çektim, her gün sinir hapı içtim senin haberin var mı?'' diye atarlanıp, üste çıkmaya çalışmıştı utanmadan. arkadaşım da ''ah kıyamams, neler çekmişsin canıms'' deyip, bir güzel postalamıştı herifi hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 70 yaşında aldatınca, "we are the champion" "WE ARE THE CHAMPIOOOONNN!!" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar