Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşine İhanet Eden Mağdur Olarak Görülebilir mi?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

tecrübelerime dayanarak söylüyorum. dünyadaki hiç bir zevk sizi seven ve sizin de değer verdiğiniz birisini böyle yıkmaya, yuvaları böyle dağıtmaya değmez.

Belki o seni seviyo ama sen yeterince değer vermiosun? Böyle karşılıklı sevgisi olan insanlar birbirini zor aldatır. Arada bi aksaklık olanlar bu boku yiyor ancak, ya da hasta olanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak insana değer vermek lazım ya. Sevgili olarak değer vermiyosundur senin için eğlencedir belki de insana değerden bir saygıdan önce bitirip sonra başkasıyla olmak lazım diye düşünüyorum. Aldatanları mağdur görebilenler de umarım aldatılmazlar da ne kadar korkunç bir duygu olduğunu öğrenmezler. Gerçi o kadar duygusuz adama koymaz bile belki, heh. Aman neyse, aldatanların pipisi düşsün yada memeleri sarksın diyip konuyu terk ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

haberi salla da yoruma gel;

yakup989 said:

nefret ya böyle sacma haberler olurmu bize ne elelemin yatak odasından ne kadar isterse sevişsinler yazık ya hic sevişemeyenler ne yapsın böyle igrenc magazin haberleri varya valla sansüre bazen arıyorum hak veriyorum istemessen okuma diyenler olacak ama adamın gözüne sokuyorlar haberi nasıl olsa yayyınlanmaz ama ben yinede yazayım dedim
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

said:
aynen abi tanısmadan önceki hayatı icin ne yapabilirsin ki?olmus bitmistir

Bu olmuştur bitmiştir bakış açısı sağlıklı bir bakış açısı değil ama yani. Bekaret konusunu kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Güven ilişkide çok önemliyse en başta olması gereken şeylerden birinin karşısındakinin geçmişteki yanlışlarını, doğrularını, yapma ihtimalindeki şeyleri komple ele alabilmek-tanımak önemli bir şey. Gerekirse araştırılmalı hatta. Hani bunları gözardı etmek, biraz safça güvenmek olur. Sonuçta eşin çok değiştiyse bile kişiyi gözlemlemesi ve ondan emin olması gerekiyor.

Banane gerçi sdf

yanlıs anlamıssın,x kisi ile tanıstın fakat gecmisi oldukca fırtınalı,yapabilecegin bir sey yok burada istersen iliskini devam ettirirsin istersen de bitirirsin iliskini bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...