Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 neye kim nerden baktıgına göre değişir. yani ne bu konu ne de anket işin sonucuna ulaşılabilecek bi konumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sadece erkek değil kadın aldatıyor tarafıdnan da bakın ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ben duygusal gelişimimi beni aldatmayan fakat tam bir hain karı tarafından tam gerçekleştiremedim bu bir zincir.bana acı çektirdi ben acı çektiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salakaptal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ben tepeden bakıyorum. sabit bi durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ayı gibi seviyorum ama gözüm kayıyor arada bire de izin yok yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Güzele yada yakışıklıya bakmak aldatmak mı olur canım bakarsın tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=c7cY9aVM340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Hepsini okudum: Pipiniz düşsün e mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 o zaman kadin aldatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 hepinizinki düşse bi sorun olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ama hayatm ben sarhoştum bi baktım tanımadığım bi hatun ellerimi bağlamış fln sora oldu ben uyudum hatta yok benim suçum..döv o kadını =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 tecrübelerime dayanarak söylüyorum. dünyadaki hiç bir zevk sizi seven ve sizin de değer verdiğiniz birisini böyle yıkmaya, yuvaları böyle dağıtmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ztn onu düşünse insanlar yapmaz ama..olay onu düşünmüyo olmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Buyse said: tecrübelerime dayanarak söylüyorum. dünyadaki hiç bir zevk sizi seven ve sizin de değer verdiğiniz birisini böyle yıkmaya, yuvaları böyle dağıtmaya değmez. Belki o seni seviyo ama sen yeterince değer vermiosun? Böyle karşılıklı sevgisi olan insanlar birbirini zor aldatır. Arada bi aksaklık olanlar bu boku yiyor ancak, ya da hasta olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Aldatma ne yazık ki sevgile ile alakasız daha çok ortam ile alakalı bişi. Bana öyle dediler bildiğimden degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 değer vermiyorsan bırakıp gideceksin, sevmediğin insanla beraber olmak karaktersizlik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Absolut said: Aldatma ne yazık ki sevgile ile alakasız daha çok ortam ile alakalı bişi. Bana öyle dediler bildiğimden degil :P ben de oyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 mesela bu kadın bu herifi aldatmasın da ne yapsın? http://birbak.mynet.com/detay/magazin/az-sevismekten-sikayetci/2905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Genel olarak insana değer vermek lazım ya. Sevgili olarak değer vermiyosundur senin için eğlencedir belki de insana değerden bir saygıdan önce bitirip sonra başkasıyla olmak lazım diye düşünüyorum. Aldatanları mağdur görebilenler de umarım aldatılmazlar da ne kadar korkunç bir duygu olduğunu öğrenmezler. Gerçi o kadar duygusuz adama koymaz bile belki, heh. Aman neyse, aldatanların pipisi düşsün yada memeleri sarksın diyip konuyu terk ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Tamam doğru da, demek istediğim seviosa zaten neden yapsın? Sevmiyordur ya da sevdiğini sanıyordur, o yuzden de yeterli iradeyi gösteremiyordur. @buyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 haberi salla da yoruma gel; yakup989 said: nefret ya böyle sacma haberler olurmu bize ne elelemin yatak odasından ne kadar isterse sevişsinler yazık ya hic sevişemeyenler ne yapsın böyle igrenc magazin haberleri varya valla sansüre bazen arıyorum hak veriyorum istemessen okuma diyenler olacak ama adamın gözüne sokuyorlar haberi nasıl olsa yayyınlanmaz ama ben yinede yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 balon said: said: aynen abi tanısmadan önceki hayatı icin ne yapabilirsin ki?olmus bitmistir Bu olmuştur bitmiştir bakış açısı sağlıklı bir bakış açısı değil ama yani. Bekaret konusunu kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Güven ilişkide çok önemliyse en başta olması gereken şeylerden birinin karşısındakinin geçmişteki yanlışlarını, doğrularını, yapma ihtimalindeki şeyleri komple ele alabilmek-tanımak önemli bir şey. Gerekirse araştırılmalı hatta. Hani bunları gözardı etmek, biraz safça güvenmek olur. Sonuçta eşin çok değiştiyse bile kişiyi gözlemlemesi ve ondan emin olması gerekiyor. Banane gerçi sdf yanlıs anlamıssın,x kisi ile tanıstın fakat gecmisi oldukca fırtınalı,yapabilecegin bir sey yok burada istersen iliskini devam ettirirsin istersen de bitirirsin iliskini bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abi haberi nasıl sallamaualım :( adamın gözü doymuş resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 QueenofSpades said: Tamam doğru da, demek istediğim seviosa zaten neden yapsın? Sevmiyordur ya da sevdiğini sanıyordur, o yuzden de yeterli iradeyi gösteremiyordur. @buyse işte burada hayvani içgüdüler giriyor olaya. seviyorlar ama sırf seks yapmak için yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar