Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpeği gezdirirken kontrol altında tutma.


Bella

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

ciddi bir sorunum var.her köpeğimi dışarı çıkarttığım gün benim için bir çile oluyor.kendi gitmek istediği yere gidiyor, kontrol edemiyorum tasmasından çektiğimde gelmek istemeyince oturuyor.ama bunu huy haline getirdi istemedi mi direk yatıyor ya da oturuyor.

25 kilo köpek, kucağıma da alamıyorum.istanbul'da rezil olduğum kitle gitgide büyüyor sdfsd. nası birşeyler yapabilirim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

National geographic'te dizi gibi bir şey var. Adam köpek eğitmeni ya da o tarz bir şey. Sorunlu köpekleri olan aileleri ziyaret edip sorunu çözüyor. Senin sorununa benzer soruna sahip kişilerle ilgili bir bölümüde vardı. Başka bölümde, bir köpek vardı hımbıl evden dışarı çıkmayan cinsten. Adam etmişti onu. Yani bu sana yardımcı olabilir. Netten bulabiliyorsan bak bölümlere.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baştan şımartırsan alışıyor. aynısı arkadaşımda var işte. oturunca ısrarla çekeceksin, sesini yükselteceksin. bu onu sevmediğin anlamına gelmez ama bir süre sonra söz dinler saygı duyar. sonuçta sen onu kızıp zorlayınca sürekli öyle davranmayacaksın ki, daha sonra seveceksin oynayacaksın, doğru hareket yapınca ödüllendireceksin falan, anlayacaktır seni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O bilinen birsey zaten.

Bizimki boyun tasmasi kullandigimizda nefes nefese kalmasina, iyice cekip tutmamiza ragmen, surunerek, OHGGH OHGHH diye nefes alarak surunmeye devam ediyor, durum o derece vahim. Zaten ablamin belinde fitik var, kizcagiz gezdirirken kan ter icinde oluyor daima.

Biraz duruldu ama, artik en azindan eve soktugumuzda rahat duruyor, oradan oraya kosturmuyor, yastiklari duzmuyor vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çekemiyorum işte 25 kilo.
direkt yatıyor, daha da çekince uzanıyor yan şekilde.

dışarda sözümü de dinlemiyor yapmaması gereken birşey yaptığında sesimi yükseltiyorum, "hayır!" falan diyorum ama sallamıyor pek.
evde dinliyor ama.

valla ne yapıcam bilmiyorum.
veterinere götürdüğümde soracağım ona da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün boyun tasması ile çıkardık kardeşimle.
yine olmadı.yine olmadı. yani o kadar çektik "öueaghh öueaggh" diye sesler çıkardı boğulcak nerdeyse gelmiyo yani.inatçı keçi.

yok cidden bu köpek boğulur da gelmez yani bizim istediğimiz yönden.napıcam bilmiyorum, çok moralim bozuldu yine.

ha bir de parkta bir adam gördüm, köpeğinin cinsini bilmiyorum da küçük siyah uzun tüylü birşey. adam tasma bile takmamış.arkasından melül melül geliyo. ne köpekler var ah sdfsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...