Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Merhaba, ciddi bir sorunum var.her köpeğimi dışarı çıkarttığım gün benim için bir çile oluyor.kendi gitmek istediği yere gidiyor, kontrol edemiyorum tasmasından çektiğimde gelmek istemeyince oturuyor.ama bunu huy haline getirdi istemedi mi direk yatıyor ya da oturuyor. 25 kilo köpek, kucağıma da alamıyorum.istanbul'da rezil olduğum kitle gitgide büyüyor sdfsd. nası birşeyler yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 valla ben asılıyordum boğulacak gibi olup gelmek zorunda kalıyodu dirense de. bi kaç ay sonra vazgeçti ısrar etmekten paşa paşa gezdi. ha bu sürede iki tasma koptu o ayrı dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu hem içeri hem dışarı dogru olan çivili gibi tasmalardan al. çekince oturuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 canını acıtmak istemiyorum zaten boyundan takılan tasmalardan kullanmıyorum. vücuttan saranlardan kullanıyorum. bi de bugün tasmasından çıkıp kaçtı koca parkta peşinden koşturdum bi adam yakaladı yoksa zor yakalardım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 eğer köpek çok küçük değilse boğma tasma çözüm olabilir kullanmak hoş olmasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 boyun tasması şart.öbür türlü hayvan sakin durmaya eğitimli değilse zor yani o boğma tasmalardan al.sonra onu ters çevirebiliosun boynunu korumuş oluyor herhangi bi köpek saldırısına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 National geographic'te dizi gibi bir şey var. Adam köpek eğitmeni ya da o tarz bir şey. Sorunlu köpekleri olan aileleri ziyaret edip sorunu çözüyor. Senin sorununa benzer soruna sahip kişilerle ilgili bir bölümüde vardı. Başka bölümde, bir köpek vardı hımbıl evden dışarı çıkmayan cinsten. Adam etmişti onu. Yani bu sana yardımcı olabilir. Netten bulabiliyorsan bak bölümlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 baştan şımartırsan alışıyor. aynısı arkadaşımda var işte. oturunca ısrarla çekeceksin, sesini yükselteceksin. bu onu sevmediğin anlamına gelmez ama bir süre sonra söz dinler saygı duyar. sonuçta sen onu kızıp zorlayınca sürekli öyle davranmayacaksın ki, daha sonra seveceksin oynayacaksın, doğru hareket yapınca ödüllendireceksin falan, anlayacaktır seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 O bilinen birsey zaten. Bizimki boyun tasmasi kullandigimizda nefes nefese kalmasina, iyice cekip tutmamiza ragmen, surunerek, OHGGH OHGHH diye nefes alarak surunmeye devam ediyor, durum o derece vahim. Zaten ablamin belinde fitik var, kizcagiz gezdirirken kan ter icinde oluyor daima. Biraz duruldu ama, artik en azindan eve soktugumuzda rahat duruyor, oradan oraya kosturmuyor, yastiklari duzmuyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 çekemiyorum işte 25 kilo. direkt yatıyor, daha da çekince uzanıyor yan şekilde. dışarda sözümü de dinlemiyor yapmaması gereken birşey yaptığında sesimi yükseltiyorum, "hayır!" falan diyorum ama sallamıyor pek. evde dinliyor ama. valla ne yapıcam bilmiyorum. veterinere götürdüğümde soracağım ona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bi de boyun tasması kullanmak istemiyorum onla hayatta çekemem ben köpeği. böyle vücuttan saran bir tasma var içi de deri, acıtmıyor çekince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 25 kilo köpeğin canı acımaz ya az bişey çekmeyle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 pürüzlü pis yerde çekmiyorsan bir şey olmaz. ben de çok sürüdüm. yeterince süründükten sonra paşa paşa kalkıyor. olay inat meselesi:) bir kaçkere inadını kır yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 http://natgeotv.com/tr/kopeklere-fisildayan-adam köpeğim yok ama güzel bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 evet güzelmiş o, teşekkürler. üstte biri daha tavsiye etmişti ona da teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 köpek senin sahibin olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bugün boyun tasması ile çıkardık kardeşimle. yine olmadı.yine olmadı. yani o kadar çektik "öueaghh öueaggh" diye sesler çıkardı boğulcak nerdeyse gelmiyo yani.inatçı keçi. yok cidden bu köpek boğulur da gelmez yani bizim istediğimiz yönden.napıcam bilmiyorum, çok moralim bozuldu yine. ha bir de parkta bir adam gördüm, köpeğinin cinsini bilmiyorum da küçük siyah uzun tüylü birşey. adam tasma bile takmamış.arkasından melül melül geliyo. ne köpekler var ah sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 BabacumMostors said: köpek senin sahibin olmuş :P öyle oluyo dışarda resmen ya =( evde sözümü dinliyo mis gibi, dışarı bi çıkıyoruz bi asilik bi başına buyrukluk bi bişiler sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 e bizim ki de öyle :P hoş tazı melesi olan biraz büyükçe olduğundan mecbur tasma takıyoruz da ufak olana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bella said: adam tasma bile takmamış.arkasından melül melül geliyo. ne köpekler var ah sdfsd normali o zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 of ne güzel ya. ben tasma ile bile kontrol edemiyorum. gerçi çok sevgi dolu olduğundan kimseye birşey yaptığı yok ama tasmasını açınca salak kadınlar çığlıklar atarak kaçışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 sorun köpeğin söz dinlememesi değil zaten, esas sorun köpek serbestken diğer insanların rahatsız olması. yoksa köpeği yüz metreden görünce "AY AY AY UZAK TUT ONU BENDEN" diye çılgınlaşan teyzeler, ağlayan çocukları falan. bir de yola atlayıp ezilmesi var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar