flagship Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 arkadaşlar, bu çizgiromanı okumanızı tavsiye ederim.. oldukça orjinal olmuş.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 biraz bilgi verebilir misin peki?[signature][hline]iyi kötü çirkin
flagship Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Olay gercek dunyada geciyor. Bi cocuk superman'nin guclerine sahip. Ama cizgiroman degil de gercek olunca olaylar supermandeki gibi gelişmiyor. 4 bolumden oluşuyor. 1. bölüm smallville 2. bolum metropolis 3. bolum fortress 4. bolum tomorrow
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bilgi alabilcegimiz bir site var mi acaba ???[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 http://www.supermanhomepage.com/comics/2004-post-crisis-reviews/c-review-2004.php?topic=sup-secretidentity4[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Amerikada fox da bunun dizisi var smallville diye ben de ulan bu ne supermanin isaretinin aynisi hmmomm felan demistim amma boyleymis demmek ki aydinlandim evet.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 türkçeye çevirildimii???[signature][hline]The Untouchable
Öne çıkan mesajlar