RRa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Yaziyor tabi. İlk çiktiğinda salakliğima yanayım 4 lvl harcadim ufak chara şimdi 5 daha birikti. 20 biriksin bi charim daha olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 birikme capi kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 işte onlari hiç bilemiyoruz hesaplamaya çalışıyorum ama şuan için başaramadım ama aşağı yukarı sanki kanımca 60 saat offlineda 1 lvl veriyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 yok şeyi sordum ben. max kaç level birikiyor yani? benim accountta 30 kusur assassin vardı 9 aydır kapalı acc birikmiştir baya level. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 60 saat offline ben dielim işten gelip 8-1 arası oynadım hafta içi 5 saat oynayıp geri kalan 19 saat offline olsam 3 gün civarında 1 level mı alacam yani extradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 blazkowicz said: yok şeyi sordum ben. max kaç level birikiyor yani? benim accountta 30 kusur assassin vardı 9 aydır kapalı acc birikmiştir baya level. :P parasını ödemiyorsan 9 aydır birikmez mantıken. Max birikme varmı yokmu onuda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 blazkowicz said: yok şeyi sordum ben. max kaç level birikiyor yani? benim accountta 30 kusur assassin vardı 9 aydır kapalı acc birikmiştir baya level. :P bu expansionla geldiyse bu olay sanmiorum 11 mayısdan itibarendir tahminen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 27 Nisandaki 1.07.2 patchi ile geldi offline leveling ve evet frozen accountlarda işlediğini bende sanmıyorum :) Mortis şöyle bir hesap yapalım o zaman senle; 27 Nisan - 20 Mayıs = 23 Gün. 9 Lvl / 23 Gün = 0,39 Lvl 1 Lvl = 3 Gün :) Ha bak söyleyim ben epeyde bir oynadım bence benden daha az oynayanlarınız vardır ve sanıyorum ki server kapalı olduğu süre bu işlemiyor ve bu haftalarda çok bi kapandı yok patchdi expdi. ama ben ortalama 3 günde bir lvl alıyorum evet ayda 10lvl alsam öper başıma koyarım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Offline leveling ile ilgili official acıklama vardı bulamadım şimdi. Offline veya online ol, 4 günde 1 level gelio. 30 gunde 7,5 level yani. Accountun aktif olması lazım. Bu sistemi 1,5 ay once fln aktif ettiler sanırım. Aktif ettikleri esnada, subscriptionlı accounlara 4 level hediye edildi. Ben accountumu 3 gun once actım actıgım gun 1 level verildi galiba yeni acanlara da 1 level verilio. Cap hakkında bi bilgi yok. Sınırsız kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 eğer eski acc sahiplerine 4lvl verildiyse benim 9lvlin 4ü baştan gelmiş. demekki ben 23 günde 5 lvl almişim oda evet 4 günde 1lvl yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 yahu crom'da çok pis lag var, hep böyle değildir bu inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 RRa said: eğer eski acc sahiplerine 4lvl verildiyse benim 9lvlin 4ü baştan gelmiş. demekki ben 23 günde 5 lvl almişim oda evet 4 günde 1lvl yapar bir sorum olucak her server'da 5-6(limit kaç hatırlamıyorum suan) karakter açabiliyormuydun ? Yoksa bi limit varmı toplam şu kadar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 server sayısı farketmeksizin 10 tane filan açabiliyoruz sanırım, wow'daki gibi servera girp char açmıyoruz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 evet server farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hala lag var bu arada bende normalde 140 filan gösteriyor latency, ama dövüş sırasında kıpkırmızı oluyor bar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 pc bi süre sonra alişiyor oyuna düşüyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Dünkü lag fenaydı Crom'da, normalde 100 ms'ken, bir anda 3000'e çıkıyor, biraz takılıp, sonra tekrar normale dönüyordu. Bear Shaman denedim, Barbarian denedim, bu akşam bir de Conqueror deniyelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sabah uyandıımda çekmişti trial versionunu bu akşam akarım trial olarak artık senditten kutu gelene kadar. barbar, assassin ve rangerı denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 valla ufak lvllarda üçüde kendine aşik eder seni :) özelliklede barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mortis said: sabah uyandıımda çekmişti trial versionunu bu akşam akarım trial olarak artık senditten kutu gelene kadar. barbar, assassin ve rangerı denicem Patchler var daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 nasıl patch var ya direk patcher tarzı bişeyle çekti ama up to date dedi oynayabilrisiniz dedi sabah bastım log in ekranı çıktı? ondan sonra bi de patch mi yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Gerçi ben DVD'den yüklediğim için olabilir belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 illaki vardir üç beş bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 full kurulum için 30 gb yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 30 civarı yetiyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar