Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sayin ustadlar birkac soruma cevap alabilir miyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte onlari hiç bilemiyoruz hesaplamaya çalışıyorum ama şuan için başaramadım ama aşağı yukarı sanki kanımca 60 saat offlineda 1 lvl veriyor gibi
Mesaj tarihi:
60 saat offline
ben dielim işten gelip 8-1 arası oynadım hafta içi 5 saat oynayıp geri kalan 19 saat offline olsam

3 gün civarında 1 level mı alacam yani extradan?
Mesaj tarihi:
blazkowicz said:

yok şeyi sordum ben.

max kaç level birikiyor yani? benim accountta 30 kusur assassin vardı 9 aydır kapalı acc birikmiştir baya level. :P

parasını ödemiyorsan 9 aydır birikmez mantıken. Max birikme varmı yokmu onuda bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
blazkowicz said:

yok şeyi sordum ben.

max kaç level birikiyor yani? benim accountta 30 kusur assassin vardı 9 aydır kapalı acc birikmiştir baya level. :P

bu expansionla geldiyse bu olay sanmiorum 11 mayısdan itibarendir tahminen =)
Mesaj tarihi:
27 Nisandaki 1.07.2 patchi ile geldi offline leveling ve evet frozen accountlarda işlediğini bende sanmıyorum :)

Mortis şöyle bir hesap yapalım o zaman senle;

27 Nisan - 20 Mayıs = 23 Gün.

9 Lvl / 23 Gün = 0,39 Lvl

1 Lvl = 3 Gün

:)

Ha bak söyleyim ben epeyde bir oynadım bence benden daha az oynayanlarınız vardır ve sanıyorum ki server kapalı olduğu süre bu işlemiyor ve bu haftalarda çok bi kapandı yok patchdi expdi. ama ben ortalama 3 günde bir lvl alıyorum evet ayda 10lvl alsam öper başıma koyarım işte.
Mesaj tarihi:
Offline leveling ile ilgili official acıklama vardı bulamadım şimdi.
Offline veya online ol, 4 günde 1 level gelio. 30 gunde 7,5 level yani. Accountun aktif olması lazım. Bu sistemi 1,5 ay once fln aktif ettiler sanırım. Aktif ettikleri esnada, subscriptionlı accounlara 4 level hediye edildi. Ben accountumu 3 gun once actım actıgım gun 1 level verildi galiba yeni acanlara da 1 level verilio. Cap hakkında bi bilgi yok. Sınırsız kanımca.
Mesaj tarihi:
eğer eski acc sahiplerine 4lvl verildiyse benim 9lvlin 4ü baştan gelmiş.
demekki ben 23 günde 5 lvl almişim oda evet 4 günde 1lvl yapar
Mesaj tarihi:
RRa said:

eğer eski acc sahiplerine 4lvl verildiyse benim 9lvlin 4ü baştan gelmiş.
demekki ben 23 günde 5 lvl almişim oda evet 4 günde 1lvl yapar

bir sorum olucak her server'da 5-6(limit kaç hatırlamıyorum suan) karakter açabiliyormuydun ? Yoksa bi limit varmı toplam şu kadar diye
Mesaj tarihi:
Dünkü lag fenaydı Crom'da, normalde 100 ms'ken, bir anda 3000'e çıkıyor, biraz takılıp, sonra tekrar normale dönüyordu.

Bear Shaman denedim, Barbarian denedim, bu akşam bir de Conqueror deniyelim :p
Mesaj tarihi:
Mortis said:

sabah uyandıımda çekmişti trial versionunu bu akşam akarım trial olarak artık senditten kutu gelene kadar. barbar, assassin ve rangerı denicem

Patchler var daha :p
Mesaj tarihi:
nasıl patch var ya direk patcher tarzı bişeyle çekti ama up to date dedi oynayabilrisiniz dedi sabah bastım log in ekranı çıktı? ondan sonra bi de patch mi yapio
  • Yeni Oluştur...