aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Yazdığın birinci maddede kaskoyu deldiriyosun, çünkü kimse kasıp da çarpan adamı bulmaya çalışmıyor. Ha kaskoyu deldirdikten sonra zaten canım sıkıldı girdim duvara dğiyebilirsin, tutanaga falan gerek yok. İkini önerin daha mantıklı ama sözkonusu arkadaşın sigorta firmasının oluıp olmadık tacizlerine karşı düzgün cevabı verebilmeli, şans faktörü devreye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kaskoyu deldirmek ne ya? tutanak tutmak zor geldi kaskoya yaptırdık delinsin 3-5 kurus için paşa gönlü strese sokmaya deger mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 su kaskoyu deldirme mantigini da hic anlamiyorum. kullanmayacaksaniz niye kasko yaptiriyorsunuz yeevrum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 aktiftablet said: Yazdığın birinci maddede kaskoyu deldiriyosun, çünkü kimse kasıp da çarpan adamı bulmaya çalışmıyor. var mı bunun yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 BabacumMostors said: her türlü otopark kamuya açık alan kabul edilmiyor sanırsam o yüzden önce karakola gidiyorsun karakol seni hastaneye sevkediyor alkol muayenesi oluyorsun odnan sorna zabıt tutuyorlar.. ben arabayla yan bahçeye girdiğimde bu prosedürü istmeişlerdi.. tabii çekiciyle işimi halletim sonra :P http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/that_s_how_i_park.jpg hatırlatayım yarim kaldirim olayini abartmissin aga :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dieevil Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 aktiftablet said: Ha kaskoyu deldirdikten sonra zaten canım sıkıldı girdim duvara dğiyebilirsin, tutanaga falan gerek yok. . kaskodan yaptırıyorsun kasko adamın pesıne dusuyor catır catır alıyor parasını senın kaskanoda bısı olmuyor parasını aldıgı ıcın ufak bı tavsıye sıze .Sıze carpıcak olan aracın zorunlu sıgortası GUNES SİGORTA ıse mutlaka kaza anı fotolarını cekın .cok serefsız bu gunes para odememek ıcın en cok basvurdugu yontem fotograf yok dıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 selam, babacumunki dahil daha salakça kaza yapan varsa kapışalım. 2 sene oldu hala inanamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… photographer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Babacum'un kaza geri vitese aldım diye ileri gidip çarptığı kazaydı dimi? yanlış mı hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 dieevil said: aktiftablet said: Ha kaskoyu deldirdikten sonra zaten canım sıkıldı girdim duvara dğiyebilirsin, tutanaga falan gerek yok. . kaskodan yaptırıyorsun kasko adamın pesıne dusuyor catır catır alıyor parasını senın kaskanoda bısı olmuyor parasını aldıgı ıcın ufak bı tavsıye sıze .Sıze carpıcak olan aracın zorunlu sıgortası GUNES SİGORTA ıse mutlaka kaza anı fotolarını cekın .cok serefsız bu gunes para odememek ıcın en cok basvurdugu yontem fotograf yok dıor Abi buna güvenmemek lazım. Çatır çatır alamıyor her zaman ve farketmeden kaskon delinmiş olabiliyor. Başıma geldi ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 aynen kasko uğraşmıyor senin adına dava takip etmekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 aktiftablet said: Yazdığın birinci maddede kaskoyu deldiriyosun, çünkü kimse kasıp da çarpan adamı bulmaya çalışmıyor. var mı bunun yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 BabacumMostors said: her türlü otopark kamuya açık alan kabul edilmiyor sanırsam o yüzden önce karakola gidiyorsun karakol seni hastaneye sevkediyor alkol muayenesi oluyorsun odnan sorna zabıt tutuyorlar.. ben arabayla yan bahçeye girdiğimde bu prosedürü istmeişlerdi.. tabii çekiciyle işimi halletim sonra :P http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/that_s_how_i_park.jpg hatırlatayım yarim kaldirim olayini abartmissin aga :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 aktiftablet said: Ha kaskoyu deldirdikten sonra zaten canım sıkıldı girdim duvara dğiyebilirsin, tutanaga falan gerek yok. . kaskodan yaptırıyorsun kasko adamın pesıne dusuyor catır catır alıyor parasını senın kaskanoda bısı olmuyor parasını aldıgı ıcın ufak bı tavsıye sıze .Sıze carpıcak olan aracın zorunlu sıgortası GUNES SİGORTA ıse mutlaka kaza anı fotolarını cekın .cok serefsız bu gunes para odememek ıcın en cok basvurdugu yontem fotograf yok dıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 selam, babacumunki dahil daha salakça kaza yapan varsa kapışalım. 2 sene oldu hala inanamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Babacum'un kaza geri vitese aldım diye ileri gidip çarptığı kazaydı dimi? yanlış mı hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 dieevil said: aktiftablet said: Ha kaskoyu deldirdikten sonra zaten canım sıkıldı girdim duvara dğiyebilirsin, tutanaga falan gerek yok. . kaskodan yaptırıyorsun kasko adamın pesıne dusuyor catır catır alıyor parasını senın kaskanoda bısı olmuyor parasını aldıgı ıcın ufak bı tavsıye sıze .Sıze carpıcak olan aracın zorunlu sıgortası GUNES SİGORTA ıse mutlaka kaza anı fotolarını cekın .cok serefsız bu gunes para odememek ıcın en cok basvurdugu yontem fotograf yok dıor Abi buna güvenmemek lazım. Çatır çatır alamıyor her zaman ve farketmeden kaskon delinmiş olabiliyor. Başıma geldi ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 aynen kasko uğraşmıyor senin adına dava takip etmekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar