Anelor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ne macti bee slovakya takimim bundan sonra kimle oynicaklar simdi stoch da ne tirt herifmis deli etti butun mac lan bi kerede calima gir bi olay yap atraksiyon yap geliyo geliyo mal mal duruyo adamin karsisinda stoch yerine ugur boral olsa 5 atardi slovakya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Yalnız ömer üründülle spikerin maç boyunca Hamšík'i rtük'e malzeme çıkarmamak için "HAMSEK" ya da "HAMŞİK" diye, Škrtel'i "SIKARTEL" diye telaffuz etmeleri.... sdfgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Hamsik'i bilmem de skertelin formasında da Skartel yazıyodu yanlış görmediysem, o bakımdan normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Rikkie said: Yalnız ömer üründülle spikerin maç boyunca Hamšík'i rtük'e malzeme çıkarmamak için "HAMSEK" ya da "HAMŞİK" diye, Škrtel'i "SIKARTEL" diye telaffuz etmeleri.... sdfgs. Gana maçında, Anan çok iyi, Ananın şutu diyordu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 olm turnuvada ISRAEL CASTRO diye bi adam var hamsik olsa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Rewendor said: Hamsik'i bilmem de skertelin formasında da Skartel yazıyodu yanlış görmediysem, o bakımdan normal. Yanlis gormussun valla Skrtel yaziyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ahah harbi dün adam direk "Anan da çok güzel oynuyo orta sahada" dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ne italya ne slovakya haketmedi oynadıkları oyunla, yeni zelanda'ya yazık oldu keşke onlar çıksaydı. howard webb'i zaten sevmezdim, italya'yı öyle bi kolladı ki çıksın diye, sardı sarmaladı adeta. nefret ettim kendisinden iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bu sene avrupa'nın dinazor takımları bir bir gidiyor ona seviniyorum. güney amerika domine edecek gibi. ingiltere almanya dan da birisi gidiyor. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 avrupa takımları en güçsüz takımlara karşı bile kapalı oyun oynarsa olacağı buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Zarif said: bu sene avrupa'nın dinazor takımları bir bir gidiyor ona seviniyorum. güney amerika domine edecek gibi. ingiltere almanya dan da birisi gidiyor. oh mis. almanyanın nesi dinozor? şiliden sonra en genç 2. 11'le çıkıyorlar sahaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 yok dinazordan kastım sürekli bi trip bi havalarda en iyi biziz diye gezen ülkeler bunlar. güney amerikalı topçular olmasa 5 para etmeyecek takımlara sahip alayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Anelka muhabbeti ne oldu. Evra döndüğümüzde gerçekleri ortaya çıkaracam falan demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben de merak ettim onu da ses seda yok daha bu arada ingilterede rio ferdinand niye oynamıyo? sakat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 heskey antrenmanda sakatladı ferdinand'ı turnuva başlamadan önce, kupa boyunca yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Kamerun'un Kameni gibi bir kalecisi varken neden bizim Suleymanou Hamidou oynuyor habire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 adam karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 alala, felemenkler as kadroyu sürmüş, yedekleri bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Buddha said: Anelka muhabbeti ne oldu. Evra döndüğümüzde gerçekleri ortaya çıkaracam falan demişti.anelkaya konuşma yasağı koydu chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 hollanda bi oynasın misler gibide güzel maç izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 KÖYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 trt 2 deki maç daha ii gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 HONDA 400 METREDEN ATTI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 lol tekrar frikik'ten çaktı japonya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 YOK ARTIK EDMUND HONDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar