Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne macti bee slovakya takimim bundan sonra

kimle oynicaklar simdi

stoch da ne tirt herifmis deli etti butun mac lan bi kerede calima gir bi olay yap atraksiyon yap geliyo geliyo mal mal duruyo adamin karsisinda stoch yerine ugur boral olsa 5 atardi slovakya
Mesaj tarihi:
Yalnız ömer üründülle spikerin maç boyunca Hamšík'i rtük'e malzeme çıkarmamak için "HAMSEK" ya da "HAMŞİK" diye, Škrtel'i "SIKARTEL" diye telaffuz etmeleri.... sdfgs.
Mesaj tarihi:
Rikkie said:

Yalnız ömer üründülle spikerin maç boyunca Hamšík'i rtük'e malzeme çıkarmamak için "HAMSEK" ya da "HAMŞİK" diye, Škrtel'i "SIKARTEL" diye telaffuz etmeleri.... sdfgs.

Gana maçında, Anan çok iyi, Ananın şutu diyordu ama
Mesaj tarihi:
ne italya ne slovakya haketmedi oynadıkları oyunla, yeni zelanda'ya yazık oldu keşke onlar çıksaydı.

howard webb'i zaten sevmezdim, italya'yı öyle bi kolladı ki çıksın diye, sardı sarmaladı adeta. nefret ettim kendisinden iyice
Mesaj tarihi:
bu sene avrupa'nın dinazor takımları bir bir gidiyor ona seviniyorum. güney amerika domine edecek gibi.

ingiltere almanya dan da birisi gidiyor. oh mis.
Mesaj tarihi:
Zarif said:

bu sene avrupa'nın dinazor takımları bir bir gidiyor ona seviniyorum. güney amerika domine edecek gibi.

ingiltere almanya dan da birisi gidiyor. oh mis.

almanyanın nesi dinozor? şiliden sonra en genç 2. 11'le çıkıyorlar sahaya?
Mesaj tarihi:
yok dinazordan kastım sürekli bi trip bi havalarda en iyi biziz diye gezen ülkeler bunlar. güney amerikalı topçular olmasa 5 para etmeyecek takımlara sahip alayı.
  • Yeni Oluştur...