Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

Lorrotar said:

ya sanki adamlar inanılmaz kötü bi takımda bu maç istisna oynuyolar falan sanıcak.nijerya macı istisnaydı abi şunu anlayın artık adamlar kotu oynamıyo.

Yoo defansları her zaman kötü. Çok çok kötü hem dei tane iyi adam vardı o da bgün sakatlandı zaten, başka da futbolcu yok Arjantin defansında. Fena savunma yapmayan, düzgün hücum yapan bir takım Arjantin'i eleyecek
Sosyal ağlarda paylaş

Defnaslarında Samuel'den başka kaliteli oyuncuvar mı? Demichelis diyosunuz gördük bugün işte.. Ribery-Robben kontenjanından şampiyonlar ligi finali görmüş bir oyuncu.

Bir de tabi stoperlerin farklı ülkelerde oynaması var, Arjantin'in kendisine ait bir defans ekolü olmadığından çok farklı 2 defans kültürüne alışkın iki stoper bir araya geldiklerinde uyum sorunu yaşarlar. Gutierrez'e hiç girmiyorum bile, Sabri'nin 5 gömlek falan altında bir oyuncu, sağ bek pozisyonunda.

İşte bu sebeplerden dolayı Arjantin'in harcanacağını düşünüyorum. Ha ben de isterim Arjantin bu süper forvetleriyle her maç 3-5 sallasın ama arkalarındaki o defansla, ki ortasahası da iyi değil pek, defansif anlamda yani, zor görüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

nileple aynı fikirdeyim ben. Biraz güçlü ve oturmuş taktikli bir takıma karşı bu defans hattının çok şansı yok. En basidinden Almanlarla karşılaşırlarsa kevgire dönerler, hani almanya da yeter artık diyip kendini frenlemezse 5-6 tane atar temizinden :) Ya da maçını ciddiye alan bir Brezilya tecavüz eder bu defans hattına.
Sosyal ağlarda paylaş

@nilep
dünya kupası sonucta bu ve milli takım,dolayısıyla futbolcular farklı farklı özellikler de olacak.
senin bakıs acınla bakarsak ülke dısında fazla topcusu olmayan takım daha basarılı olur ama öyle degil pratikte.
defans olarak cok kötü degil arjantin savunması,senin dedigin gibi daha ii hucum eden bi takıma karsı cok daha ii oynayacaklar eminim.
orta sahası defansif olarak da iyi zaman zaman aksaklıklar olucak,sonucta robot degiller.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
senin bakıs acınla bakarsak ülke dısında fazla topcusu olmayan takım daha basarılı olur ama öyle degil pratikte.

Yok ben bu anlamda söylemedim. Atıyorum bi İtalyan defans oyuncusu başka ülkede oynasa bile milli takımda uyum sıkıntısı yaşamaz çünkü İtalyan defans ekolü vardır. Bunun aynısı Arjantinde ofans ekolü olarak var bu yüzden farklı liglerde oynayan oyuncuar bir arada oynayabiliyorlar. Ama savunma ekolü diye bir şey yok Arjantinde. O yüzden farklı liglerde oynayan defanslar uyumsuz olabilir. Demichelis de Samuel gibi İtalya'da oynasaydı daha iyi bir ikili olurlardı mesela
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...