Khelben Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 halı saha beleşçisi higuain adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Şimdi Kore Yunanistan'ı yendi, bugün Yunanistan Nijerya'yı, sonra Nijerya Kore'yi yense.Bahçıvan uşağı gibi oldu ama 3 puanla gruptan çıkmaca olabilir, fark yemeseydi Kore keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Nijerya yunanistan berabere biter, arjantin son maç yunanistanı yener, kore de nijerya ile berabere kalır ve gruptan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 şöyle bi yorum olabilir mi? "hiçbir olumlu hareket yapmadı sadece üç tane gol attı" bu ne demek yahu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Garibim Milito'ya şans gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abi top tevez e geldigin de ben pes de ki gibi teeeveeeezzzz die bagırmak istedim ya :D neyse ki dk 53 tü tevez güzel bi sut cekti spiker pes de ki gibi bagırdı ben eridim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 higuain'i izlerken kendimi görüyorum, çok verimli oynarım halı sahada : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ne zaman nerde durması gerektiğini biliyor demek. /drama on zaten arjantinin 3. golü ofsayt. yoksa kore ohoo.. /summon ERMANTOROĞLU /drama off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Tenekeadam said: higuain'i izlerken kendimi görüyorum, çok verimli oynarım halı sahada : ) caner abi laf aramızda benziyosun da higuain e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 : ) yazın utku gelirse halı saha maçı ayarlarız talat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 arjantinin bir sansi birde messisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Lorrotar said: ya sanki adamlar inanılmaz kötü bi takımda bu maç istisna oynuyolar falan sanıcak.nijerya macı istisnaydı abi şunu anlayın artık adamlar kotu oynamıyo. Yoo defansları her zaman kötü. Çok çok kötü hem dei tane iyi adam vardı o da bgün sakatlandı zaten, başka da futbolcu yok Arjantin defansında. Fena savunma yapmayan, düzgün hücum yapan bir takım Arjantin'i eleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 @nilep katılmıyorum abi sana benim favorim arjantin ve final oynayacak. defans olarak cok kötü degil arjantin ama rehabete kapılabiliyorlar bunu cözdüklerinde defansta problem kalmaz. disine göre bi rakiple karsılastıgında cok daha üst düzey bi futbol oynayacak arjantin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Defnaslarında Samuel'den başka kaliteli oyuncuvar mı? Demichelis diyosunuz gördük bugün işte.. Ribery-Robben kontenjanından şampiyonlar ligi finali görmüş bir oyuncu. Bir de tabi stoperlerin farklı ülkelerde oynaması var, Arjantin'in kendisine ait bir defans ekolü olmadığından çok farklı 2 defans kültürüne alışkın iki stoper bir araya geldiklerinde uyum sorunu yaşarlar. Gutierrez'e hiç girmiyorum bile, Sabri'nin 5 gömlek falan altında bir oyuncu, sağ bek pozisyonunda. İşte bu sebeplerden dolayı Arjantin'in harcanacağını düşünüyorum. Ha ben de isterim Arjantin bu süper forvetleriyle her maç 3-5 sallasın ama arkalarındaki o defansla, ki ortasahası da iyi değil pek, defansif anlamda yani, zor görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 nilep haksız ama katılıyorum. arjantin şansa götürür biraz daha ama elbet elenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 nileple aynı fikirdeyim ben. Biraz güçlü ve oturmuş taktikli bir takıma karşı bu defans hattının çok şansı yok. En basidinden Almanlarla karşılaşırlarsa kevgire dönerler, hani almanya da yeter artık diyip kendini frenlemezse 5-6 tane atar temizinden :) Ya da maçını ciddiye alan bir Brezilya tecavüz eder bu defans hattına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 @nilep dünya kupası sonucta bu ve milli takım,dolayısıyla futbolcular farklı farklı özellikler de olacak. senin bakıs acınla bakarsak ülke dısında fazla topcusu olmayan takım daha basarılı olur ama öyle degil pratikte. defans olarak cok kötü degil arjantin savunması,senin dedigin gibi daha ii hucum eden bi takıma karsı cok daha ii oynayacaklar eminim. orta sahası defansif olarak da iyi zaman zaman aksaklıklar olucak,sonucta robot degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 valla arjantinin tek handikapı suan başında teknik direktör olmamasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 said: senin bakıs acınla bakarsak ülke dısında fazla topcusu olmayan takım daha basarılı olur ama öyle degil pratikte. Yok ben bu anlamda söylemedim. Atıyorum bi İtalyan defans oyuncusu başka ülkede oynasa bile milli takımda uyum sıkıntısı yaşamaz çünkü İtalyan defans ekolü vardır. Bunun aynısı Arjantinde ofans ekolü olarak var bu yüzden farklı liglerde oynayan oyuncuar bir arada oynayabiliyorlar. Ama savunma ekolü diye bir şey yok Arjantinde. O yüzden farklı liglerde oynayan defanslar uyumsuz olabilir. Demichelis de Samuel gibi İtalya'da oynasaydı daha iyi bir ikili olurlardı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bizim defans adamlari ayni ulkede oynadi da noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Kaliteli de olmaları gerekiyo =) Bu arada yine kendi kalesine gol var sanırım, Nijerya'nın golünü Yunan adam attı gibi gördüm ama sesi kapalı maçın emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yunanistan (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bence yunanistanın kalecisin alalım. topu çok prof bir şekilde kornere itti auta giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yunanlar 1 tane atsa da berabere bitse şu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 oha lan:D adam bildiğin uzatmış dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar