BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 evet vidal dmc normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Maç ÇOK iyi yahu. Almanya 1 Şili 2 maşallah. O değil de Tello yedek falan diyodunuz ama şu Şili'de top toplayıcı olarak bile yer alamaz Tello :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 spidee ile caddede pacific te ispanya - isvicre macını izlemeye gidicez bekleriz yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 feci kaçırdı şili, 2 yi buluyolardı. maçtan önce çok sıkıcı maç olur diyodum ama bariz turnuvanın en iyi maçı. honduras da kötü takım değil. alexi sanchez müthiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 honduraz kalecisi efsane bi top çıkardı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 BiTcH_oFBaT said: honduraz kalecisi efsane bi top çıkardı yalnız. Çok efsaneydi o pozisyon. Sonunda zevkli bir maç izleyebiliyoz. İnşallah İspanya maçıda böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 lan adamlar ne çok pozisyona girip atamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yorumları okuyunca üzüldüm ya :(.tüm maçları izledim bu maçtanda cacık olmaz diye izlememiştim şansa bak :( neyse ispanya maçına yetişirim umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 abi şili ne guzel oynadı ya heuahe paso vurdular gordukleri yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 sili bu isi bilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Maç süperdi bitiyor gerçi şu an şili çok iyi oynadı 1 gol buldu anca ama süper zevkli bir maçtı. honduras kalecesi efsane çıkardı o kafayı görülmeye değerdi. Diğer 2 şey ise ADAMIN SOYADI WELCOME çok güldüm bide spiker devamlı şili kalecisi top kurtarınca adamın adı bravo olduğu için bravo demesi komiğime gitti :D özet olarak güzel maçtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 CusTodeM said: Maç süperdi bitiyor gerçi şu an şili çok iyi oynadı 1 gol buldu anca ama süper zevkli bir maçtı. honduras kalecesi efsane çıkardı o kafayı görülmeye değerdi. Diğer 2 şey ise ADAMIN SOYADI WELCOME çok güldüm bide spiker devamlı şili kalecisi top kurtarınca adamın adı bravo olduğu için bravo demesi komiğime gitti :D özet olarak güzel maçtı :D bir mukavele katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 oynanan maclar arasında en cok zevk aldıgım mactı. sili cok gol kacırdı,honduras da kontralarla,ayaga paslarla etkili olmaya calıstı.sili bariz daha iidi ama hondurasa göre degerlendirmek ne kadar ölcülü olur bilinmez bence sili üst turlara cıkabilecek kapasitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 herşeye rağmen bir maç daha alt bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 neyse sonunda güzel bir maç izledim, şimdi ispanyadan da umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Asıl arada seyirci gösterirken bir tane inanmış afrikalı nasıl öttürüyor vuvuzelayı aman allahım ya adam abandı bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 canlıdan 2.golü şili atar dedim kaleci panter kesildi ya, altıpastan atılan uçan kafayı nasıl çıkardın be adam yuh bi de tribünden honduraslı bi abla gösterdi kamera bi ara, miss honduras filan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 gökhan inler kaptan çıktı maça ahah şu adamı elinden kaçıran federasyon ve teknik direktöre en derin saygılarımı gönderiyorum buradan. aynı şeyler eren için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 vuvuzela yüzünden bence maçlar kötü. ispanya bile bildiğimiz gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bu dünya kupasında top kontrolü yapmak çok mu zar bana mı öyle geliyor? yeni toptan mı acıba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 muhtemelen.. yeni topa çok laf ettiler.. zaten yeni topla bir almanlar oynayabiliyor.. topun üreticisi adidas.. YOKSA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Toptan kaleciler çok dertliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bilerek öyle yapıyolar kaleciler topu iyi tutamasın da daha gollü geçsin diye ama yok yani oyuncular gol atmamak için direniyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 berezilya maçında bile millet 3-4 pas yapamıyodu. top bi noktada fazla hızlanıyo bişeyler oluyo heralde. koskoca kazık kadar dünya çapında topçuların pas atmaya yetemediğine inanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Almanya süper paslaşıyordu valla. Adidas Almanlara özel top yapmış :P Ama formayı tanıyıp ona göre davranıyo heralde, ırk desen olmaz BM gibi adamların kadrosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar