Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
feci kaçırdı şili, 2 yi buluyolardı.
maçtan önce çok sıkıcı maç olur diyodum ama bariz turnuvanın en iyi maçı.
honduras da kötü takım değil.
alexi sanchez müthiş bu arada.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

honduraz kalecisi efsane bi top çıkardı yalnız.

Çok efsaneydi o pozisyon. Sonunda zevkli bir maç izleyebiliyoz. İnşallah İspanya maçıda böyle olur.
Mesaj tarihi:
yorumları okuyunca üzüldüm ya :(.tüm maçları izledim bu maçtanda cacık olmaz diye izlememiştim şansa bak :( neyse ispanya maçına yetişirim umarım
Mesaj tarihi:
Maç süperdi bitiyor gerçi şu an şili çok iyi oynadı 1 gol buldu anca ama süper zevkli bir maçtı. honduras kalecesi efsane çıkardı o kafayı görülmeye değerdi. Diğer 2 şey ise ADAMIN SOYADI WELCOME çok güldüm bide spiker devamlı şili kalecisi top kurtarınca adamın adı bravo olduğu için bravo demesi komiğime gitti :D

özet olarak güzel maçtı :D
Mesaj tarihi:
CusTodeM said:

Maç süperdi bitiyor gerçi şu an şili çok iyi oynadı 1 gol buldu anca ama süper zevkli bir maçtı. honduras kalecesi efsane çıkardı o kafayı görülmeye değerdi. Diğer 2 şey ise ADAMIN SOYADI WELCOME çok güldüm bide spiker devamlı şili kalecisi top kurtarınca adamın adı bravo olduğu için bravo demesi komiğime gitti :D

özet olarak güzel maçtı :D

bir mukavele katılıyorum
Mesaj tarihi:
oynanan maclar arasında en cok zevk aldıgım mactı.
sili cok gol kacırdı,honduras da kontralarla,ayaga paslarla etkili olmaya calıstı.sili bariz daha iidi ama hondurasa göre degerlendirmek ne kadar ölcülü olur bilinmez bence sili üst turlara cıkabilecek kapasitede.
Mesaj tarihi:
canlıdan 2.golü şili atar dedim kaleci panter kesildi ya, altıpastan atılan uçan kafayı nasıl çıkardın be adam yuh

bi de tribünden honduraslı bi abla gösterdi kamera bi ara, miss honduras filan olabilir
Mesaj tarihi:
gökhan inler kaptan çıktı maça ahah
şu adamı elinden kaçıran federasyon ve teknik direktöre en derin saygılarımı gönderiyorum buradan.
aynı şeyler eren için de geçerli.
  • Yeni Oluştur...