nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Var zaten de kaleciden daha önde futbolcu. Pası alan futbolcunun önünde 2 tane rakip oyuncu yoksa o oyuncu ofsayttır. Kaleci de bu iki oyuncuya dahildir ve genelde zaten kalesinde durduğu için ofsayt kuralı önünde 1 adam olmak zorunda gibi algılanıyo işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 arkadaşlar offside kaleyle değil kaleciyle alakalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 o dümdüz ofsayt zaten, ona itiraz olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 1 adım varmış aralarında. peh (fail oldum çaktırmıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 azerbaycanlı hakem iyiydi, maçtan sonra spikerle trtnin yorumcuları sırf azerbaycandan dünya kupasına hakem alınıyor hem de 29 yaşında ama türkiyeden hakem alınmıyor, avrupa şampiyonasını da vermediler zaten diye iyi rage yaptıydı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Rikkie said: Khedira zaten sezon başında ilk 11i bırak milli takımı zor görürdü rüyasında. Abi öyle böyle değil Almanya cenabetliğin bir üst seviyesini yaşıyor. Takımın kaptanı, en ünlü oyuncusu takımı sezonu kapatırken oynadığı son maçta sakatlansın. Üstüne Enke ve o talihsiz olay zaten malum, yine sezon sonuna doğru Adler sakatlansın, 3. kaleciniz as kaleci olsun. Hitzlsperger, Rolfes, Träsch hepsi teker teker sakatlansın hatta Träsch galiba hazırlık aşamasında sakatlanmıştı. Frings zaten Löwle kavgalı, Ballack yok, dmc mc falan kalmadı adamlarda dgdsf. Yine de turnuvanın en diri takımı görüntüsündeler şu an için. ballack hak etti yalnız sdafsd sen git adama tokat at, küfret sonra hakem seni cezalandırmasın adam da mahallede öğrendiği adalet anlayışıyla gelsin senin cezanı kendisi versin değer miydi son maç ? Belki de kariyerinin son uluslarası turnuvasını amaçsız, boş beleş bir maç için kaçırmaya gerçi kim bilirdi öyle bir intikam ile geri gelineceğini SADASDAS orası da ayrı Boateng'e saygı duyuyoruz o yüzdne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 gençler avustralyanın o formasını satın alabilir miyiz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Rikkie said: Khedira zaten sezon başında ilk 11i bırak milli takımı zor görürdü rüyasında. Abi öyle böyle değil Almanya cenabetliğin bir üst seviyesini yaşıyor. Takımın kaptanı, en ünlü oyuncusu takımı sezonu kapatırken oynadığı son maçta sakatlansın. Üstüne Enke ve o talihsiz olay zaten malum, yine sezon sonuna doğru Adler sakatlansın, 3. kaleciniz as kaleci olsun. Hitzlsperger, Rolfes, Träsch hepsi teker teker sakatlansın hatta Träsch galiba hazırlık aşamasında sakatlanmıştı. Frings zaten Löwle kavgalı, Ballack yok, dmc mc falan kalmadı adamlarda dgdsf. Yine de turnuvanın en diri takımı görüntüsündeler şu an için. Almanlar'ın öyle acayip bir durumu var futbol olarak son 10 senedir neredeyse kulüpler bazında hiçbir varlık gösteremediler bu sezon'un Bayarn Munich'i hariç arada uefa finali falan oynadı Werder ama büyük takımlar sıralamasına giricek kadar yükselen olmadı. Hatta milli takım kadrolarına falanda bakınca adam gibi yıldızlarıda yok.Ancak her dünya kupasında oldugu gibi adamlar çatır çatır oynuyorlar nasıl bir disiplin anlayışları varsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Cystein said: arkadaşlar offside kaleyle değil kaleciyle alakalı... fsayd Ofsayd Pozisyonu Sadece ofsayd pozisyonunda bulunmak bir ihlal değildir. Bir oyuncu eğer: - rakip kale çizgisine toptan ve sondan ikinci rakip oyuncudan daha yakın ise ofsayd pozisyonundadır. Bir oyuncu eğer: - kendi yarı alanından ise, veya - sondan ikinci rakip oyuncu ile aynı hizada ise, veya - son iki rakip oyuncu ile aynı hizada ise, ofsayd pozisyonunda değildir. İhlal Ofsayd pozisyonundaki bir oyuncu, topun takım arkadaşına dokunduğu veya takım arkadaşı tarafından oynandığı anda, hakemin kanısına göre, - oyuna müdahale ederek, veya - rakibe müdahale (tesir) ederek, veya - bulunduğu pozisyondan avantaj elde ederek, aktif oyunun içinde olursa ofsayd olarak cezalandırılır. İhlal Olmaması Eğer top, bir oyuncuya doğrudan doğruya - kale vurutundan, veya - taç atışından, veya - Köte vurutundan, gelirse bir ofsayd ihlali yoktur. İhlaller / Cezalar Her ofsayd ihlali için, hakem rakip takım lehine ihlalin yapıldığı yerden bir endirekt serbest vurus verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_aKiyFkrjYKc/TBO2_3HAVnI/AAAAAAAAIWs/WfbcB9ASrX8/s1600/gggg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ofsayd ne ya cevab veremedi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Olivies said: Yarin sirplar affetmez gibi duruyor. Essien siz gana da sadece fizik gucuyle beraberlik veya pata kute bir golle gol gelmesini cok zor. Sirbistan daha organize daha takim oyunu oynuyor. Hani iyi oyuncu degil iyi takim alir sozu gecerli olursa cok buyuk ihtimalle sirbistan alir maci, banko denebilir. Toplam gol 2-3 olur hehe. Cezayir - slovenya maci savunmalarin maci. Slovenya 1 adim onde yine ama cezayir defansini kirmasi zor. Buyuk ihitmal berabere kalicak mac 0-0. Veya tek gol atan - buyuk ihtimal slovenya- ve iyice defansa kapanir. Max 1 gol cikar mactan. Almanya - avustralya macinda fazla yorumsuz almanlar alir. Turnuva takimi sert oyun, daha sert savunma.Avustralya teknik direktoru kopek gibi defans kastirmis takimi. Ama oyle veya boyle 1 farkla da olsa almanlar goturur. Hos butun yuk takimda metin e dustu. Yani buyuk sicislar olmasi lazim avustralyanin puan alabilmesi icin. Ama ingilizlerin dustugu hatalari- malliklari- almanlar yapmaz heralde, adamlarin isi disiplin. gl edit: asiri typo ve dusuk cumle olmus sori Evet sevgili patiler guzel tahminler cikarmisim. Sirplar bugun yenilmeleriyle degil, oynadiklari inanilmaz kotu futbolla tum dunyayi dumur etti, ona yapilcak bisey yok ehe. Yoksa gananin bir olayi yok. Simdi sevgili patiler yarinin tahminleriyle karsinizdayim. Hollanda - Danimarka cikcik favori hollanda degil. Sadece bir adim daha onde diye dusunuyorum. Robben in eksikligi van der le kapanmaz. Tabi hollanda cok komplike takim. Cok buyuk bir azginlik yaratmazlarsa 1 farkla alirlar, tahminim mac buyuk ihtimal berabere gibi gozukuyor :/ Danimarka defans hattini iyice saglamlastirdi. Japonya - Kamerun vuvuzela sov. Caponlarin ofansif futbolculari yetenekli. Ama kamerun fizigi karsisinda ne olur bilmiyorum. Kamerun alir bol gol olur macta. italya - polonya Valla yasli kadro bilmem ne diye elestiriliyor ama italya bu. Bu kadroyla 2006 Almanya'da kaldirdilar kupayi. Tecrube siciyor takim. Pirlo nun eksikliginde De rossi kurar oyunu. Tabi paraguay da cok kalite oynuyor, ama cok zor. Beraberlige kasicaklar. cunku italyadan gelcek puan 2.ligi kesinlestirir onlar tarafindan. italya iyi baslar turnuvaya, alir maci. hadi gorusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Hollanda,Kamerun,İtalya rahat alırlar maçlarını. Hollanda ile Kamerun minimum 2 fark atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 robben nie ilk 11de gözükmüyor ya noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 robben sakat. sneijder bide dünya kupası alsın istiyorum. yakışır keltoşuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Robben in ilk maçta oynamıcağı belliydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 o değilde danimarka zor gol atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 danimarka'nın bile zencisi var. hem de kel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 BiTcH_oFBaT said: o değilde danimarka zor gol atar O değil de hücumda daha etkiliydi adamlar =D Ayar için demedim bu arada ben çok kötü bekliyordum adamlar baya üstün bir futbol sergiliyorlar iyi defans yapıp çok doğru çıkıyorlar atağa. Hollanda da klasik görünümünden uzak ve bunun bahanesi sadece Robben'in yokluğu olamaz. Danimarka daha çok hak eden taraftı ilk yarıda bana göre, ikinci yarıda da böyle giderse Danimarka almalı maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ben hala Waka Waka da kaldım. Çok güzel şarkı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Wawing Flag daha güzeldi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hollanda ikinci yarı tokatlar. danimarka defansını yaramıyolar ama danimarka bi kontradan gol bulmazsa devre başında hollanda yargılar gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 big in japan den sora cok sıradan. tabi o şarkı dk ozel değildi ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Lol fena gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 zuhahah gole bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar