Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 vuvuzela + süpermüthiş derecede zevksiz maç BAY DIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ya feci basim agridi viiiiiiiviiiiiiiiiii ne bu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 fransa da az çirkef değil he utanmadan ele itiraz ediyo henrye bak hiçbişi de yok ayrıca adam eline değmesin diye şekilden şekle girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 nileppezdel said: Aaa yazık çocuk sonradan girdi kırmızı gördü ağlayarak gitti :( reminds me Kezman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 fransa da aldi kol saatini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Of ya alamadı Uruguay :( Fransa elle atıp geldi zaten, şimdi İrlanda'yı izlemek vardı.. Hak etmiyorlar Afrika'da olmayı, defolup gitsinler sıkıcı futbollarını Paris sokaklarında oynasınlar. Ligleri de sıkıcı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cemil Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 anri atamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kupona bak kupona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ahahha lugano gene şaşırtmadı ve gördü alakasız sarı kartını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 golsüz maçlara kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sırbistan - gana maçından yatarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 mokoko said: sırbistan - gana maçından yatarsın. arkadaşım iyi bak siste 1-2-3 :D her türlü alıyor gana maçı yatarsa bile. o maçıda alırsam zaten dünyaları alıyor bankolar oturursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 KillerLord said: kupona bak kupona buraya postlandı uğuru kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 şans artık :D bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 KillerLord said: mokoko said: sırbistan - gana maçından yatarsın. arkadaşım iyi bak siste 1-2-3 :D her türlü alıyor gana maçı yatarsa bile. o maçıda alırsam zaten dünyaları alıyor bankolar oturursa ben bilmem sistem mistem. o kupon yatar aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 o kupon sadece o 4 bankonun yatması ile yata o da yatasa yatsın zaten yapıcak birşey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Helcaraxe said: ahahha lugano gene şaşırtmadı ve gördü alakasız sarı kartını "Topun başında Henri ve Ribery, ve her zamanki gibi yine Lugano" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bu vuvuzela olayi resmen kafa sisiriyor, fifa niye izin verdi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 şu vuvuzella rezaletini inşallah yasaklarlar rezil ediyo resmen hele bi tane kadın vardı bi ara gösterdiler aralıksız körüklüyodu artık aklına ne geldiyse o hırsla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 vuvuzela yüzünden fifa 10 oynamıyorum lan, o derece. oyunda da gerçekçi olsun diye yapmışlar, ses efektleri duyulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bu vuvuzela ne ya, berbat ediyor zevkleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ne zamandır iddaa oynamıyordum kuponu görünce canım çekti şimdi oynadım bi sistem bilyonerden portekiz banko caktım ama üzmez inşallah beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 maç zaten tatsızdı, vuvuzela da var diye izlemedim 2. yarıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Silphatos said: ne zamandır iddaa oynamıyordum kuponu görünce canım çekti şimdi oynadım bi sistem bilyonerden portekiz banko caktım ama üzmez inşallah beni hadi hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 vuvuzela resmen rezil edio maçları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar