Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

Red said:

çok belliydi ztn.

cambiasso zanetti ve militonun fix oynaması lazımdı bu kadroda

alman milli takımı hep birbirini tanıyan adamlar

Abi hadi o ikisini almadın ben kralım istesem almam mesajı verdin tamam. Milito neden girmedi bu maçta 2. yarı.

Hadi forvet tercihini anlarım da, bu kadar ortasahada defansif gücün düşükken cambiasso'yu nasıl oynatmazsın?

Ayrıca şıvaynşıtaygerin asist yaptığı pozisyonda da defans koca bi fail. adam dümdüz top sürdü, arjantinlilier resmen önünden çekildi.
Sosyal ağlarda paylaş

@aktiftablet

Abi Higuain inanılmaz kötü oynadı. Değiştirilmemesi zaten Maradona'nın son şaşırtıcı hareketi oldu sanırım. Hiç bişeye müdahele etmedi. Heralde bu oyuncular bireysel yetenekle şampiyon olur bana iş düşmez dedi. Kendi zamanındaki gibi sanıyor sanırım futbolu.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

@aktiftablet

Abi Higuain inanılmaz kötü oynadı. Değiştirilmemesi zaten Maradona'nın son şaşırtıcı hareketi oldu sanırım. Hiç bişeye müdahele etmedi. Heralde bu oyuncular bireysel yetenekle şampiyon olur bana iş düşmez dedi. Kendi zamanındaki gibi sanıyor sanırım futbolu.

Genel olarak dedim ben bu maç için değil, bu maçta etkisiz di gerçekten. Gerçi az daha bir gol atıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

dasaaa said:

ispanya-almanya finaline doğru..

takım oyunu>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>bireysel yetenekler..

zaten %90 böle oluyor..

Bu mumkun degıl,ispanya ıle almanya zaten yarı fınalde karsılasmak zorundalar.İspanya müllerin yoklugunda almanyayı rahat yener gıbıme gelıyor.

meh hollanda yerine yazmışım salak gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik said:

Almanya hiç konusulmadı süperstarı yok diye gelene 3 gidene 5 çekiyor.Adamlar disiplinli takım oyunuyla öttürüyor.

Bizim spor basını epic fail zaten. Adamların basbas bağırıp reklam ettikleri İtalya ve Fransa'yı gördük. Hiç sallamayıp, maçlarını yedek spikere verdikleri Uruguay yarı finalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...