Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 dasaaa said: ispanya-almanya finaline doğru.. takım oyunu>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>bireysel yetenekler.. zaten %90 böle oluyor.. bu almanya ispanya'ya da 4 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 almanya öttürdü cidden. bu arada löw niye her maç mavi tişört üstü siyah ceket giyiyor? ve yanındaki herif de niye aynısını giyiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Finalin hakkı Almanya-Gana. Olmayacak, fakat Brezilya'yı son düzlükte döven Hollanda'yla da retro bir final olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bittus said: AHAHAHAHA vivavale imzana yarıldım eyv abi de canım cok sıkıldı ya en azından 1 gol atsalardı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Almanya hiç konusulmadı süperstarı yok diye gelene 3 gidene 5 çekiyor.Adamlar disiplinli takım oyunuyla öttürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Buddha said: Red said: çok belliydi ztn. cambiasso zanetti ve militonun fix oynaması lazımdı bu kadroda alman milli takımı hep birbirini tanıyan adamlar Abi hadi o ikisini almadın ben kralım istesem almam mesajı verdin tamam. Milito neden girmedi bu maçta 2. yarı. Hadi forvet tercihini anlarım da, bu kadar ortasahada defansif gücün düşükken cambiasso'yu nasıl oynatmazsın? Ayrıca şıvaynşıtaygerin asist yaptığı pozisyonda da defans koca bi fail. adam dümdüz top sürdü, arjantinlilier resmen önünden çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Alcadras said: almanya öttürdü cidden. bu arada löw niye her maç mavi tişört üstü siyah ceket giyiyor? ve yanındaki herif de niye aynısını giyiyor? Ahahahaahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 dasaaa said: ispanya-almanya finaline doğru.. takım oyunu>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>bireysel yetenekler.. zaten %90 böle oluyor.. Bu mumkun degıl,ispanya ıle almanya zaten yarı fınalde karsılasmak zorundalar.İspanya müllerin yoklugunda almanyayı rahat yener gıbıme gelıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 vivavale said: Bittus said: AHAHAHAHA vivavale imzana yarıldım eyv abi de canım cok sıkıldı ya en azından 1 gol atsalardı lan :( kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 @aktiftablet Abi Higuain inanılmaz kötü oynadı. Değiştirilmemesi zaten Maradona'nın son şaşırtıcı hareketi oldu sanırım. Hiç bişeye müdahele etmedi. Heralde bu oyuncular bireysel yetenekle şampiyon olur bana iş düşmez dedi. Kendi zamanındaki gibi sanıyor sanırım futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 2.5 üstüne 500 atmıstım fakat arjantin yenildigi icin sevinc olmadı fazla :ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Panzerler ezdi turnuvada takım oyununu en iyi oynayan takım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs082.ash2/37414_139342576081208_131592426856223_414488_7481208_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Almanya nın taktik olarak ters futbolu ispanya. Müller siz çok zor işleri. Hatta müller de yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Buddha said: @aktiftablet Abi Higuain inanılmaz kötü oynadı. Değiştirilmemesi zaten Maradona'nın son şaşırtıcı hareketi oldu sanırım. Hiç bişeye müdahele etmedi. Heralde bu oyuncular bireysel yetenekle şampiyon olur bana iş düşmez dedi. Kendi zamanındaki gibi sanıyor sanırım futbolu. Genel olarak dedim ben bu maç için değil, bu maçta etkisiz di gerçekten. Gerçi az daha bir gol atıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 miyaw33 said: dasaaa said: ispanya-almanya finaline doğru.. takım oyunu>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>bireysel yetenekler.. zaten %90 böle oluyor.. Bu mumkun degıl,ispanya ıle almanya zaten yarı fınalde karsılasmak zorundalar.İspanya müllerin yoklugunda almanyayı rahat yener gıbıme gelıyor. meh hollanda yerine yazmışım salak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Spastik said: Almanya hiç konusulmadı süperstarı yok diye gelene 3 gidene 5 çekiyor.Adamlar disiplinli takım oyunuyla öttürüyor. Bizim spor basını epic fail zaten. Adamların basbas bağırıp reklam ettikleri İtalya ve Fransa'yı gördük. Hiç sallamayıp, maçlarını yedek spikere verdikleri Uruguay yarı finalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 torres akacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 lan maradona ya ne diyim sana yetersiz ego balonu, cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Tenekeadam said: lan maradona ya ne diyim sana yetersiz ego balonu, cüce ahau bağırarak güldüm boşluğuma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Yalnız messi kötüydü filan diyenler yanlıs baya. Adam 3-5 top sürdü ama bi tanesinde 4. adam da gelmeseydi kaleciyle karsı karsıyaydı. (lahm dı sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ben messi olsam şu anda maradonayı kovalıyor olurdum. Elimden hiç bir kuvvet kurtaramazdı. Tanrının eli bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Gol paslarıda var adamın atamadılar. Ve defalarcaa başlattığı kontra atağı rezil ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 tek başına ne yapsın ki adam.. alamanlar kapı gibi dizilmişler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Almanya'ya da mis gibi 2.50 oran vermişler kaçırmadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar