Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hd de goruntu nasil bilmiyorum ama normal trt de goruntu ayni turkiye kupasindaki gibi goruntu. oynsaki adamlar harika kameralar kullanip cok guzel goruntuler yakaliyorlar bizde karincali karincali izliyoruz. ses zaten ... bukadarmi zor yani su sesin senkranizasyonu ?
Mesaj tarihi:
tunch said:

genel yayında yok , kanallar kendi grafiğini kendi yapıyor. trtde grafik yok tabi

internetten bi sürü yayına girdim hepsinde aynı skorbord var o nasıl oluyo peki
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

a grubu topicine yapmıştım yorumu da burası daha canlı olacak gibi:

Rewendor said:

daha fazla izlemeden hemen şu anda paşa paşa 4m euroyu verip alsın gs dos santosun bonservisi. Hemen. yeter şu 5 dk da yaptıkları.

ayrıca sesin görüntüden 1 sn önce gelmesi içine ediyor tüm zevkin, daha adma orta açarken "defans uzaklaştırdı" diye spoiler yiyoruz

herhangi bi takım şu anda anlaşmalı bence de , resmen 22 futbolcudan farklıyım diyor dos santos
Mesaj tarihi:
güzel maç oldu bence. açık oynuyolar hoşuma gitti. dünya kupasının havası böyle farklı oluyor işte. trt ve vuvuzela sıkıntılarımız olmasa daha da güzel olacaktı.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

dos santos hala bal yapmayan arı.
gelişmesi lazım daha.

aynen

bu arada trt yayını kesmedi ilk basta bi kac saniyeligine gitti sonra geri geldi yayın,insafa geldiler herhalde :P

macın ilk yarısı zevkliydi,mexika biraz daha kontrollü oynuyor.ilk yarının son dakikalarında evsahibi g afrika ii bastırdı ama golü bulamadı.
mexikanın golü ofsayttı dogru karar
ilk mac oldukca zevkli,güzel bi dünya kupası izlicez sanırım..
  • Yeni Oluştur...