Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

O değil Arjantin eski Almanya gibi oynuyor. Dikine uzun paslar birbirinden uzak oyuncular falan nerde o kısa paslar duvar pasları ver kaçlar. Komik olanda Almanya bugun eski Arjantin gibi oynadı :) Arjantin'in bu kadrosuna bu oyun anlayışı gitmez. Skora aldanmayın. Kimse kimseden gidip top almıyor. Ekranın alabildiği kısımda hep 2 arjantinli varsa 4-5 meksikalı görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

arjantin çok leş ya.ztn elenirler muhtemelen çeyrek finalde

messi resmen xaviyi falan arıyor.garibim hep böyle heryere gitme peşinde her maç pas istiyor falan.sora bakıyo bişi yok tek başına kaleye girmeye calısıyor

ilk golu 1dk arayla kaçırdım hala göstermedi ilginç

higuain çok iyi adam ya
Sosyal ağlarda paylaş

Meksika pozisyona falan girerken pozisyonu olmayan Arjantin o şerefsiz yan hakem yüzünden 2-0 geride. Golden sonra itirazlara bakarsanız Meksika'lılar bayrak kaldırma işareti yapıyorlar, kaldırıp indirdin hemen bayrağı dermiş gibi. Tevez 2,5 metre ofsayttayken bu olasılık bence gayet yüksek zira 2,5 metre ofsaytı göremeyen yan hakem ölsün. Yan hakemi geçtim, orta hakem çok rahat görürdü Tevez'in ofsaytta olduğunu. Diyelim onun tam o anda önünden biri geçti de yan hakem fena. Hiç sanmıyorum göremediğini, bayrağı da gerçekten kaldırıp indirmiş olabilir pozisyonu göstermemeleri öyle düşünmeme sebep oldu iyice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...